Liikelahjat

Anna liikelahjaksi iloa, suomalaiseen designiin käärittynä.

Aarikan ikoninen muotokieli helmeilee viehättävästi tuoden iloa arkeen ja juhlaan - arkijuhlaan. Löydät meiltä monipuolisen valikoiman ajattomia koruja sekä koriste- ja käyttöesineitä, jotka ihastuttavat niin yhteistyökumppaneita kuin myös työntekijöitäkin. Aarikkaa kun ovat.

Aarikka elää vahvasti juuristaan. Ajattomasti ja samalla ajassa eläen - rohkeana eteenpäin katsoen. Ja sivuilleen – valmiina auttamaan juuri Sinua ja yritystäsi. Miltä kuulostaisi vaikka yrityksen omissa väreissä toteutettavat tiimikorut, messuille tai joululahjaksi? Aarikan omat suunnittelijat Raision design-osastollamme sekä Suomessa tapahtuva tuotanto takaavat sujuvan ja luotettavan yhteistyön.

Aarikka-tuotteen valinta liikelahjaksi on myös vastuullinen valinta, sillä kokoaminen tehdään osin tai kokonaan kotityöntekijöiden ja työkeskuksissa sosiaalisesti työllistettyjen työntekijöiden voimin Suomessa.

Ota yhteyttä ja tilaa yrityksellesi mieleenpainuva, aarikanpyöreä liikelahja. Autamme sinua ensiaskeleista alkaen!

Ilosta helmeilevin yhteistyöterveisin,

Sirpa Grev
sirpa.grev@aarikka.com
040 544 4212

KAIJA SEN ALOITTI

Jo vuonna 1954.

Kupla-viinilasit, 2 kpl

Lue lisää

Puisto-tarjoilukulho

Lue lisää

Puisto-ottimet

Lue lisää

Kupla-maljakko

Lue lisää

Luonnon taikaa käsityönä.

Kaija sen aloitti, ja me jatkamme. Ikonisissa puutuotteissamme on puun sydän – ja puussa Aarikan. Sillä puu on materiaaleista Aarikalle omin ja rakkain. Kunnioitamme puuta ja suomalaista käsityöperinnettä valitsemalla tekijät ja raaka-aineet huolellisesti, vastuullisuutta vaalien.

Mutta onhan Aarikka muutakin kuin vain puuta - se on valloittava yhdistelmä taitoa, erilaisia luonnonmateriaaleja ja toteutuksen taikaa. Keramiikkaa, lasia, puuta ja pyöreää – tyylikästä ja leikkisää. Emmekä koskaan huoli raaka-aineeksi mitä vain – ainoastaan koko maailman parasta.

Sillä sydämiä̈ ei nimittäin synny liukuhihnalla. Etenkään sellaisia Aarikan.

Tule, tutustu tuotteisiimme - leiki kanssamme.

Aarikan ajattomuus on ihastuttanut jo vuosikymmenten ajan. Olipa kyse koristeellisista käyttöesineistä tai käytännöllisistä koriste-esineistä, niitä leimaavat luonnollinen tyylikkyys ja helmeilevän kaunis muotoilu. Selkeitä linjoja ja yksityiskohtien kauneutta – ilon, valon ja pehmeän pyöreyden leikkiä. Eikä muuta tarvitakaan, sillä siinä on kaikki.

Tilaa uutiskirjeemme

– ja tutustu tapahtumiin, tuotteisiin, tarinoihin ja tarjouksiin ensimmäisten joukossa.

Nopea toimitus

1-3 arkipäivää