YFD x Aarikka

Leikki ei lopu -suunnittelukilpailu

Juhlistamme 70-vuotissyntymäpäiviämme järjestämällä yhdessä Young Finnish Design -suunnittelutoimiston kanssa nuorille suunnittelijoille suunnatun kilpailun. Etsimme suunnittelukilpailussa uusia tuoteideoita kodin sisustukseen, uutta koru-designia sekä vaate- ja asustesuunnittelua tuleviin mallistoihimme.

Kilpailussa on kolme eri kategoriaa palkintoineen:si vaikka kaikkiin kolmeen:

1. Kategoria: Vaate, laukku tai asuste
2. Kategoria: Koti
3. Kategoria: Koru

Ikonisissa puutuotteissamme on puun sydän – ja puussa Aarikan. Sillä puu on materiaaleista Aarikalle omin ja rakkain. Kunnioitamme puuta ja suomalaista käsityöperinnettä valitsemalla tekijät ja raaka-aineet huolellisesti, vastuullisuutta vaalien.

Mutta onhan Aarikka muutakin kuin vain puuta – se on valloittava yhdistelmä suunnittelutyötä, taitoa, erilaisia luonnonmateriaaleja ja toteutuksen taikaa. Keramiikkaa, lasia, puuta ja pyöreää – tyylikästä ja leikkisää. Emmekä koskaan huoli raaka-aineeksi mitä vain – ainoastaan koko maailman parasta.

Sillä sydämiä̈ ei nimittäin synny liukuhihnalla. Etenkään sellaisia Aarikan.

Kilpailun tuomaristossa ovat mukana alan huippuosaajat: sisustusarkkitehti Vertti Kivi, sisustusarkkitehti ja suunnittelija Joanna Laajisto, suunnittelija Magnus Löfgren Ruotsista, yhteiskunnallinen vaikuttaja, yrittäjä, stailisti Meri Milash, päätoimittaja, tietokirjailija Kari-Otso Nevaluoma, suunnittelija Mert Otsamo, LUT-yliopiston työelämäprofessori, ekonomi ja yksi Suomen tunnetuimmista muotiasiantuntijoista Sami Sykkö sekä Aarikan toimitusjohtaja Riia Sandström.

Lue lisää kilpailusta, osallistumisesta ja sen aikataulusta alla olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirjeemme

– ja tutustu tapahtumiin, tuotteisiin, tarinoihin ja tarjouksiin ensimmäisten joukossa.

Nopea toimitus

1-3 arkipäivää