muotinäytös

Puu on metsän helmi, siinä on juuret, syyt – ja syyt.

Me olemme pyöreitä, jotta sinussa voi olla särmää. 4.12.2023 esittelimme Helsingin Taidehallissa tulevan kevät-kesä 2024 -vaatemallistomme, sekä upean ja uniikin, yhteistyössä stylisti Meri Milashin kanssa suunnitellun Kunnianosoitus puuhelmelle -malliston ainutlaatuiset puuhelmiasut Aarikan tulevan 70-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

Kiitos.

Illan aikana nähdyn kevät-kesä 2024 -malliston tuotteet ovat tulossa myyntiin alkaen tammikuun 2024 lopulla. Kunnianosoitus puuhelmelle -malliston ainutlaatuisten helmiasujen tiedustelut: linda.pausio@martinex.fi. Näytöksen stailauksesta vastasi Meri Milash. Idea helmipukuihin lähti Merin pöydältä, ja toteutuksesta vastasi Aarikan korusuunnittelijat Melina Mattila ja Jenni Orvasto. Kiitos illasta osallistujille ja yhteistyökumppaneille.

kilpailu

Me olemme pyöreitä, jotta sinussa voi olla särmää.

Siinä missä pyöreä on ainut muodollisuus, on käsityö Aarikan toinen luonne. Kirja on ylistys Aarikan historialle. Suomalaisille käsityöläisille, suomalaiselle suunnittelulle ja designille, suomalaiselle työlle.

Tule. Leiki kanssamme. Ole osa tarinaamme: jaa meille juhlateoksen sinua ihastuttanein kohta.

Palkitsemme kolme parasta Instagram-julkaisua 100 € lahjakortilla. Palkitsemme yhden postauksen kerran kuukaudessa tammikuulta maaliskuulle. Palkitsemiset suoritetaan 31.1.2024, 29.2.2024 ja 28.3.2024. Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti. Käytä julkaisussasi tunnistetta #aarikka70

Tilaa uutiskirjeemme

– ja tutustu tapahtumiin, tuotteisiin, tarinoihin ja tarjouksiin ensimmäisten joukossa.

Nopea toimitus

1-3 arkipäivää