Esittelyssä: Kevät & kesä 2023

''Aarikan kevätmallistossa tuoksuu laventelipellot ja maistuu vesimeloni. Näistä inspiroituneet värit, ajaton muotoilu ja Aarikan pyöreä muotokieli luovat ihanan raikkaan lopputuloksen, joka saa kasvoilleni leveän hymyn. Se, että edelleen valmistamme kaikki puutuotteet Suomessa, lisää hymyni leveyttä. Olen ylpeä siitä, että voimme edelleen tarjota teille avainlipputuotteella varustettuja tuotteita.

Toivon sinulle hymyä huuleen, kun puet Aarikan korut yllesi ja teet aikamatkan laventelipellolle odottamaan kevään tuloa!''

Riia Sandström, Aarikan toimitusjohtaja

Aarikan kevät ja kesä säteilevät pehmeissä laventelin ja persikan sävyissä, jotka heräävät henkiin auringonvalossa.  Lähde kanssamme Aarikan luonnollisten ja elämäniloisten värien, helmeilevien muotojen ja perinteisten klassikoiden maailmaan.

Pimeys taittuu vihdoin ja ilmassa on lupaus valosta. Päästä aurinko ja värit hehkumaan. 

Tutut klassikot ovat saaneet ihania raikkaita kevään ja kesän sävyjä ylleen. Koruvalikoimastamme löytyy jokaiselle Aarikka-naiselle sopiva koru arjen rientoihin ja juhlahumuun. Onnesta kupliviin hetkiin.  

Laukuissa ja asusteissa hehkuvat kevään ja kesän sävyt – niistä löytyy tulevaisuuden klassikot. Suunnittelijamme ovat luoneet kauniin laukku- ja asustemalliston, jonka raikkaat luonnolliset värisävyt tuovat iloa ja loistoa jokaiseen hetkeen. Klassista mustaa, luonnonvaalea ja suklaista ruskeaa – mikä on sinun valintasi?  

Kevään ja kesän sävyt hehkuvat myös viehättävän valloittavassa vaatevalikoimassamme. Ajattoman kauniit mallit huolellisesti mietittyine yksityiskohtineen muodostavat kokonaisuuden, joka yllään voi leikitellä läpi koko kevään – helmat hulmuten, tyylikään yksinkertaisesti ja yksinkertaisen tyylikkäästi. Nauttia elämästä aamunsarastuksesta auringonlaskuun, läpi koko yöttömän yön.  

Klassikko on aina klassikko, arvokas ja upea. Eri väreihin välillä pukeutuva – ja joku on klassikko jo syntyessään. Kuten vaikka ikoninen Pässi, joka on päästetty kedolle. Suomalaisen sisun symboli, kohta jo 50-vuotta.  

Keväinen Aarikka helmeilee kotona upeasti. Olipa kyse valaisimista, Nuppu-sarjan uutuuksista tai upeasta Puisto-sarjasta, yksityiskohtien kauneus vie mennessään. Kuplivasti, kuten Aarikan rakastettu kupla.  

Aarikan koti on kaikkea koristeellisista käyttöesineistä aina käytännöllisiin koriste-esineisiin. Laadusta, tyylistä ja omintakeisuudesta tinkimättä. Ja sitä väriä, iloa ja hyvää mieltä unohtamatta, jota saa luotua kattauksiin ja asetelmiin. Pehmeän pyöreästi, tietenkin.  

Pysy kuulolla.

Ota aina klassinen pyöreys ja kauniit linjat omaksesi tai heittäydy rohkeaksi. Leikittele väreillä ja tyyleillä vaikka päivittäin – säväytä niin arjessa kuin juhlassa. Jokainen Aarikka-nainen löytää valikoimasta omansa jokaiseen päivään, jokaiseen hetkeen. Luo oma, rohkea tyyli. Juuri sinunlainen. 

Tilaa myös uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista.

Tilaa uutiskirjeemme

– ja tutustu tapahtumiin, tuotteisiin, tarinoihin ja tarjouksiin ensimmäisten joukossa.

Nopea toimitus

1-3 arkipäivää