Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Paytrail (Paytrail Oyj, y-tunnus 2122839-7), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Paytrail verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Paytrail Oyj. Paytrail välittää maksut verkkokaupalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin, ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Voit valita sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon alla olevista maksutavoista.

Verkkopankit

Maksa oman pankkisi tarjoamalla verkkomaksulla. Verkkokaupassamme voit maksaa seuraavilla verkkopankeilla:

Osuuspankki
Nordea
Danske Bank
Säästöpankki
Oma-Säästöpankki
Aktia
Paikallisosuuspankit
S-Pankki
Handelsbanken
Ålandsbanken

Maksu- ja luottokortit

Voit maksaa tilauksesi myös Visa (credit / debit), Visa Electron ja Mastercard (credit / debit) -korteilla. Kortista ja kortinmyöntäjästä riippuen saatat joutua vahvistamaan maksun pankkien verkkomaksutunnuksilla.

Mobiilimaksutavat

Pivo

Pivon verkkomaksupainike on Pivo-sovelluksessa toimiva palvelu, jolla asiakas voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään, Siirto-maksuna tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun Pivo-sovelluksessa tai Siirron tapauksessa muussa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

MobilePay

MobilePayllä voit maksaa verkkokaupoissa siten, että sinun ei tarvitse syöttää maksukortin tietoja. Valitse maksutavaksi MobilePay, kirjoita avautuvaan kenttään puhelinnumerosi ja hyväksy maksu MobilePayssä puhelimellasi. Aktivoi verkkomaksaminen MobilePayssä ennen ensimmäistä ostosta! MobilePayn normaalit käyttörajat eivät ole voimassa verkkokaupoissa. Voit siis tehdä ostoksia maksukorttisi käyttörajojen mukaisesti.

Masterpass

Masterpass on digitaalinen lompakko, joka kerää kaikki kortti- sekä ostotiedot yhteen paikkaan. Se on nopea ja turvallinen maksutapa, joka toimii sekä verkossa että lähimaksulla kaupoissa. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä shoppaillessasi verkossa, on painaa Masterpass-nappia, kirjautua sisään lompakkoosi ja hyväksyä ostos

Laskut

Laskut

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

OP Lasku

OP Lasku on joustava, luotettava ja turvallinen maksutapa, joka mahdollistaa maksamisen laskulla tai erissä. OP Lasku on tarkoitettu kaikkien pankkien asiakkaille, joten voit käyttää OP Laskua vaikket olisikaan OP:n asiakas. Maksutapa sopii enintään 5000 euron arvoisten verkkokauppaostosten rahoittamiseen, ja tarjoaa 45 päivää korotonta maksuaikaa sekä mahdollisuuden erämaksuun. Palvelu on turvallinen, eikä se sisällä piilokuluja. Käyttääksesi OP Laskua tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jota haetaan ostotapahtuman yhteydessä. 

Laskun käytöstä veloitetaan tilinhoitomaksu 2,95 €, joka koskee myös erämaksujen laskuja. Jos saat useamman laskun samassa kuussa, maksat vain yhden tilinhoitomaksun.

Erissä maksettaessa vuosikorko on 19,00 %. OP Lasku on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 1000 euron luotolle on 25,82 %, kun luoton korko on korkolain 12 §:n mukainen viitekorko + 15% (19,00% 9/23) ja tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 1382,87 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 27,78 euron minimilyhennysmaksuerinä kuukauden välein, jolloin luottoaika on 36 kk.

Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki. Laskuun ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa saat apua OP Laskun asiakaspalvelusta: oplasku@op.fi  ja p. 010 252 5811

Walley Lasku

Laskulla saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä. Walley Laskun/Osamaksun valitsemalla voit tehdä maksun joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle. Käyttääksesi Walley Lasku/Osamaksua tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jota haetaan ostotapahtuman yhteydessä. 

Verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 3,80 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 30,7 %, luottokustannusten yhteismäärä 433 €, maksettava kokonaismäärä 1 433 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Laskun ja luoton myöntäjä on Norion Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Tarkempi palvelukuvaus: https://www.walley.fi
Yleiset lasku-, tililuotto- ja osamaksuehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot: https://cdn.walleypay.com/terms/SECCI_FI.pdf

 

Toimitukset

Tarjoamme laajan valikoiman eri toimitusvaihtoehtoja. Valitse itsellesi parhaiten sopiva!

Toimitusaika

Toimitamme tuotteet pääsääntöisesti noin 1–3 arkipäivässä. Pidätämme oikeuden toimitusaikojen viivästymiseen poikkeustapauksissa.

Toimitusmaksut

Toimitusmaksu Suomessa on Postin tai Matkahuollon palvelupisteeseen 4,50 €. Kotiinkuljetuksella toimitettuna kulut ovat 9,90 €. Yli 80 € tilauksiin saat toimituskulut ilmaiseksi Matkahuollon kautta.

Toimitustavat

Nouto Postin pakettiautomaatista 4,50 €
Nouda tilauksesi valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestillä tiedon saapuneesta lähetyksestä ja noutokoodin. Paketteja säilytetään automaateissa 7 vuorokautta. Pakettiautomaattiin mahtuvan paketin enimmäismitat ovat 60 cm x 36 cm x 60 cm. Jos paketin koko ylittää paketin enimmäismitat, se ohjautuu lähimpään Postin noutopisteeseen.

Nouto valitsemastasi Postista tai Postin noutopisteestä 4,50 €
Nouda tilaus valitsemastasi Postista tai Postin noutopisteestä. Saat tekstiviestillä tiedon, kun paketti on noudettavissa.

Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Paketti toimitetaan suoraan kotiovellesi klo 9–21 välisenä aikana. Kuljettaja soittaa jakeluajasta ennen toimitusta.

Nouto Matkahuollon toimipisteestä tai lähikaupasta 4,50 €
Nouda paketti Matkahuollon Lähellä-paketin myymäläverkostosta. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itsellesi parhaiten sopii. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saat ilmoituksen tekstiviestinä.

Matkahuollon kotiinkuljetus 9,90 €
Matkahuollon kotiinkuljetus eli jakopaketti toimitetaan suoraan kotiovellesi. Kuljettaja sopii jakeluajankohdan asiakkaan kanssa puhelimitse.

Nouto varastolta 0 €
Nouda tilauksesi suoraan varastoltamme osoitteesta Kuninkaanväylä 37, 20320 Turku. Varasto on avoinna arkisin klo 9–16. Paketti on noudettavissa varastolta heti saatuasi "toimitus on lähetetty" -sähköpostiviestin.

Nouto Aarikka-myymälästä 0 €
Nouda tilauksesi Helsingin Esplanadin Aarikka-myymälästä. Paketti on noudettavissa myymälästä heti saatuasi "toimitus on lähetetty" -sähköpostiviestin.
Esplanadin Aarikka-myymälä Pohjoisesplanadi 27, 00100 Helsinki. Avoinna ma-pe 11-18

   

  juhlavuosi

  Pässi. Jo vuodesta 1973.

  Pässi on pyöreän pehmeä ja puun kova, lempeän lauhkea, salskeana seisten. Eikä aika siihen pysty, kun minkä se ajattomalle mahtaisi.

  Tarina

  Napista, puusta ja tottelematto­muudesta.

  Kaikki alkoi pyöreästä muodosta. Ja eihän sellainen pysähdy. Kaija sen aloitti. Emmekä me aio lopettaa.

  Keisarinna-, Tsaaritar- ja Ruustinna-kynttilänjalat vieressään musta Pikkupässi-veistos

  vastuullisuus

  Suomalaista käsityötä ja suunnittelua.

  Aarikalla uskotaan siihen, että suomalainen osaaminen, läheltä tulevat raaka-aineet ja toimitusaikojen nopeutuminen ja varmuus ovat asioita, joita Aarikan asiakkaatkin osaavat arvostaa. Onhan siinä puun sydän, ja Aarikan sydän.

  Tilaa uutiskirjeemme

  – ja tutustu tapahtumiin, tuotteisiin, tarinoihin ja tarjouksiin ensimmäisten joukossa.

  Nopea toimitus

  1-3 arkipäivää