Toimitus- ja maksutavat

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Paytrail (Paytrail Oyj, y-tunnus 2122839-7), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Paytrail verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Paytrail Oyj. Paytrail välittää maksut verkkokaupalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin, ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Voit valita sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon alla olevista maksutavoista.

   

   

  Verkkopankit

  Maksa oman pankkisi tarjoamalla verkkomaksulla. Verkkokaupassamme voit maksaa seuraavilla verkkopankeilla:

  Osuuspankki
  Nordea
  Danske Bank
  Säästöpankki
  Oma-Säästöpankki
  Aktia
  Paikallisosuuspankit
  S-Pankki
  Handelsbanken
  Ålandsbanken

   

  Maksu- ja luottokortit

  Voit maksaa tilauksesi myös Visa (credit / debit), Visa Electron ja Mastercard (credit / debit) -korteilla. Kortista ja kortinmyöntäjästä riippuen saatat joutua vahvistamaan maksun pankkien verkkomaksutunnuksilla.

   

  Mobiilimaksutavat

  Pivo

  Pivon verkkomaksupainike on Pivo-sovelluksessa toimiva palvelu, jolla asiakas voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään, Siirto-maksuna tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun Pivo-sovelluksessa tai Siirron tapauksessa muussa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

  MobilePay

  MobilePayllä voit maksaa verkkokaupoissa siten, että sinun ei tarvitse syöttää maksukortin tietoja. Valitse maksutavaksi MobilePay, kirjoita avautuvaan kenttään puhelinnumerosi ja hyväksy maksu MobilePayssä puhelimellasi. Aktivoi verkkomaksaminen MobilePayssä ennen ensimmäistä ostosta! MobilePayn normaalit käyttörajat eivät ole voimassa verkkokaupoissa. Voit siis tehdä ostoksia maksukorttisi käyttörajojen mukaisesti.

  Masterpass

  Masterpass on digitaalinen lompakko, joka kerää kaikki kortti- sekä ostotiedot yhteen paikkaan. Se on nopea ja turvallinen maksutapa, joka toimii sekä verkossa että lähimaksulla kaupoissa. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä shoppaillessasi verkossa, on painaa Masterpass-nappia, kirjautua sisään lompakkoosi ja hyväksyä ostos

   

  Toimitukset

  Tarjoamme laajan valikoiman eri toimitusvaihtoehtoja. Valitse itsellesi parhaiten sopiva!

   

  Toimitusaika

  Toimitamme tuotteet pääsääntöisesti noin 1–3 arkipäivässä. Pidätämme oikeuden toimitusaikojen viivästymiseen poikkeustapauksissa.

   

  Toimitusmaksut

  Toimitusmaksu Suomessa on Postin tai Matkahuollon palvelupisteeseen 4,50 €. Kotiinkuljetuksella toimitettuna kulut ovat 9,90 €. Yli 80 € tilauksiin saat toimituskulut ilmaiseksi.

   

  Toimitustavat

  Nouto Postin pakettiautomaatista 4,50 €
  Nouda tilauksesi valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestillä tiedon saapuneesta lähetyksestä ja noutokoodin. Paketteja säilytetään automaateissa 7 vuorokautta. Pakettiautomaattiin mahtuvan paketin enimmäismitat ovat 60 cm x 36 cm x 60 cm. Jos paketin koko ylittää paketin enimmäismitat, se ohjautuu lähimpään Postin noutopisteeseen.

  Nouto valitsemastasi Postista tai Postin noutopisteestä 4,50 €
  Nouda tilaus valitsemastasi Postista tai Postin noutopisteestä. Saat tekstiviestillä tiedon, kun paketti on noudettavissa.

  Postin kotiinkuljetus 9,90 €
  Paketti toimitetaan suoraan kotiovellesi klo 9–21 välisenä aikana. Kuljettaja soittaa jakeluajasta ennen toimitusta.

  Nouto Matkahuollon toimipisteestä tai lähikaupasta 4,50 €
  Nouda paketti Matkahuollon Lähellä-paketin myymäläverkostosta. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itsellesi parhaiten sopii. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saat ilmoituksen tekstiviestinä.

  Matkahuollon kotiinkuljetus 9,90 €
  Matkahuollon kotiinkuljetus eli jakopaketti toimitetaan suoraan kotiovellesi. Kuljettaja sopii jakeluajankohdan asiakkaan kanssa puhelimitse.

  Nouto varastolta 0 €
  Nouda tilauksesi suoraan varastoltamme osoitteesta Kuninkaanväylä 37, 20320 Turku. Varasto on avoinna arkisin klo 9–16. Paketti on noudettavissa varastolta heti saatuasi "toimitus on lähetetty" -sähköpostiviestin.

  Nouto Aarikka-myymälästä 0 €
  Nouda tilauksesi Helsingin Esplanadin Aarikka-myymälästä. Paketti on noudettavissa myymälästä heti saatuasi "toimitus on lähetetty" -sähköpostiviestin.
  Esplanadin Aarikka-myymälä Pohjoisesplanadi 27, 00100 Helsinki. Avoinna ma-pe 11-18

  Nopea toimitus
  1-3 arkipäivää

  Valmistettu Suomessa
  Kotimaista käsityötä

  Ilmainen toimitus
  Kaikkiin yli 80 € tilauksiin