Työpaikat

Töihin Aarikalle?

Suomalainen Aarikka on laadukas, luotettava ja vastuullinen lifestyle-designbrändi, joka tunnetaan pyöreästä muotokielestä, skandinaavisen selkeistä linjoista ja puusta. Aarikan rohkea värikkyys ja runsaus tuovat näyttävyyttä, joka ei muotokieleltään pelkistetyille puuesineille ole pahitteeksi. Värien ja pallojen kontrastit luovat visuaalisesti herkullisia kokonaisuuksia. Ilo, rohkeus, yrittäjähenkisyys, laatu sekä vastuullisuus muodostavat Aarikan helmeilevän arvoketjun. Jokainen tuote on ainutlaatuinen oma yksilönsä, koottu käsin Suomessa. 

Designyritys Aarikka on Martinexin tytäryhtiö. Martinex Oy on ihmisläheinen ja ilahduttava suomalainen perheyhtiö. Martinex Oy on tunnettu lelujen ja pelien valmistaja jo vuodesta 1986 alkaen. Sen monipuolinen toiminta kattaa laadukkaiden sisustus- ja kodintarvikkeiden, leikkikalujen, pelien, tekstiilien ja laukkujen suunnittelun, valmistuksen ja maahantuonnin. Se toimii myös tukkuliikkeenä ja on yksi Suomen monipuolisimmista verkkokauppatoimijoista.  

Martinex on valmistanut vaatteita jo
vuodesta 2011 alkaen. Yrityksen vankka kokemus vaatevalmistajana sekä oma suomalainen design-osasto takaavat kaikin tavoin laadukkaan ja taitavasti suunnitellun lopputuloksen – myös Aarikan vaate- ja tekstiilivalikoimaan. Martinex vaalii tuotteissaan ja toiminnassaan kotimaisuutta, vastuullisuutta, iloa ja perheläheisiä arvoja. Osana vastuullisuustyötään Martinex on liittynyt amfori BSCI:n jäseneksi vuonna 2021.

Kiinnostuitko? Katso alta tällä hetkellä avoinna olevat työtehtävät.

Tällä hetkellä ei ole avoimia työpaikkoja.

Museo

Napista, puusta ja tottelematto­muudesta.

Kaikki alkoi pyöreästä muodosta. Ja eihän sellainen pysähdy. Kaija sen aloitti. Emmekä me aio lopettaa.

klassikko

Pässi. Jo vuodesta 1973.

Pässi on pyöreän pehmeä ja puun kova, lempeän lauhkea, salskeana seisten. Eikä aika siihen pysty, kun minkä se ajattomalle mahtaisi.

Keisarinna-, Tsaaritar- ja Ruustinna-kynttilänjalat vieressään musta Pikkupässi-veistos

vastuullisuus

Suomalaista käsityötä ja suunnittelua.

Aarikalla uskotaan siihen, että suomalainen osaaminen, läheltä tulevat raaka-aineet ja toimitusaikojen nopeutuminen ja varmuus ovat asioita, joita Aarikan asiakkaatkin osaavat arvostaa. Onhan siinä puun sydän, ja Aarikan sydän.

Rohkeaa ja leikkisää.

Aarikka.

Tilaa uutiskirjeemme

– ja tutustu tapahtumiin, tuotteisiin, tarinoihin ja tarjouksiin ensimmäisten joukossa.

Nopea toimitus

1-3 arkipäivää