season sale

Tuotteita lisätty: Laukkuja 60 % ja kesän koruja 30 % alennuksella.

Kesän Season Salesta designlöydöt kotiin, tyyliin ja lahjaksi – jopa 60 % alennuksella. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Hopeakorut itselle tai lahjaksi.

Se on tunnelmaa ja mielentila, viimeistelty kokonaisuus. Ja kun vaatteet ja korut tuntuvat omilta, itsevarmuus loistaa kauas – voi antautua juhlalle.

lahjakauppa

Anna lahjaksi iloa, aarikanpyöreää ja leikkiä.

Paras lahja on sellainen, joka tuntuu jossain. Kutkuttaa ihanasti, tekee olon tärkeäksi ja toiveet kuulluiksi. Sellainen ajatuksella annettu ja sydämestä ojennettu. Lahjakaupasta löydät kesän ihanimmat lahjat valmistujaisiin, mökkituliaisiksi ja muihin juhliin. Tai ihan itselle.

juhlapukeutuminen

Sinä olet tyylisi tekijä.

Valikoimastamme löydät hulmuavat helmat, laukut ja sopivat korut kesän juhliin. Se on kokonaisuus – korut, vaatteet ja ihminen.

aarikka 70

Kaija sen aloitti. Emmekä me aio lopettaa.

Suomalaista käsityötä vuodesta 1954. Siinä tottelemattomuuden vieressä, sisun syrjässä. Arkijuhlan helmoissa, missä pyöreä on ainoa muodollisuus. Eikä leikki ikinä lopu.

Aliisa x Aarikka

Aarikka helmeilee, soljuu kuin laulu. Ja nyt sen laulun voi kuulla. Kuule Aliisaa, koe helmeilevä Aarikka. Sillä puu on metsän helmi, ja kaikki puukorumme on tehty puuta kunnioittaen – taidokkaasti Suomessa, kokonaan käsityönä.

Aarikka haluaa olla tukemassa nuorta ja vahvaa naisartistia, joka on matkalla tähteyteen. Aliisa on täynnä karismaa ja upeaa sielukkuutta, ja hän kantaa Aarikan korut ihanan persoonallisesti, upealla itsevarmuudella. Kuten vain Aliisa voi.

Mänty-veistos, musta
Mänty-veistos, musta
Alennushinta390,00 €
Kultatuikku-kynttilänjalka, messinki
Kultatuikku-kynttilänjalka, messinki
Alennushinta89,00 €

Me olemme pyöreitä

Kirja kuin koriste.

Aarikka-kirja juhlistaa tyylikkäästi 70-vuotiasta Aarikkaa. Se kertoo Aarikan tarinan upeasti kuvitettuna, on kuin oodi Aarikan historialle ja nykyhetkelle – ja kaikelle siinä välissä. Kirjan parissa pääsee tutustumaan ihmisiin, tekijöihin ja tarinoihin ikonisten tuotteiden takana. Miten ne syntyivät ja syntyvät – huolellisesti pala palalta, työtunteja säästelemättä, jokaista yksityiskohtaa myöten.

yfd x aarikka

Leikki ei lopu -suunnittelukilpailu

Järjestämme yhdessä Young Finnish Design -suunnittelutoimiston kanssa nuorille suunnittelijoille suunnatun kilpailun.

Suunnittelukilpailussa haetaan uusia tuoteideoita kodin sisustukseen, uutta korudesignia, sekä vaate- ja asustesuunnittelua tuleviin mallistoihin.

Vuodesta 1954.

Tarina

Kaija Aarikka ja Erkki Ruokonen suunnittelupöydän ääressä

Kaikki alkoi pyöreästä muodosta. Ja eihän sellainen pysähdy.

Kaija Aarikka opiskeli viimeistä vuotta tekstiilitaidetta Taideteollisessa oppilaitoksessa. Alivuokralaishuoneen ahtaissa tiloissa syntyi villapuku, nappeja vaille valmis, ja sellaiseksi jäisikin, Kaija ajatteli, kun sopivia ei tahtonut löytyä. Mutta entä jos ne tekisi itse, Ruoholahden lautatarhasta löydetystä jakarandan palasesta?

Kaija teki.

Aarikan syntymäpäiväksi merkittiin 24.2.1954.

Tilaa uutiskirjeemme

– ja tutustu tapahtumiin, tuotteisiin, tarinoihin ja tarjouksiin ensimmäisten joukossa.

Nopea toimitus

1-3 arkipäivää