Skip to main content

Toimitus- ja maksutavat

Toimitustavat

Tuotteet toimitetaan valintasi mukaan joko postitoimipaikkaan tai kotiovellesi ja nyt myös Postin pakettiautomaattiin. Tilatessasi kuljetuksen kotiovellesi, ilmoita tilauksessa puhelinnumerosi, jotta posti voi sopia paketin toimitusajankohdan. Kun tilaat tuotteet Postin pakettiautomaattiin, muista ilmoittaa matkapuhelinnumero johon sähköinen saapumisilmoitus toimitetaan tekstiviestitse.

Toimitamme lahjaksi hankitut tuotteet halutessasi suoraan lahjan vastaanottajalle. Mikäli valitset toimitustavaksi kotiinkuljetuksen, ilmoita lahjan vastaanottajan puhelinnumero, jotta posti voi sopia paketin toimitusajankohdan.

Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika 2-5 työpäivää.
Mikäli tuote on tilapäisesti loppunut, tiedotamme toimituksen viivästymisestä sähköpostitse.

Toimitamme tilauksesi kotiosoitteeseesi. Mikäli tilaukseesi liittyy tullia tai paikallisia veroja koskevia seikkoja, otamme sinuun yhteyttä ennen tilauksen toimittamista. Varmista että yhteystietosi ovat oikein.

Toimituskulut määräytyvät toimitustavan mukaan:
Toimitus Postin pakettiautomaattiin 4,50 €
Toimitus omaan Postiin 6,90 €
Toimitus kotiin 15 €
Toimituskulu Suomen ulkopuolelle toimitettaville tilauksille on 20 €.

Palautusoikeus

Kuluttajasuojalain mukaisesti kuluttajalla on etämyynnissä 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Voit siis tutustua Aarikalta tilaamiisi tuotteisiin 14 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta sekä varmistua näin ostopäätöksestäsi. Ellei tuote vastaa odotuksiasi, voit 14 päivän kuluessa palauttaa sen tai vaihtaa toiseen tuotteeseen. Edellytyksenä on se, että tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Tuote on palautettava aina alkuperäispakkauksessaan.

Palautuksen voit jättää postin kuljetettavaksi maksutta osoitteella Aarikka Oy, Kuninkaanväylä 37, 20320 Turku. Kerrothan Postille myös palautustunnuksemme 653903. Ilmoita selvästi nimi- ja osoitetietosi lähetteen mukana tulevalla palautusilmoituksella, jonka olet saanut paketin mukana. Pyydä postista kuitti palautuslähetyksestä.

Kuluttajasuojalain mukaisesti palautamme maksamasi kauppahinnan palautusilmoitukseen ilmoittamallesi tilille. Mikäli maksat verkko-ostoksesi kokonaan tai osittain lahjakortilla, palautamme alkuperäisen lahjakortin arvon lahjakorttina ja mahdollisen erotuksen ilmoittamallesi tilille.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Maksaminen

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Maksuturva Group Oy.

Maksutavat

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Korttimaksut ja MobilePay (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)

Korttimaksamisen ja Danske Bankin MobilePay-maksamisen verkkokaupassamme tarjoaa Maksuturva Group Oy yhteistyössä Solinor Oy:n ja Bambora AB:n kanssa. Maksuturva Group Oy välittää korttimaksujen sekä MobilePay-maksujen veloitustiedot (debit tai kredit) Bambora AB:lle, jolla on sopimus kansainvälisten korttiyhtiöiden kanssa (Mastercard ja Visa).

Korttinumeroita ei tallenneta Maksuturva Group Oy:n tietojärjestelmiin vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan Solinor Oy:n toimesta. Solinor Oy on sertifioitu korttiyhtiöiden laatiman kansainvälisen PCI DSS -tietoturvastandardin korkeimman ”PCI DSS Level 1”-turvatason mukaan. Maksuturva Group Oy on oman toimintansa osalta sertifioitu PCI DSS -standardin mukaan.

Maksunvälittäjän yhteystiedot:

Maksuturva Group Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Keilaranta 5
02150 ESPOO
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
Sähköposti: asiakaspalvelu@maksuturva.fi
www.maksuturva.fi

Resurs Bank Lasku/Erämaksu

Resurs Bankin Lasku/Erämaksulla maksat ostoksesi sinulle sopivissa maksuerissä. Laskulle saat aina 30 - 60 pv korotonta ja kulutonta maksuaikaa, ostohetkestä aina seuraavan kalenterikuukauden loppuun asti. Laskun erääntyessä voit valita itsellesi sopivimman maksuvaihtoehdon viiden eri Erämaksuohjelman joukosta. Halutessasi voit maksaa laskun koko loppusumman kerralla pois.

Erämaksu käynnistyy automaattisesti kun maksat laskulta valitsemasi maksuohjelman ensimmäisen maksuerän, loppuerät voit halutessasi maksaa milloin tahansa pois.
Laskulla maksamiseen vaaditaan moitteettomat luottotiedot ja 20 vuoden ikä.

Lisätietoja Resurs Bank Lasku/Erämaksusta

Luotonantajan yhteystiedot:
Mikäli sinulla on kysymyksiä laskuun tai osamaksuun liittyen, voit olla yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun.
Resurs Bank AB Suomen sivuliike
y-tunnus 2110471-4
PL 3900
00002 Helsinki
Puhelin: 09 622 4308, arkisin klo 8.00 – 18.00
Sähköposti: asiakaspalvelu@resurs.fi