Tulossa: Syksy ja talvi 2023

Kaikki alkoi 1954. Kaikki on jatkunut siitä lähtien. Nyt maailma on entistä aarikkalaisempi.

”Aarikan syksyisessä kodissa voi aistia metsäistä tunnelmaa. Puusta, metsän helmestä inspiroituneet värit, ajaton muotoilu ja Aarikan pyöreä muotokieli luovat ihanan tunnelmallisen lopputuloksen. Ota vastaan Aarikka ja syksy kotiisi lämmöllä, aarikkamaisesti”, toimitusjohtaja Riia Sandström kannustaa. 

Syysmallisto on saanut inspiraationsa luonnosta ja metsästä. Se hehkuu pehmeissä sävyissä, jotka johdattelevat lempeästi kohti syksyisenä hehkuvaa maisemaa ja lempeästi hämärtyviä iltoja. Yhdessä ajattoman muotoilun ja pyöreän muotokielen kanssa lopputulos on kutsuvan kaunis.

Astu kanssamme tunnelmalliseen syksyyn.

Pala luontoa.

''Aarikka-nainen ottaa syksyn vastaan vahvasti ja rohkeasti juuriaan unohtamatta. Syysmalliston värit ovat saaneet inspiraationsa metsästä. Kunnioittaaksemme suomalaista työtä ja metsää, valmistamme kaikki puukorut Suomessa joko kotityöläisten toimesta tai Aarikan tehtaalla, sillä puu on meille metsän helmi”, sanoo Riia Sandström. 

Korujen syysmallisto herkuttelee metsän marjoilla. Voit maistaa siinä puolukkaa, mustikkaa ja vadelmaa. Se hehkuu voimakkaissa sävyissä värjäten uutuudet ja klassikot syksyn tunnelmaan. Sopivasti leikitellen, tuoden upeana helmeilevän puupinnan kauniisti esiin. Uusia sävyjä ovat maanläheinen metsänvihreä, mustikansininen ja pellavainen pähkinä. Sähäkkä sähkönsininen kirkastaa pimeimmänkin päivän. Minkä sinä valitset?

Pysy kuulolla.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista.

Ota aina klassinen pyöreys ja kauniit linjat omaksesi tai heittäydy rohkeaksi. Leikittele väreillä ja tyyleillä vaikka päivittäin – säväytä niin arjessa kuin juhlassa. Jokainen Aarikka-nainen löytää valikoimasta omansa jokaiseen päivään, jokaiseen hetkeen. Luo oma, rohkea tyyli. Juuri sinunlainen.

Tilaa uutiskirjeemme

– ja tutustu tapahtumiin, tuotteisiin, tarinoihin ja tarjouksiin ensimmäisten joukossa.

Nopea toimitus

1-3 arkipäivää