Kaikki Aarikan mallistossa olevat tuotteet voidaan räätälöidä tai suunnitella mittatilaustyönä. Aarikan omat suunnittelijat ja Suomessa tapahtuva tuotanto takaavat sujuvan ja luotettavan yhteistyön. Aarikan tuotteen valinta liikelahjaksi on myös vastuullinen valinta, sillä kokoaminen tehdään osin tai kokonaan kotityöntekijöiden ja työkeskuksissa sosiaalisesti työllistettyjen työntekijöiden voimin Suomessa.

Ota yhteyttä ja tilaa yrityksellesi mieleenpainuva liikelahja:

Sirpa Grev
sirpa.grev@aarikka.com
040 544 4212

Logopainatus

Lähes kaikkiin Aarikka-tuotteisiin on mahdollista saada yrityksenne logo, slogan, verkkosivujen osoite tai muu tervehdys valmiiksi painettuna. Paras painatusmenetelmä valitaan merkattavan pinnan ja käytettävän aineiston perusteella.

Valittavissa olevat tekniikat:

Lasermerkkaus

Yleinen ja paljon käytetty tekniikka, jolla haluttu aineisto poltetaan laserilla puuhun tai metalliin. Lasermerkkaus on tarkka ja kestää erittäin hyvin sekä aikaa että kulutusta. Varsinkin vaalean puun (kuten esimerkiksi koivun) pinnassa laserointi näkyy puun omaa väriä tummempana. Paras tulos saadaan, kun laseroitava pinta on suora ja tasainen. Sopii esimerkiksi avaimenperien, pullonavaajien ja kynttilänjalkojen logomerkkaukseen.

Etsaus

Etsauksessa logo tai muu aineisto syövytetään hapolla sähköä johtavalle metallipinnalle. Etsaus tummentaa metallin ja kuvio kestää hyvin sekä aikaa että kulutusta. Toisin kuin laseroinnissa, etsauksessa kappaleen pinta voi olla myös kaareva. Sopii esimerkiksi Puisto-salaattiottimien metalliosien merkkaukseen.

Tampopainatus

Tampopainatusta käytetään yleisesti kun halutaan värillinen logopainatus. Menetelmä sopii sekä suoralle että kaarevalle pinnalle. Sileälle, ei huokoiselle pinnalle tehtynä tampopainatuksella saadaan kaunis ja yksityiskohtainen lopputulos. Sopii esimerkiksi mukien ja snapsilasien logopainatuksiin.

Silkkipainatus

Silkkipainolla on mahdollista painaa värillinen logo tai muu aineisto lähes kaikille pinnoille. Sopii esimerkiksi puulle, paperille, tekstiileille, metalleille, lasille ja muoville. Painatusjälki on peittävä ja paksuutensa ansiosta myös kestävä. Silkkipainatus sopii logopainatuksiin, jotka olisivat muilla painomenetelmillä mahdotonta toteuttaa.

Brodeeraus

Tekstiiliin kirjottu logo tai teksti kestää erittäin hyvin aikaa ja pesuja. Brodeerattavaksi sopii parhaiten riittävän iso ja selkeä kuva tai teksti. Brodeerausta voidaan käyttää esimerkiksi Poro-huovan tai keittiöpyyhkeiden logomerkkauksiin.

juhlavuosi

Pässi. Jo vuodesta 1973.

Pässi on pyöreän pehmeä ja puun kova, lempeän lauhkea, salskeana seisten. Eikä aika siihen pysty, kun minkä se ajattomalle mahtaisi.

Tarina

Napista, puusta ja tottelematto­muudesta.

Kaikki alkoi pyöreästä muodosta. Ja eihän sellainen pysähdy. Kaija sen aloitti. Emmekä me aio lopettaa.

vastuullisuus

Suomalaista käsityötä ja suunnittelua.

Aarikalla uskotaan siihen, että suomalainen osaaminen, läheltä tulevat raaka-aineet ja toimitusaikojen nopeutuminen ja varmuus ovat asioita, joita Aarikan asiakkaatkin osaavat arvostaa. Onhan siinä puun sydän, ja Aarikan sydän.

Rohkeaa ja leikkisää.

Aarikka.

Tilaa uutiskirjeemme

– ja tutustu tapahtumiin, tuotteisiin, tarinoihin ja tarjouksiin ensimmäisten joukossa.

Nopea toimitus

1-3 arkipäivää