Kaija sen aloitti.

Emmekä me aio lopettaa.

''Leikki ei lopu -sarja on kunnianosoitus rohkeudelle, tottelemattomuudelle, ilolle ja muotoilulle. Kaikille Kaija Aarikan jalanjäljissä kulkeville, jotka suhtautuvat designiin intohimoisesti – mutta ymmärtävät, ettei tärkeimpiäkään asioita pidä ottaa liian vakavasti.''

Riia Sandström, Aarikan toimitusjohtaja

Sanna Raatikainen
Leikki ei lopu

Sanna Raatikainen

Yhdennessätoista Leikki ei lopu -jaksossa vierailimme yrittäjä Sanna Raatikaisen kotona, joka on täynnä pehmeitä sävyjä ja lempeää tunnelmaa. Lue juttu ja selvitä, mistä Sanna inspiroituu ja miten ...
Mona Tähtinen
Leikki ei lopu

Mona Tähtinen

Kymmenennessä Leikki ei lopu -jaksossa vierailemma kakkutaiteilija ja stylisti Mona Tähtisen kotona. Leikki on Monalle lupaa kyseenalaistaa ja tapa oppia. Lue juttu ja tutustu Monan kotiin.
Johanna Jämsä
Leikki ei lopu

Johanna Jämsä

Sisustussuunnittelija Johanna Jämsän koti on kodikkuuden ja tyylikkyyden balanssi. Mutta miten kotiin istuu Aarikan Pässi tai näyttävä Keisarinna-valaisin? Lue juttu ja kurkkaa Johannan kotiin.
Nana Simelius
Leikki ei lopu

Nana Simelius

Kahdeksannessa Leikki ei lopu -jaksossa tutuistuimme valokuvaaja Nana Simeliuksen kotiin, jossa on tilaa luovuudelle ja leikille. Mutta mikä on Nanan lempileikki?
Krista Keltanen
Leikki ei lopu

Krista Keltanen

Seitsemännessä Leikki ei lopu -jaksossa tutustumme Krista Keltasen kotiin, jossa on yhdistelty taitavasti modernia ja antiikkia. Lue uusin jakso ja kurkkaa Kristan kotiin.
Kim Herold
Artikkeli

Kim Herold

Leikki ei lopu -juttusarjan kuudennessa jaksossa vierailemme muusikko ja yrittäjä Kim Heroldin kotona.
Annaleena Hakola
Artikkeli

Annaleena Hakola

Viidennessä jaksossa vierailemme Hakolan toimitusjohtajan ja luovan johtajan, Annaleena Hakolan, värikkäässä kodissa.
Mari Tauler
Artikkeli

Mari Tauler

Leikki ei lopu -juttusarjan neljännessä jaksossa tutustutaan mainostoimisto Grundlagen toimitusjohtajan kotiin. Miten Marin taiteen täyttämään kotiin istuu Aarikka?
Anna Piiroinen
Artikkeli

Anna Piiroinen

Tekstintuottaja Anna Piiroisen kodissa vanhassa tehtaassa silmiin osuu toinen toistaan erikoisempia esineitä kuten vanha venäläinen nakkikulho ja merenneitoseinäkoriste.
Jonna Kivilahti
Artikkeli

Jonna Kivilahti

Leikki ei lopu -juttusarjan toisessa osassa puhutaan muun muassa aikuisuudesta, sinnikkyydestä ja eläinkuoseista. Mikä inspiroi Jonnan kotia?
Riia Sandström
Artikkeli

Riia Sandström

Montako joulukuusta Riia Sandströmin kotoa löytyy? Missä hän kohtasi Aarikan tontut ensimmäisen kerran? Esimerkiksi näistä asioista otetaan selvää juttusarjamme ensimmäisessä osassa.

Tyyli lähtee ihmisistä. Ei esineistä.

Leikki ei lopu -sarjassa tutustutaan muotoilun ystävien koteihin, tyyleihin ja persooniin. Sarjan ovat koostaneet maan tunnetuimpiin sisustustoimittajiin lukeutuva Jonna Kivilahti ja iki-ihana lifestyle- ja sisustuskuvaaja Krista Keltanen.

Osat julkaistaan noin kuukauden välein. Pysy kuulolla. Ja leikkisänä.

Tilaa uutiskirjeemme

– ja tutustu tapahtumiin, tuotteisiin, tarinoihin ja tarjouksiin ensimmäisten joukossa.

Nopea toimitus

1-3 arkipäivää