Kaija sen aloitti.

Emmekä me aio lopettaa.

''Leikki ei lopu -sarja on kunnianosoitus rohkeudelle, tottelemattomuudelle, ilolle ja muotoilulle. Kaikille Kaija Aarikan jalanjäljissä kulkeville, jotka suhtautuvat designiin intohimoisesti – mutta ymmärtävät, ettei tärkeimpiäkään asioita pidä ottaa liian vakavasti.''

Riia Sandström, Aarikan toimitusjohtaja

Anitra Ahtola
Artikkeli

Anitra Ahtola

Uusimmassa Leikki ei lopu -jaksossa vierailimme tanssikouluyrittäjä Anitra Ahtolan vaatekaapilla. Anitra pukeutuu rohkeasti ja leikkisästi, ja muuttaa asujen ilmettä kengillä ja koruilla tilanteest...
Kim Herold
Artikkeli

Kim Herold

Leikki ei lopu -juttusarjan kuudennessa jaksossa vierailemme muusikko ja yrittäjä Kim Heroldin kotona.
Annaleena Hakola
Artikkeli

Annaleena Hakola

Viidennessä jaksossa vierailemme Hakolan toimitusjohtajan ja luovan johtajan, Annaleena Hakolan, värikkäässä kodissa.
Mari Tauler
Artikkeli

Mari Tauler

Leikki ei lopu -juttusarjan neljännessä jaksossa tutustutaan mainostoimisto Grundlagen toimitusjohtajan kotiin. Miten Marin taiteen täyttämään kotiin istuu Aarikka?
Anna Piiroinen
Artikkeli

Anna Piiroinen

Tekstintuottaja Anna Piiroisen kodissa vanhassa tehtaassa silmiin osuu toinen toistaan erikoisempia esineitä kuten vanha venäläinen nakkikulho ja merenneitoseinäkoriste.
Jonna Kivilahti
Artikkeli

Jonna Kivilahti

Leikki ei lopu -juttusarjan toisessa osassa puhutaan muun muassa aikuisuudesta, sinnikkyydestä ja eläinkuoseista. Mikä inspiroi Jonnan kotia?
Riia Sandström
Artikkeli

Riia Sandström

Montako joulukuusta Riia Sandströmin kotoa löytyy? Missä hän kohtasi Aarikan tontut ensimmäisen kerran? Esimerkiksi näistä asioista otetaan selvää juttusarjamme ensimmäisessä osassa.

Tyyli lähtee ihmisistä. Ei esineistä.

Leikki ei lopu -sarjassa tutustutaan muotoilun ystävien koteihin, tyyleihin ja persooniin. Sarjan ovat koostaneet maan tunnetuimpiin sisustustoimittajiin lukeutuva Jonna Kivilahti ja iki-ihana lifestyle- ja sisustuskuvaaja Krista Keltanen.

Osat julkaistaan noin kuukauden välein. Pysy kuulolla. Ja leikkisänä.

Tilaa uutiskirjeemme

– ja tutustu tapahtumiin, tuotteisiin, tarinoihin ja tarjouksiin ensimmäisten joukossa.

Nopea toimitus

1-3 arkipäivää