Leikki ei lopu

Leikki ei lopu -artikkelisarja on kunnianosoitus rohkeudelle, tottelemattomuudelle, ilolle ja muotoilulle. Kaikille Kaija Aarikan jalanjäljissä kulkeville, jotka suhtautuvat designiin intohimoisesti – mutta ymmärtävät, ettei tärkeimpiäkään asioita pidä ottaa liian vakavasti.

– Riia Sandström, Aarikan toimitusjohtaja

Aarikka-kuvitus

MARI TAULER

Leikki ei lopu -juttusarjan neljännessä jaksossa tutustutaan mainostoimisto Grundlagen toimitusjohtajan kotiin. Marin taiteen täyttämä koti on sisustettu ilolla ja leikillä, mutta miten sinne istuu Aarikka? Entäpä miksi ikoninen Pässi on Marin ehdoton suosikki?

Lue artikkeli

Aarikka-kuvitus

ANNA PIIROINEN

Tekstintuottaja Anna Piiroisen kodissa vanhassa tehtaassa silmiin osuu toinen toistaan erikoisempia esineitä kuten vanha venäläinen nakkikulho, posliiniomenakulho ja merenneitoseinäkoriste. Eikä yllätykset suinkaan lopu tähän! Lue Leikki ei lopu -juttusarjamme kolmannesta osasta miten Aarikka istuu Annan yllätysten kotiin ja muuttuisiko sisustus lottovoiton osuessa kohdalle?

Lue artikkeli

Aarikka-kuvitus

JONNA KIVILAHTI

Leikki ei lopu -juttusarjan toisessa osassa puhutaan muun muassa aikuisuudesta, sinnikkyydestä ja eläinkuoseista. Jonna Kivilahti on kirjoittanut ja stailannut lukemattomia luettuja juttuja Suomen tärkeimpiin sisustuslehtiin, mutta mikä inspiroi Jonnan omaa kotia? Entä miten suuri merkitys on suomalaisella muotoilulla – ja leikillä?

Lue artikkeli

Aarikka-kuvitus

MINÄ, RIIA SANDSTRÖM

Montako joulukuusta Riia Sandströmin kotoa löytyy? Missä hän kohtasi Aarikan tontut ensimmäisen kerran? Ja miksi elämään pitäisi suhtautua enemmän leikillä? Esimerkiksi näistä asioista otetaan selvää juttusarjamme ensimmäisessä osassa.

Lue artikkeli

Tyyli lähtee ihmisistä. Ei esineistä.

Leikki ei lopu -sarjassa tutustutaan muotoilun ystävien koteihin, tyyleihin ja persooniin. Sarjan ovat koostaneet maan tunnetuimpiin sisustustoimittajiin lukeutuva Jonna Kivilahti ja iki-ihana lifestyle- ja sisustuskuvaaja Krista Keltanen.

Osat julkaistaan noin kuukauden välein. Pysy kuulolla. Ja leikkisänä.

Aarikka-kuvitus

Nopea toimitus
1-3 arkipäivää

Valmistettu Suomessa
Kotimaista käsityötä

Ilmainen toimitus
Kaikkiin yli 80 € tilauksiin