Skip to main content

Uutiset

23.8.2018

Uusi koivunvihreä raikastaa klassikot

Aarikka vihreä koru

Suosikkikoruissamme hehkuu nyt uusi koivunväri. Raikkaan vihreää on saatavana kaulaan, ranteisiin ja korviin roikkumaan. Tutustu tuotteisiin alla.

Saatavilla rajoitetusti vain verkkokaupasta www.aarikka.fi/www.aarikka.com ja Aarikan omista myymälöistä.

Varpu-rannekoru

Varpu-rannekoru
22,00€

 

Karpalo-korvakorut

Karpalo-korvakorut
19,00€

Suomi-kaulakoru

Suomi-kaulakoru
32,00€

 

Kehrä-korvakorut

Kehrä-korvakorut
19,00€

Pohjola-rannekoru

Pohjola-rannekoru
19,00€

Aarikan korut valmistetaan pääosin luonnonmateriaaleista. Kaikki puuosat värjätään Aarikan tehtaalla Vallilassa, ja korut kootaan käsityönä kotityöntekijöillä Suomessa.

Tägätty: klassikot, Uutuudet, vihreä


2.7.2018

Aarikka ja suunnittelija Teemu Muurimäki lanseeraavat modernin CHESS- korumalliston

Aarikan syksy 2018 käynnistyy yhteistyömallistolla suunnittelija Teemu Muurimäen kanssa. Korumallistossa yhdistyy Aarikan laadukkaat luonnonmateriaalit luovan leikkisällä tavalla.

Teemu Muurimäki suunnitteli puvustuksen syyskuussa 2018 ensi-iltansa saavaan CHESS-musikaaliin. Aarikalle suunniteltu korumallisto ammentaa innoituksensa niin ikään shakkiteemasta, joten korujen värimaailman perustana on shakkilaudan selkeä mustavalkoisuus. Shakista tutut elementit sekä planeettamaiset muodot täydentävät Aarikan ajatonta mallistoa.

Yhteistyömalliston suunnittelu Aarikalle on ollut Teemu Muurimäen haaveissa jo pitkään. Alun perin Muurimäki on tutustunut Aarikkaan Hellevi-tädin "Askema"-lahjatavarakaupan kautta. Erityisen vaikutuksen Muurimäkeen on kuitenkin tehnyt ensitapaaminen Kaija Aarikan kanssa juhlavuoden näyttelyssä vuonna 1994. Kaija rohkaisi Muurimäkeä vaatesuunnittelun pariin.

Kaikki Teemun suunnittelemat koruvalikoiman tuotteet täydentävät ajatonta ja luonnollista tyyliä. Malliston tarkoituksena on tavoittaa urbaani ja kansainvälinen kohderyhmä sekä välittää modernia, ja jopa hieman androgyyniä tyyliä.
Mallisto on saatavilla 6.9.2018 lähtien Aarikan myymälöistä ja verkkokaupasta, sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltä.

Lisää aiheesta: 

http://www.anpdm.com/newsletterweb/4547594A7446405A4579484059/40?noTracking=true

Tägätty: Syksy 2018, Teemu Muurimäki, Uutiset, Uutuudet


29.5.2018

Aarikka Outletissa Stock SALE torstaina 7.6.18 klo 12-20

Aarikka Stock SALE

Aarikka Outletissa STOCK SALE
torstaina 7.6.2018 klo 12-20
Koruja & sisustus- ja lahjatuotteita
II-laatua, mallikappaleita, erikoiseriä, vintagea
Inventaariotyhjennys VAIN YHDEN PÄIVÄN AJAN

Maksutavat: kortit ja käteinen

Facebook-tapahtuma
Aarikka Outlet -Facebook -sivu
Osoite: Aarikka Outlet, Nokiantie 2-4C, 00510 Helsinki (katso kartalta)

Tervetuloa huippuedullisille ostoksille Vallilaan!


p.s. kutsu kaverit mukaan!


Tägätty: Outlet, Pop up, Popup


16.5.2018

Hanki nyt halutuimmat designlahjat AarikaltaJuhlat uusille aluille

Juhlat liittyvät usein tietyn elämänvaiheen päättymiseen ja uuden alkuun, oli kyseessä sitten opiskelujen loppuunsaattaminen, häät, tai ihan vain kippis kesälle.

Aarikan valikoimissa on valtava määrä lahjaideoita niin valmistujaisiin, tuliaisiksi kuin häälahjaksikin. Kokosimme tähän kolmen kärjen halutuimmista designlahjoista, joita sankari varmasti arvostaa.

Lahjat voit tilata kätevästi verkkokaupastamme, jossa toimitusaika on 2-5 arkipäivää.

Myymälämme Helsingissä Pohjoisesplanadilla, Espoossa Isossa Omenassa ja Tampereella Ratinassa palvelevat myös normaalisti, tarkemmat aukioloajat näet täältä.

Tervetuloa shoppailemaan myös pop-up -myymäläämme kauppakeskus Kampissa.

Iloisia juhlia toivottaen,
Aarikka-tiimi

 

Reitti-kattovalaisin

Uniikki, helmeilevä Reitti kulkee katonrajasta kosketusetäisyydelle, vangitsee katseet ja valloittaa. Suunnittelija: Anu Penttinen.

  Aarikka Reitti-valaisin

Sävy: vesiputous, omenankukka
145€

Aarikka Aikapuu-rannekello

Aikapuu-rannekello

Ajattoman rannekellon kellotaulu on kaunista puuta ja rento ranneke on kankainen. Aikapuu-rannekellon on suunnitellut Marianne Siponmaa. Rannekelloon on saatavilla rannekepaketti, jonka avulla päivität Aikapuun ilmeen nopeasti päivän väriteemaan sopivaksi.

Sävy: lakattu puu - hiili, hiili - tyrni
152€

Aarikka Aikapuu-tarjous
TARJOUS: Kun ostat Aikapuu-rannekellon oranssilla rannekkeella (hiili - tyrni), saat mustan rannekkeen kaupan päälle. Rajoitettu erä.

 

Aarikka Passi the Ram

Sisua kuin Pässillä

Pässi-veistos on puheenaihe ja tilan näyttävä keskipiste, samalla kun se myötäilee modernia sisustusta. Kaija Aarikan designklassikko syntyi suomalaisen sisun symboliksi. Pässi on arvolahja, jonka omintakeinen muotokieli on ajaton vuosikymmenestä toiseen.

Tiesitkö, että Pässin kokoaminen vaatii todellista erikoisammattitaitoa ja se tehdään käsityönä Suomessa noin kymmenen eri ammattilaisen avulla?

Katso lisää lahjaideoita täältä.

 

Tägätty: Aikapuu, Lahjaideat, Lahjat, Pässi, Reitti, Valmistujaiset


8.5.2018

Aarikka Oy:lle uusi toimitusjohtaja ja liiketoimintajohtaja

Aarikka Drops of Joy Logo

 

 

 

 

 
 

TIEDOTE 7.5.2018

Toukokuussa Aarikassa aloitti kaksi vahvaa naisjohtajaa. Liiketoimintajohtaja Päivi Laurila omaa vahvan retail-taustan, sekä kotimaasta, että kansainvälisesti.  ”On hienoa päästä työskentelemään upean kotimaisen brändin kanssa. Oman kokemukseni uskon olevan suureksi eduksi Aarikalle, joka on päässyt hyvän kasvun alkuun ja suuntaa vahvasti myös kansainvälisille markkinoille” -kertoo Laurila. Yhtiön toimitusjohtajaksi nousee Riia Sandström, joka toimii myös konsernin emoyhtiön Martinex Oy:n toimitusjohtajana. ”Uskon, että oma vahva kaupallinen tausta ja tuotteistamisen taito ovat tärkeitä ominaisuuksia, kun halutaan viedä Aarikka seuraavalle tasolle”, Sandström sanoo.

Aarikan alkuvuosi on lähtenyt hyvin käyntiin. Kehitys on erinomainen viime vuoteen. Aarikalla on tällä hetkellä kolme omaa myymälää, joista viimeisin avattiin Tampereen Ratinan ostoskeskukseen huhtikuun lopussa. Lippulaiva sijaitsee Helsingissä Pohjois-Esplanadilla ja kolmas Espoon Isossa Omenassa. Tavoitteena on lisätä omien myymälöiden määrää Suomessa kuin myös ulkomailla. ”Haluamme tehdä Aarikan tuotteista haluttuja ja himottuja ympäri maailman”, sanovat Laurila ja Sandström, kuin yhdestä suusta.

Aarikka Oy:n osakekanta myytiin huhtikuussa 2017 lahja- ja taloustavaroita, leluja, pelejä ja tekstiilejä tuottavalle raisiolaiselle perheyritys Martinex Oy:lle.


Aarikka Oy on vuonna 1954 perustettu koti- ja korutuotteita valmistava designyritys. Yhtiön liikevaihto on pari miljoonaa, ja se työllistää suoraan kymmenkunta työntekijää. Aarikka on raisiolaisen Martinex Oy:n tytäryhtiö. Aarikka tuotteet valmistetaan käsityönä kotityöntekijöillä tai sosiaalisissa työllistämiskeskuksissa. Tuotteilla on Avainlippu- ja Design from Finland – tunnukset.

Lisätietoja: Riia Sandström, Aarikka Oy:n toimitusjohtaja +358 50 569 7494

Tägätty: Aarikka, Liiketoimintajohtaja, Päivi Laurila, Riia Sandström, Toimitusjohtaja, Uutiset


16.2.2018

Aarikka avaa uuden myymälän kauppakeskus Ratinaan Tampereelle

Aarikka avaa uuden myymälän kauppakeskus Ratinaan Tampereelle


Aarikka avaa uuden myymälänsä kauppakeskus Ratinaan Tampereelle torstaina 19.4.2018. Kauppakeskus Ratina on uusi kauppakeskus ainutlaatuisella paikalla Tampereen ydinkeskustassa.

Aarikan uudesta brändimyymälästä löytää kauniita puukoruja ja uniikkeja sisustustuotteita. Myymälän laajasta valikoimasta saa kotiin tai lahjaksi esimerkiksi keittiötarvikkeita, valaisimia, kelloja ja muita piensisustustuotteita.

Aarikan tuotteet tehdään laadukkaista, pohjoismaisista puulajeista ja ne kootaan käsityönä. Aarikan tuotteille on myönnetty Avainlippu‐tunnus sekä Design from Finland-merkki osoituksena suomalaisesta työstä. Koti-tuotteet kokooonpannaan suomalaisissa työllistymistä tukevissa työpajoissa. Toiminnan kautta yhtiö tukee syrjäytyneiden työllistämistä ja osallistamista yhteiskuntaan. Lähellä tuottamisen lisäksi tuotteiden ekologisuuteen vaikuttaa ekologisten raaka-aineiden, kuten puun, suosiminen.

Ratina tulee olemaan koko Pirkanmaan monipuolinen vapaa-ajan ja viihtymisen keskus, josta löytää yli 150 erilaista liikettä. Se sisältää noin 17 000 neliötä muotia, noin 6 000 neliötä ravintolatoimijoita, kaksi isoa päivittäistavarakauppaa sekä useita kodin- ja vapaa-ajan liikkeitä.
     
Aarikka Oy on vuonna 1954 perustettu suomalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa luonnonmateriaaleista persoonallisia koruja ja piensisustustuotteita. Aarikan muotoilu tunnetaan skandinaavisen selkeistä linjoista ja pyöreästä muodosta. Aarikan asiakaslupaus, drops of joy, kertoo tuotteiden tuomista pienistä ilonpisaroista.

Lisätiedot, tuotelainat ja tuotekuvat:
Polhem PR, Emilia Forsberg
Keskuskatu 1 B, 4. krs.
00100 Helsinki
emilia@polhem.com
+358 44 719 8982     

Tägätty: Aarikka, aarikkashop, Avajaiset, Myymälä, Ratina, Tampere


15.2.2018

Aarikan kattauksessa hehkuu tänä keväänä vaaleansininen

 Aarikan kattauksessa hehkuu tänä keväänä vaaleansininen

Aarikan kevään uutuusvärit vesiputoksen sininen ja hiili tuovat kontrastia ja raikkautta kevään kattauksiin.

Valkoisen ja vaaleansinisen yhdistelmä on kauniin harmoninen ja sopii jokaiseen kotiin. Uusi Hiili-väri luo kontrastia pehmeisiin puutuotteisiin. Aarikan kattaustuotteiden kauniit pyöreät muodot sopivat moneen eri tarkoitukseen juhlasta arkikattauksiin.

Vastuullinen liiketoiminta, ekologisuus ja kestävyys ovat Aarikalle ensisijaisen tärkeitä arvoja. Tuotteiden päämateriaalina käytetään vain parasta puuta ja kaikki tuotteet kootaan käsin Suomessa. Aarikka työllistää lukuisia alihankkijoita ja kotityöntekijöitä, lisäksi yritys tarjoaa kokoonpano‐ ja pakkaustyötä sosiaalisen työllistämisen työpajoille. Kaikki Aarikan tuotteet on huolella viimeistelty.

Aarikka Puisto-salaattiottimet

Aarikka Puisto-salaattiottimet

Aarikka Puisto-kakkulapio

Aarikka Puisto-kakkulapio

Aarikka Pouta-pannunalunen  Aarikka Pouta-leikkuulauta Aarikka Pouta-talousrullateline

 

Aarikka Pouta-pannunalunen, -leikkuulauta ja -talousrullateline

 Aarikka Reitti-valaisin

Aarikka Reitti-valaisin

Aarikka Oy on vuonna 1954 perustettu suomalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa luonnonmateriaaleista persoonallisia koruja ja piensisustustuotteita. Aarikan muotoilu tunnetaan skandinaavisen selkeistä linjoista ja pyöreästä muodosta. Aarikan asiakaslupaus, drops of joy, kertoo tuotteiden tuomista pienistä ilonpisaroista.

Aarikka‐tuotteet tehdään pohjoismaisista puulajeista ja ne kootaan käsityönä. Yhtiö työllistää Suomessa lukuisia alihankkijoita ja kotityöntekijöitä. Aarikan tuotteille onkin myönnetty Avainlippu‐tunnus sekä Design from Finland-merkki osoituksena suomalaisesta työstä.

Lisäksi koti‐tuotteet kokoonpannaan suomalaisissa työllistymistä tukevissa työpajoissa. Toiminnan kautta yhtiö tukee syrjäytyneiden työllistämistä ja osallistamista yhteiskuntaan. Lähellä tuottamisen lisäksi tuotteiden ekologisuuteen vaikuttaa ekologisten raaka-aineiden, kuten puun, suosiminen. Suomessa Aarikalla on oma brändi‐myymälä, verkkokauppa ja kattava jälleenmyyntiverkosto. Euroopan ohella merkittäviä vientikohteita ovat Japani, Kiina sekä USA. Yhtiö työllistää suoraan noin 10 henkeä.

Lisätiedot, tuotelainat ja tuotekuvat:
Polhem PR, Suvi‐Marja Kunnari
Keskuskatu 1 B, 4. krs.
00100 Helsinki
suvi@polhem.com
+358 44 719 8982

 

Tägätty: Aarikka, Kattaus, Keittiö, keittiötarvikkeet, SS18, Valaisimet


19.1.2018

Aarikka mukana Ambiente-messuilla ensimmäistä kertaaTänä vuonna Aarikka on ensimmäistä kertaa mukana Ambiente-messuilla, jotka järjestetään 9. – 13. helmikuuta 2018. Frankfurtissa järjestettävät Ambiente-messut ovat maailman suurimmat ammattilaisille tarkoitetut kulutustavaramessut. Ambiente tuo esille tulevat trendit ja kiinnostavimmat uudet designtuotteet. Messuilta löytyy tuotteita kattaukseen sisustamiseen ja lahjatavarakauppaan. Mukana messuilla ovat myös korut ja asusteet.

Ambientessa on 4500 näytteilleasettajaa ympäri maailmaa. Kulutustavaroiden ammattimessuilla mukana on suuria vakiintuneita brändejä sekä uusia innovatiivisia tulokkaita. Ambientessa on mahdollista tutustua vuoden 2018 trendeihin. Ambiente-messuilla on trendinäyttely, joka on koottu näytteilleasettajien tuotteista. Aarikan löytää Ambientessa osastolta 11B42.

Aarikka Oy on vuonna 1954 perustettu suomalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa
luonnonmateriaaleista persoonallisia koruja ja piensisustustuotteita. Aarikan muotoilu tunnetaan skandinaavisen selkeistä linjoista ja pyöreästä muodosta. Aarikan asiakaslupaus, drops of joy, kertoo tuotteiden tuomista pienistä ilonpisaroista.

Aarikka‐tuotteet tehdään pohjoismaisista puulajeista ja ne kootaan käsityönä. Yhtiö työllistää Suomessa lukuisia alihankkijoita ja kotityöntekijöitä. Aarikan tuotteille onkin myönnetty Avainlippu‐tunnus sekä Design from Finland-merkki osoituksena suomalaisesta työstä.

Lisäksi koti‐tuotteet kokoonpannaan suomalaisissa työllistymistä tukevissa työpajoissa. Toiminnan kautta yhtiö tukee syrjäytyneiden työllistämistä ja osallistamista yhteiskuntaan. Lähellä tuottamisen lisäksi tuotteiden ekologisuuteen vaikuttaa ekologisten raaka-aineiden, kuten puun, suosiminen.

Tägätty: Ambiente 2018, Messut, Uutiset


19.1.2018

Aarikka toista kertaa mukana Pariisissa Maison & Objet -messuilla 19.-23.1.Aarikka on jo toista kertaa mukana Pariisissa Maison & Objet -messuilla 19.-23.1.2018. Kyseessä on yksi johtavista sisustusmessuista, joka tuo yhteen kansainväliset sisustustyylit ympäri maailmaa. MAISON -alueelta löytyy laaja valikoima sisustustyylejä, joilla on luotu messuille täysin erilasia maailmoja. OBJET on näyttelyn konseptimyymälä, joka sopii vähittäiskauppiaille. MAISON & OBJET tarjoaa myös kansainvälisten asiantuntijoiden ainutlaatuisia luentoja, jotka auttavat ymmärtämään ja ennakoimaan markkinoiden kehitystä. Aarikan löytää Smart Gift -osastolta, hallista 6 osastonumerolla P52.

Aarikka Oy on vuonna 1954 perustettu suomalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa
luonnonmateriaaleista persoonallisia koruja ja piensisustustuotteita. Aarikan muotoilu tunnetaan skandinaavisen selkeistä linjoista ja pyöreästä muodosta. Aarikan asiakaslupaus, drops of joy, kertoo tuotteiden tuomista pienistä ilonpisaroista.

Aarikka‐tuotteet tehdään pohjoismaisista puulajeista ja ne kootaan käsityönä. Yhtiö työllistää Suomessa lukuisia alihankkijoita ja kotityöntekijöitä. Aarikan tuotteille onkin myönnetty Avainlippu‐tunnus sekä Desing from Finland-merkki osoituksena suomalaisesta työstä.

Lisäksi koti‐tuotteet kokoonpannaan suomalaisissa työllistymistä tukevissa työpajoissa. Toiminnan kautta yhtiö tukee syrjäytyneiden työllistämistä ja osallistamista yhteiskuntaan. Lähellä tuottamisen lisäksi tuotteiden ekologisuuteen vaikuttaa ekologisten raaka-aineiden, kuten puun, suosiminen.

Tägätty: Maison Objet 2018, Messut, Uutiset


12.1.2018

Aarikan kevään korujen raikkaat uutuussävyt

Aho kaulakoru

Aarikan kevään koruissa uutena sävynä hehkuu vesiputouksen sininen. Keväiset pastellin väriset korut tuovat kaikkiin asukokonaisuuksiin kaivattua raikkautta. Kaunista vesiputouksen sinistä seuraa uusina sävyinä myös kaunis herukka ja sateen sininen. Ne tuovat kevään malliston hempeisiin väreihin kontrastia. Kaikki Aarikan korut ovat suomalaista käsityötä. Muotokieli leikittelee puisilla muodoilla, Aarikalle tutuilla palloilla sekä jännittävillä materiaaliyhdistelmillä. Mallistojen eri koruja on helppo yhdistellä keskenään näyttäviksi kokonaisuuksiksi.

Graafisen kauniissa Jalava-korvakoruissa yhdistyy näyttävästi moderni muotoilu ja luonnonläheiset elementit.

Suomi-kaulakoru on todellinen designklassikko. Kaija Aarikan suunnittelema ajaton helminauha on skandinaavista muotoilua ja kestävää kauneutta puhtaimmillaan. Suomi-kaulakorun värivalikoima uudistuu trendien mukana. Kevään uudet sävyt sade, herukka ja vesiputous tuovat valikoimaan pirteitä vaihtoehtoja.

Aho kaulakoru
Aho-kaulakoru
Materiaali: pyökki, ketju
Pituus 84 cm
Suunnittelija Pauliina Aarikka

49,00

Aho kaulakoru
Aho-kaulakoru
Materiaali: pyökki, ketju
Pituus 84 cm
Suunnittelija Pauliina Aarikka

49,00

Aho kaulakoru
Aho-kaulakoru
Materiaali: pyökki, ketju
Pituus 84 cm
Suunnittelija Pauliina Aarikka

49,00

 

Sara Rannekoru
Sara-rannekoru
Materiaali: vaahtera, kuminauha
Halkaisija 5,5 cm
Suunnittelija Saija Malila

29,00

Sara rannekoru
Sara-rannekoru
Materiaali: vaahtera, kuminauha
Halkaisija 5,5 cm
Suunnittelija Saija Malila

29,00.

Sara rannekoru
Sara-rannekoru
Materiaali: vaahtera, kuminauha
Halkaisija 5,5 cm
Suunnittelija Saija Malila

29,00

 


Asteroidi-kaulakoru
Materiaali: vaahtera, polyesterinauha, papukaijalukko
Suunnittelija Marianne Siponmaa

39,00

Asteroidi kaulakoru
Asteroidi-kaulakoru
Materiaali: vaahtera, polyesterinauha, papukaijalukko
Suunnittelija Marianne Siponmaa

39,00

  Jalava korvakorut


Jalava-korvakorut
Materiaali: puu, korumetalli, koukut sterling-hopeaa
Pituus 9 cm
Suunnittelija Marianne Siponmaa

39,00

Jalava korvakorut
Jalava-korvakorut
Materiaali: puu, korumetalli, koukut sterling-hopeaa
Pituus 9 cm
Suunnittelija Marianne Siponmaa

39,00

Jalava korvakorut
Jalava-korvakorut
Materiaali: puu, korumetalli, koukut sterling-hopeaa
Pituus 9 cm
Suunnittelija Marianne Siponmaa

39,00

  


Kehrä-korvakorut
Materiaali: vaahtera, hopearengas
Koko: ø 2 cm
Suunnittelija Pauliina Aarikka

19,00


Kehrä-korvakorut
Materiaali: vaahtera, hopearengas
Koko: ø 2 cm
Suunnittelija Pauliina Aarikka

19,00


Kehrä-korvakorut
Materiaali: vaahtera, hopearengas
Koko: ø 2 cm
Suunnittelija Pauliina Aarikka

19,00

 


Sunna-rintakoru
Materiaali puu vaahteraa, korumetalli
Neulan pituus 6 cm/9 cm
Suunnittelija Marianne Siponmaa

39,00


Sunna-rintakoru
Materiaali puu vaahteraa, korumetalli
Neulan pituus 6 cm/9 cm
Suunnittelija Marianne Siponmaa

39,00

 


Suomi-kaulakoru
Materiaali: vaahtera, kuminauha
Pituus: 44 cm
Suunnittelija Kaija Aarikka

32,00


Suomi-kaulakoru
Materiaali: vaahtera, kuminauha
Pituus: 44 cm
Suunnittelija Kaija Aarikka

32,00

  


Karpalo-korvakorut
Materiaali: vaahtera, hopearengas
Koko: ø 2 cm
Suunnittelija Pauliina Aarikka

19,00


Karpalo-korvakorut
Materiaali: vaahtera, hopearengas
Koko: ø 2 cm
Suunnittelija Pauliina Aarikka

19,00


Karpalo-korvakorut
Materiaali: vaahtera, hopearengas
Koko: ø 2 cm
Suunnittelija Pauliina Aarikka

19,00

  


Pippuri-korvakorut
Materiaali: puu, korumetalli, koukut sterling-hopeaa.
Pituus 3cm

19,00


Pippuri-korvakorut
Materiaali: puu, korumetalli, koukut sterling-hopeaa.
Pituus 3cm

19,00

 Lauha kaulakoru 

Tägätty: Kevät 2018, Puukorut, Uutuudet


27.12.2017

Talviale

 

Valikoidut tuotteet nyt alennuksessa!
Tarjoukset voimassa verkkokaupassa ja Aarikka-myymälöissä niin kauan kun tavaraa riittää.

Huomioithan, että verkkokauppatilausten toimitukset varastolta alkavat inventaariosta johtuen vasta 2.1.2018.

Täältä shoppailemaan

Tägätty: Aarikka, Ale, Verkkokauppa


21.12.2017

Aarikka Oy:n toimitusjohtaja eroaa tehtävästään

Suomalaisen designyritys, Aarikka Oy:n, toimitusjohtaja Anu Vauhkonen jättää tehtävänsä yhtiössä helmikuun 2018 loppuun mennessä.

Vuodesta 2016 Aarikka Oy:n toimitusjohtajana toiminut Anu Vauhkonen on ilmoittanut jättävänsä paikkansa yhtiön toimitusjohtajana. Hän eroaa toimestaan omasta pyynnöstään.

Aarikalla on ollut viime vuodet selkeä strategia kirkastaa brändiä, nostaa liikevaihtoa, parantaa kannattavuutta ja digitalisoida yhtiön prosesseja. Yhtiön talous on nyt hyvässä kunnossa. Liikevaihto kasvaa tänä vuonna noin 25% viimevuoteen nähden, ja tulos tulee olemaan reilusti positiivinen.

”Aarikka on ainutlaatuinen ja hieno yhtiö. Olen kiitollinen, että olen saanut olla rakentamassa tällaista suomalaista brändi-helmeä. Koen, että olen tehnyt sen muutoksen, jota tulin Aarikkaan tekemään muutama vuosi sitten. Yhtiön suunnanmuutos on ollut suuri koko henkilöstöllemme, jota haluan kiittää siitä, että olemme yhdessä olleet nostamassa Aarikkaa uusille urille. Nyt on luonteva hetki jättää yhtiön strateginen kehittäminen entistä vahvemmaksi uusille omistajille”, Vauhkonen sanoo.

Aarikka Oy:n osakekanta myytiin huhtikuussa 2017 lahja- ja taloustavaroita, leluja, pelejä ja tekstiilejä tuottavalle raisiolaiselle perheyritys Martinex Oy:lle.

”Hallituksen puheenjohtajana kiitän Anu Vauhkosta hänen työstään Aarikan toimitusjohtajana ja toivotan onnea tulevaan”, Martinex Oy:n toimitusjohtaja Riia Sandström toteaa.

Aarikka Oy on vuonna 1954 perustettu koti- ja korutuotteita valmistava designyritys. Yhtiön liikevaihto on pari miljoonaa, ja se työllistää suoraan kymmenkunta työntekijää. Aarikka on raisiolaisen Martinex Oy:n tytäryhtiö. Aarikka tuotteet valmistetaan käsityönä kotityöntekijöillä tai sosiaalisissa työllistämiskeskuksissa. Tuotteilla on Avainlippu- ja Design from Finland – tunnukset.

Lisätietoja: Anu Vauhkonen, Aarikka Oy:n toimitusjohtaja +358 40 765 2484

Tägätty: Anu Vauhkonen, Toimitusjohtaja, Uutiset


1.12.2017

Osta työtä Suomeen -päivä 1.12.2017

Aarikka osta työtä Suomeen -päivä

Ostoilla on iso merkitys. Jos jokainen suomalainen ostaisi kympillä kuussa lisää suomalaisia tuotteita tai palveluita, syntyisi vuositasolla noin 10.000 työpaikkaa. Pienistä virroista koostuu suuri puro. Työllisyyden tukeminen ostamalla on senkin takia tärkeä asia, että suomalaisen tuotteen hinnasta palautuu monta kymmentä prosenttia takaisin julkiselle sektorille. Näillä varoilla katetaan hyvinvointimme kustannuksia. Samalla myös muiden yrittäjien tulot lisääntyvät eli ostaessasi suomalaista tuet myös yrittäjyyttä.

Osta työtä Suomeen -päivää vietetään joulukuun ensimmäisenä perjantaina. Suomalaisen työn tulosten nostaminen esille on myös hyvä tapa juhlistaa Suomea juuri 100-vuotisjuhlapäivän alla. Ostetaan siis joulukuun ensimmäisenä vain suomalaisia tuotteita ja palveluita. Tehdään siitä tapa. Tehdään yhdessä Osta työtä Suomeen -päivästä kansallinen merkkipäivä!

Tiesitkö, että Aarikka-korut valmistetaan käsityönä suomalaisissa kodeissa, kotityöntekijöillä? Koti-tuotteemme puolestaan kokoonpannaan suomalaisissa työllistymistä tukevissa työkeskuksissa. Käsityöosaaminen on arvokas osa suomalaista identiteettiä ja kulttuuria. Teemme jatkuvasti töitä sen edistämiseksi työllistämällä lukuisia suomalaisia käsityöntekijöitä.

Tägätty: Aarikka, Avainlippu, DesignfromFinland, Osta työtä Suomeen -päivä


23.11.2017

Aarikka Black Friday 2017

Aarikka Black Friday

Black Fridayn kunniaksi kaikki Aarikka-tuotteet* Aarikan verkkokaupassa ja myymälöissä -20%!

Saat alennuksen verkkokaupassa koodilla:

Bfriday17

Alennus on voimassa verkkokaupassa 24.-27.11.2017 klo 23:59 asti.

Aarikka-myymälöissä** alennus on voimassa 24.-27.11. aukioloaikojen puitteissa.

Katso myymälöiden aukioloajat täältä.

*ei koske jo alennettuja tuotteita
**Pohjoisesplanadi, Pop up Forum ja Iso Omena

Tägätty: Aarikka, Black Friday, kampanja, tarjous


31.10.2017

Aarikalle hopeaa Finnish Web Awards 2017 -kisassa

Aarikka korut ja kotiFinnish Web Awards FWA palkitsee maamme parhaat nettisivujen suunnittelijat ja tekijät. Kilpailu haluaa korostaa suomalaisten brändien ja sivustojen merkitystä liiketoiminnan menestystekijänä. Aarikka sai kisassa hopeaa!  

Vuoden 2017 kilpailuun osallistui iso joukko maamme merkittävimpiä brändejä aina Nokiasta Angry Birdsiin. Yleisö äänesti netissä finaaliin parhaat sivut, ja niiden joukosta arvovaltainen tuomaristo valitsi lokakuussa voittajat. 

FWA Grand Prix:n voittajaksi valittiin Slushin sivusto (Evermade). Kultainen FWA-palkinto jaettiin Hasan&Partnersin synnyttämän KONE Oyj:n ja Exoven tekemien Helsingin Kaupunginorkesterin sivustoille. Hopeaa saivat Pokka (Creamedia) , Aarikka (Kopla ja Motley Agency) sekä Fazer (Palmu ja Solita). Pronssia saivat yleisöäänestyksen voittanut  Sarpaneva (Motley Agency), Angry Birds (Evermade) sekä Pentik (Kallan&Co ja Focus Flow).

Muuta:

Paras UI-Design: Slush (Evermade)
Paras kuvitus: Helsingin Kaupunginorkesteri (Exove)
Paras tekninen toteutus: Kone Oy (Hasan&Partners)
Paras teksti: Pokka (Creamedia)
Paras UX-design: Slush (Evermade)

Tuomaristoon kuuluivat Jorma Ollila, Ilkka Paananen, Heikki Ahdekivi, Jaakko Tapaninen, Jorma Silvasti ja tuomariston puheenjohtaja Pekka Nuikki. Kriteereinä oli ulkoasun ja teknisten ominaisuuksien ohessa yhteensä parikymmentä muuta arvioinnin mittaria.

Lisää aiheesta: www.fwa.fi

Tägätty: Digitalisaatio, Finnish Web Awards 2017, Uutiset


30.10.2017

Aarikka ja Muumit yhteistyöhön: Muumi-koruilla iloa elämään!

Moomin by Aarikka Little My earrings

Suomalainen persoonallisia puukoruja ja piensisustustuotteita valmistava Aarikka Oy ja Moomin Characters aloittavat yhteistyön Pohjoismaissa ja valituissa Aasian maissa. Aarikan Muumi-korumallistot tulevat myyntiin keväällä 2018.

Aarikan juuret ovat suomalaisessa metsässä ja luonnossa, josta yhtiö ammentaa ideoita ja raaka-ainetta tuotteisiinsa. Aarikan Muumi-korumallistossa nähdäänkin sellaisia Tove Janssonin upeita kuvitustöitä, joissa Muumi-hahmot seikkailevat joko Muumilaakson luonnossa tai kuvitus ilmentää Muumilaakson neljää vuodenaikaa. Aarikan-korutuotesarjat on nimetty näiden aiheiden perusteella. Muumi-kokoelmaan kuuluu lisäksi piensisustustuotteita kuten avaimenperät ja pyyhenipsut.

Aarikan pääsuunnittelijan Pauliina Aarikan mukaan brändin muotoilu tunnetaan skandinaavisen selkeistä linjoista ja pyöreästä muodosta. Aarikan asiakaslupaus, drops of joy, kertoo tuotteiden tuomista pienistä ilonpisaroista. Näitä ilonpisaroita saamme nyt lisää Aarikka-koruihin, kun niissä seikkailevat Pikku Myy, Niiskuneiti, Muumipeikko ja muut Muumi-hahmot.

Kuten Aarikan muutkin korut, Muumi-korumalliston tuotteet valmistetaan luonnonmateriaaleista. Aarikan puuhelmet valmistetaan pohjoismaisista puulajeista kuten koivusta ja vaahterasta. Tuotteisiin valitaan vain laadukkaita koruosia, eikä puuhelmissämme näy sorvausjälkiä. Kaikki puuosat värjätään Aarikan tehtaalla Vallilassa, ja korut kootaan käsityönä kotityöntekijöillä Suomessa.

Aarikan Muumi-korumallistot sekä -avaimenperät tulevat myyntiin keväällä 2018, jolloin ne esitellään kansainvälisillä Ambiente- ja Maison & Objet-messuilla asiakkaille. Yhtiö uskoo, että Moomin by Aarikka -tuotteet antavat sille uutta nostetta erityisesti Aasian markkinoilla.

Moomin by Aarikka: Taikapuutarha korvakorut

Moomin by Aarikka: Taika-puutarha, korvakorut

Moomin by Aarikka Unelma-puutarha sormus ja kaulakoru

Moomin by Aarikka: Unelma-puutarha, sormus ja kaulakoru

Moomin by Aarikka Muumilaakson vuodenajat rintaneula

Moomin by Aarikka: Muumilaakson vuodenajat, rintaneula

Aarikka Oy on vuonna 1954 perustettu koti- ja korutuotteita valmistava designyritys. Yhtiön liikevaihto on pari miljoonaa, ja se työllistää suoraan kymmenkunta työntekijää. Aarikka on raisiolaisen Martinex Oy:n tytäryhtiö. Aarikka tuotteet valmistetaan käsityönä kotityöntekijöillä tai sosiaalisissa työllistämiskeskuksissa. Tuotteilla on Avainlippu- ja Design from Finland – tunnukset.

Moomin Characters

Tägätty: Avainlippu, DesignfromFinland, Moomin by Aarikka, Muumi, Muumilaakso, Muumit, Uutiset, Uutuudet


27.10.2017

Aarikka Outlet avautuu 30.10

Aarikka joulu outlet

Aarikka-outlet avaa ovensa jouluksi maanantaina 30.10. klo 11:00

Edellisten sesonkien koruja 10/20/30€
Erikoistarjouksia & erikoiseriä
Paljon uniikkikoruja
Protoja
II-laatua
Askartelutarvikkeita

AVOINNA 30.10.-22.12.2017
ma - pe 11-19
la 10 - 15

Tervetuloa edullisille ostoksille!

Nokiantie 2-4 C, Vallila, Helsinki

Tägätty: joulu, Outlet, Protoja, Tehtaanmyymälä, Uutiset


26.10.2017

Aarikan ja Lovin jouluinen POPUP-myymälä avattu Forumiin

Aarikka christmas POPUP store at Forum with Lovi

Aarikan ja Lovin jouluinen popup-myymälä avattiin tänään Kauppakeskus Forumissa, Helsingissä. Myymälä on Forumin kolmannessa kerroksessa Reiman ja Pentikin välissä.

Myynnissä on paljon tuotteita molemmilta brandeiltä: design koruja, kotituotteita, joulukoristeita, kynttilänjalkoja, 3d-palapelejä ja kortteja, jne. Myymälässä on valtavasti erikoistarjouksia ja alennuksia tuotteista.

 

Olemme auki kauppakeskuksen aikataulujen mukaisesti:

Maanantaista perjantaihin klo 10-21
Lauantaisin klo 10- 19
Sunnuntaisin klo 12- 18 

Tervetuloa joulumyymäläämme, joka on auki aina 31.1.2018 saakka! 

Tägätty: Avainlippu, joulu, joulukoristeet, joululahjaideat, joulumarkkinat, joulutontut, Koristeet, Koti, kynttilänjalat, Popup, Uutiset


13.10.2017

Aarikan leikkisät DIY-askartelusetit

DIY Sauna tontut

Aarikan DIY-askartelusetit tuovat iloa syksyyn ja talveen. Askartelusettejä löytyy supersankareista aina prinsessoihin ja prinsseihin saakka. 

DIY Sauna -askartelusetti sopii tuliaisiksi mökille tai uuteen kotiin. Sauna -askartelusetissä mukana seikkailee vihtoja ja saunottaja. DIY-sauna-askartelupaketissa on tarvittavat osat vihtojaan ja saunottajaan. Askartelusetti on oiva joululahja tai erilainen lahjaidea hääparille. Ne ovat tosiaskartelijan unelmapakkauksia ja mahtavia yhdessä tekemiseen. Paketti sisältää askartelutarvikkeet, mutta ei työvälineitä. 

Diy Satu -askartelusetti antaa jokaiselle mahdollisuuden koota omat satuhahmonsa. DIY-satupaketissa on tarvittavat osat prinssiin ja prinsessaan.

DIY Super -askartelusetti
 sisältää kaksi erilaista hahmoa. Sävymaailma sopii syksyn pimeneviin iltoihin tai vaikkapa joulun tunnelmaan.

Vastuullinen liiketoiminta, ekologisuus ja kestävyys ovat Aarikalle ensisijaisen tärkeitä arvoja. Tuotteiden päämateriaalina käytetään vain parasta puuta ja kaikki tuotteet kootaan käsin Suomessa. Aarikka työllistää lukuisia alihankkijoita ja kotityöntekijöitä, lisäksi yritys tarjoaa kokoonpano‐ ja pakkaustyötä sosiaalisen työllistämisen työpajoille. Kaikki Aarikan tuotteet on huolella viimeistelty.

DIY SAUNADIY SAUNA KLAPI
DIY Sauna -askartelusetti

Paketti sisältää askartelutarvikkeet, mutta ei työvälineitä (neula&lankaa, sakset, liima).
Suunnittelija Tina Willström.
Materiaali: vaahtera, koivu, huopa, puuvillanauha
Korkeus: 9 cm
29,00

DIY SATU

 DIY MIEKKADIY PRINSESSA

DIY Satu -askartelusetti
Paketti sisältää askartelutarvikkeet, mutta ei työvälineitä (neula&lankaa, sakset, liima).
Suunnittelija Tina Willström.
Materiaali: vaahtera, koivu, huopa, lasihelmet, rautalanka
Korkeus: 9 cm
29,00

DIY SUPERSANKARIT
DIY SUPERSANKARI 2DIY SUPERSANKARI 1

DIY Super -askartelusetti
Paketti sisältää askartelutarvikkeet, mutta ei työvälineitä (neula&lankaa, sakset, liima).
Suunnittelija Tina Willström.
Materiaali: vaahtera, koivu, huopa, tarrapaperi
Korkeus: 9 cm
29,00

Loota ja DIY-korusetit 

Korkealaatuiset puiset DIY-korusetit jättävät mielikuvitukselle tilaa. Niistä voi itse suunnitella ja tehdä koruja tai muita koristeita. Paketin aineksista riittää useampaan koruun. Paketti sisältää laajan värilajitelman puuhelmiä ja kaiken tarvittavan korujen kokoamiseen. DIY-korusettien avulla jokainen voi suunnitella juuri itselleen sopivia koruja. 

Aarikan Loota on maailman monikäyttöisin laatikko. Lootasta on moneksi: lääkekaappi, avainkaappi, aarrelaatikko tai vaikkapa korulaatikko - vaihtoehtoja on monia. Aarikan Loota sopii hyvin diy-teemaan, sillä kannen maalaamalla ja kuvioimalla sen ilmettä on helppo vaihtaa. Lootaa voi käyttää niin seinällä kuin pöydällä. Lootan on suunnitellut Pauliina Aarikka. 

DIY KORUSETTI 3  DIY KORUSETTI 2  DIY KORUSETTI
DIY-korusetti
Laatikon sisältö:
värilajitelma puuhelmiä (n. 99 kpl), 22 mm ja 18 mm
5 m kuminauhaa
avolenkki
5 kpl Aarikka DIY-merkkejä
korutyökalu
39,00
LOOTA  LOOTA

Loota-laatikko
Suunnittelija Pauliina Aarikka.
Takana reiät ruuveille, jotka tulevat pakkauksen mukana.
Materiaali: koivu
Koko: 24 x 24 x 9 cm
55,00

Aarikka Oy on vuonna 1954 perustettu suomalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa
luonnonmateriaaleista persoonallisia koruja ja piensisustustuotteita. Aarikan muotoilu tunnetaan skandinaavisen selkeistä linjoista ja pyöreästä muodosta. Aarikan asiakaslupaus, drops of joy, kertoo tuotteiden tuomista pienistä ilonpisaroista. Aarikka‐tuotteet tehdään pohjoismaisista puulajeista ja ne kootaan käsityönä. Yhtiö työllistää Suomessa lukuisia alihankkijoita ja kotityöntekijöitä. Aarikan tuotteille onkin myönnetty Avainlippu‐tunnus sekä Design from Finland-merkki osoituksena suomalaisesta työstä.Lisäksi koti‐tuotteet kokoonpannaan suomalaisissa työllistymistä tukevissa työpajoissa. Toiminnan kautta yhtiö tukee syrjäytyneiden työllistämistä ja osallistamista yhteiskuntaan. Lähellä tuottamisen lisäksi tuotteiden ekologisuuteen vaikuttaa ekologisten raaka-aineiden, kuten puun, suosiminen. Suomessa Aarikalla on oma brändi‐myymälä, verkkokauppa ja kattava jälleenmyyntiverkosto. Euroopan ohella merkittäviä vientikohteita ovat Japani, Kiina sekä USA. Yhtiö työllistää suoraan noin 10 henkeä.

Tägätty: diy, Loota, Uutuudet


3.10.2017

Joulun liikelahjat nyt b2b-verkkokaupasta

Puisto kattausvälineet
Anna yrityslahjaksi Suomessa valmistettu laatutuote ja tue suomalaista työtä - tilaa liikelahjat ja henkilökunnan muistamiset nyt Aarikalta. 

Tiesitkö?

Aarikka-korut valmistetaan käsityönä suomalaisissa kodeissa, kotityöntekijöillä. Koti-tuotteemme kokoonpannaan suomalaisissa työllistymistä tukevissa työkeskuksissa.

Tutustu nyt laajaan valikoimaamme b2b-verkkokaupassa.

Verkkokauppatilauksen edut yrityslahjojen ostajalle:

* rahti kiinteällä hinnalla 20€/tilaus
* ei minimitilausmääriä
* avoinna 24h
* verkkokaupassa maksat luottokortilla

Rekisteröidy nyt verkkokauppaan ja tee tilaus b2b-verkkokaupassa.

Rekisteröidyttyäsi b2b-verkkokauppaan saat vahvistussähköpostin, jonka jälkeen pääset tekemään ostoksia verkkokaupassa. Kauppaan tarvitset yritystunnuksen.

Kysyttävää, palautetta? Ota yhteyttä aarikka@aarikka.com
 
Iloista syksyä toivottaen,
Aarikka-tiimi

Korukuvasto ja Kotikuvasto

Tägätty: aarikkashop, Avainlippu, btobverkkokauppa, liikelahjat, suomalainentyö, yrityslahjat


21.9.2017

Tervetuloa uuteen Aarikka-myymälään!

Aarikka Tähtisumu wooden jewellery

 

Uudistettuun Ison Omenan kauppakeskukseen avattiin upouusi Aarikka-myymälä - tervetuloa ostoksille!

Avajaisetuna tarjoamme mm.

  • Ateljeekorut -30%
  • Kodinsisustustuotteet -20% (koskee norm. hintaisia tuotteita)
  • Erä alekoruja

Aarikan myymälä sijaitsee Apteekkia vastapäätä, Ison Omenan Toritasolla 1. kerroksessa.

Aukioloajat:

ma-pe 10-21, la 9-18, su 12-18

Nähdään Isossa omenassa!

Tägätty: Brändi, Iso Omena, Myymälä, Tarjoukset, Uutiset, Uutuudet


24.8.2017

Aarikka avaa myymälän uudistettuun Ison Omenan kauppakeskukseen


Aarikan uusi myymälä aukeaa Espoon Matinkylään Ison Omenan kauppakeskukseen 18. syyskuuta 2017. Myymälän valikoimassa ovat korut ja kotituotteet. Uudistetussa Isossa Omenassa on yli 200 erilaista liikettä ja palvelua, ja kauppakeskuksen tarjonta on kasvanut erityisesti muodin, viihteen, hyvinvoinnin ja ravintoloiden osalta.

Aarikka Oy on vuonna 1954 perustettu suomalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa luonnonmateriaaleista persoonallisia koruja ja piensisustustuotteita. Aarikan muotoilu tunnetaan skandinaavisen selkeistä linjoista ja pyöreästä muodosta. Aarikan asiakaslupaus, drops of joy, kertoo tuotteiden tuomista pienistä ilonpisaroista.

Aarikka‐tuotteet tehdään pohjoismaisista puulajeista ja ne kootaan käsityönä. Yhtiö työllistää Suomessa lukuisia alihankkijoita ja kotityöntekijöitä. Aarikan tuotteille onkin myönnetty Avainlippu‐tunnus sekä Design from Finland-merkki osoituksena suomalaisesta työstä.

Lisäksi koti‐tuotteet kokoonpannaan suomalaisissa työllistymistä tukevissa työpajoissa. Toiminnan kautta yhtiö tukee syrjäytyneiden työllistämistä ja osallistamista yhteiskuntaan. Lähellä tuottamisen lisäksi tuotteiden ekologisuuteen vaikuttaa ekologisten raaka-aineiden, kuten puun, suosiminen.

Aarikalla on myös brändimyymälä Pohjoisesplanadilla ja verkkokauppamme palvelee 24 h osoitteessa www.aarikka.fi

Tägätty: Iso Omena, Kauppa, Uutiset, Uutuudet


24.8.2017

Aarikka ensimmäistä kertaa mukana Pariisissa Maison & Objet -messuilla 8.-12.9.

Aarikka on tänä syksynä ensimmäistä kertaa mukana Pariisissa Maison & Objet -messuilla 8.-12.9.2017. Kyseessä on yksi johtavista sisustusmessuista, joka tuo yhteen kansainväliset sisustustyylit ympäri maailmaa. MAISON -alueelta löytyy laaja valikoima sisustustyylejä, joilla on luotu messuille täysin erilasia maailmoja. OBJET on näyttelyn konseptimyymälä, joka sopii vähittäiskauppiaille. MAISON & OBJET tarjoaa myös kansainvälisten asiantuntijoiden ainutlaatuisia luentoja, jotka auttavat ymmärtämään ja ennakoimaan markkinoiden kehitystä. Aarikan löytää Smart Gift -osastolta, hallista 6 osastonumerolla 062.

Aarikka Oy on vuonna 1954 perustettu suomalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa
luonnonmateriaaleista persoonallisia koruja ja piensisustustuotteita. Aarikan muotoilu tunnetaan
skandinaavisen selkeistä linjoista ja pyöreästä muodosta. Aarikan asiakaslupaus, drops of joy,
kertoo tuotteiden tuomista pienistä ilonpisaroista.

Aarikka‐tuotteet tehdään pohjoismaisista puulajeista ja ne kootaan käsityönä. Yhtiö työllistää Suomessa lukuisia alihankkijoita ja kotityöntekijöitä. Aarikan tuotteille onkin myönnetty Avainlippu‐tunnus sekä Desing from Finland-merkki osoituksena suomalaisesta työstä.

Lisäksi koti‐tuotteet kokoonpannaan suomalaisissa työllistymistä tukevissa työpajoissa. Toiminnan kautta yhtiö tukee syrjäytyneiden työllistämistä ja osallistamista yhteiskuntaan. Lähellä tuottamisen lisäksi tuotteiden ekologisuuteen vaikuttaa ekologisten raaka-aineiden, kuten puun, suosiminen.

Tägätty: Avainlippu, Koti, Maison Objet 2017, Messut, Puutuotteet, Uutiset


22.8.2017

Aarikka mukana Habitaressa Suomalaisen Työn Liiton KOTI2017-osastolla

 

Suomalaisen Työn Liitto osallistuu Habitare 2017 messuille Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi osastolla KOTI - Suomalaisen kodin mielenmaisema. Aarikan löytää tänä syksynä Habitaresta juuri tältä osastolta 13.-17.9.2017. KOTI2017-osasto on vuoden designtoimisto Pentagon Designin käsialaa. Osasto jakautuu teema-alueisiin, joita ovat Metsä, Meri, Hanki, Niitty, Kaamos ja Tori. Jokainen alue on saanut inspiraationsa Suomen luonnosta. Aarikka on mukana Niitty teema-alueella. KOTI2017-osastoa rakentamassa on yrityksiä joille on myönnetty Design from Finland- ja/tai Avainlippu-merkki. Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa ja KOTI-osasto löytyy AHEAD-alueelta pääkäytävän vierestä.

Aarikka Oy on vuonna 1954 perustettu suomalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa luonnonmateriaaleista persoonallisia koruja ja piensisustustuotteita. Aarikan muotoilu tunnetaan skandinaavisen selkeistä linjoista ja pyöreästä muodosta. Aarikan asiakaslupaus, drops of joy, kertoo tuotteiden tuomista pienistä ilonpisaroista.

Aarikka‐tuotteet tehdään pohjoismaisista puulajeista ja ne kootaan käsityönä. Yhtiö työllistää Suomessa lukuisia alihankkijoita ja kotityöntekijöitä. Aarikan tuotteille onkin myönnetty Avainlippu‐tunnus sekä Design from Finland-merkki osoituksena  suomalaisesta työstä.

Lisäksi koti‐tuotteet kokoonpannaan suomalaisissa työllistymistä tukevissa työpajoissa. Toiminnan kautta yhtiö tukee syrjäytyneiden työllistämistä ja osallistamista yhteiskuntaan. Lähellä tuottamisen lisäksi tuotteiden ekologisuuteen vaikuttaa ekologisten raaka-aineiden, kuten puun, suosiminen.Linna-kynttilänjalka

     
Keisarinna-kynttilänjalkaReitti-kattovalaisin         


Nuppu-maljakko            

Tägätty: Habitare, Kattaus, Keittiö, Koti, Messut, Sisustus, Uutiset, Uutuudet, Vaasit, Valaisimet


14.8.2017

Aarikka tuo Unisex‐korut syksyn ja talven mallistoon

Aarikan syksyn ja talven 2017‐2018 ‐korumallisto on saanut inspiraationsa metsän rauhallisuudesta. Syksyn edetessä illat pimenevät ja on aika rauhoittua. Hiljainen metsä kantaa mukanaan luonnon kauneinta väripalettia. Puhdas vaalea puu tuo korumallistoon juuri sopivasti raikkautta.

Tämän syksyn kiinnostavin uutuus on Aarikan Unisex‐mallisto. Malliston korut on suunniteltu sopimaan kaikille. Muotokieli on hillittyä ja kaunista. Puhtaat ja yksinkertaiset linjat yhdistettynä korkealaatuisiin materiaaleihin luovat uniikin kokonaisuuden. Luonnonmateriaalit ovat jälleen keskiössä ja nahka tuo mallistoon tarvittavaa särmää.

Peto‐kaulakoru on yksi malliston helmistä. Vaalean puun ja metallin yhdistelmä tekee korusta raikkaan. Hillityn värimaailman ansiosta koru on helppo yhdistää asuun kuin asuun. Peto-kaulakorua on saatavilla kahdessa eri pituudessa. Suunnittelija Sini Hjelt.

Aikapuu‐rannekellot viimeistelevät Unisex‐malliston. Kellotaulujen materiaaleina on käytetty arvokkaita luonnonmateriaaleja, kuten eebenpuuta. Mallistosta löytyy myös vaihtorannekkeita maanläheisissä sävyissä. Suunnittelija Marianne Siponmaa.

Vastuullinen liiketoiminta, ekologisuus ja kestävyys ovat Aarikalle ensisijaisen tärkeitä arvoja. Tuotteiden päämateriaalina käytetään vain parasta puuta ja kaikki tuotteet kootaan käsin Suomessa. Aarikka työllistää lukuisia alihankkijoita ja kotityöntekijöitä, lisäksi yritys tarjoaa kokoonpano‐ ja pakkaustyötä sosiaalisen työllistämisen työpajoille. Kaikki Aarikan tuotteet on huolella viimeistelty.

Tägätty: Avainlippu, Kaulakorut, Korut, Marianne Siponmaa, Puukorut, Sini Hjelt, Syksy 2017, Unisex, Uutiset, Uutuudet


19.6.2017

KESÄ ALE 2017

Valikoidut tuotteet nyt alennuksessa

Tarjoukset voimassa verkkokaupassa ja Pohjoisesplanadin myymälässä.

Happy shopping!

Selaa tuotteita täällä

 

Kardemumma-kaulakoru

Lämminhenkinen Kardemumma on helmeilevää iloa, mausteena ripaus kimallusta.

Suunnittelija Tina Willström.

NYT  30,00 €

(ovh 49,00 €)

 

Aho-kaulakoru

Minimalistinen Aho-kaulakoru koostuu kahdesta puolipallosta, vähän kuin jin ja jang.

Suunnittelija: Pauliina Aarikka

NYT  30,00 €

(ovh 49,00 €)

 

Ariel-rannekoru

Pienistä puupalloista koottu Ariel on kevyen kaunis rannekoru.

Suunnittelija Pauliina Aarikka.

NYT  10,00 €

(ovh 22,00 €)

 

Reitti-kattovalaisin

Helmeilevä Reitti kulkee katonrajasta kosketusetäisyydelle, vangitsee katseet ja valloittaa. Suunnittelija Anu Penttinen.

NYT  100,00 €

(ovh 145,00 €)

 

Tovi-pöytäkello

Yksinkertaisuudessaan kaunis Tovi-kello sopii kodin eri huoneisiin.

Suunnittelija Saija Malila.

NYT  40,00 €

(ovh 68,00 €)

 

Yrttiamppeli

Marianne Siponmaan suunnittelemassa viehättävän tyylikkäässä yrttiamppelissa on yhdistetty puuta ja keramiikkaa. 

NYT  35,00 €

(ovh 59,00 €)

 

Lisää aletuotteita löydät täältä

 

Aarikka Facebookissa

Ajankohtaiset tarjoukset ja tapahtumat näet kätevimmin täältä.
 

 

Tägätty:


29.5.2017

Etsitään pässintekijää tositarkoituksella

Etsitään pässintekijää tositarkoituksella

Etsimme lisää pässintekijöitä vahvistamaan kasvavaa Aarikkaa. Ikoninen design-Pässimme valmistetaan täysin käsityönä ja etsimme nyt huolellista ja tarkkaa puualan ammattilaista kokoamaan pässejä neljässä eri koossa. Etsimme ensisijaisesti omalla y-tunnuksella tai toiminimellä työskentelevää yrittäjää, jolle kotimainen, korkeatasoinen puutyön laatu on sydämen asia. Sijaintisi olisi hyvä olla Uudellamaalla, jotta raaka-aineiden ja pintakäsittelyn rahtiliikenne on helppoa hoitaa. Koulutamme sinusta pässinvalmistuksen asiantuntijan ja toivomme molemminpuolista sitoutumista pitkälle tulevaisuuteen. Tiedustelut & hakemukset työportfoliolla sähköpostitse Ida Koivistolle osoitteeseen ida.koivisto@aarikka.com.

https://www.aarikka.fi/products/passi-veistos

#puutyö #puuseppä #pässi #puudesign #madeinfinland #woodwork #wooddesign #woodart #woodwork #finnishdesign

Tägätty: puutyö, suomalainentyö, suomessavalmistettu, suunniteltusuomessa, Uutiset


11.5.2017

Muista äitiä - maljakot ja amppelit nyt -20%

Saat nyt -20% alennuksen vihersisustustuotteista verkkokaupassa ja Pohjoisesplanadin myymälässämme.

Huom! Etu voimassa* vain 14.5.2017 asti.

Alennuksen saat käyttämällä kassalla koodia:
MOM17

*Tarjous on voimassa Pohjoisesplanadin myymälässä ja  verkkokaupassa (www.aarikka.fi ja www.aarikka.com).

Aarikan ruukut, vaasit ja amppelit on suunniteltu muuhun kotimallistoon yhdisteltäväksi. Kodin vihersisustukseen Aarikka tarjoaa puusta, lasista ja keramiikasta valmistettuja laadukkaita tuotteita. Tutustu tuotteisiin tästä.

Tägätty:


18.4.2017

Martinex Oy ostaa uudistuneen Aarikka Oy:n

Raisiolainen perheyritys Martinex Oy on ostanut koko Aarikka Oy:n osakekannan yhtiön nykyisiltä omistajilta; perustaja Kaija Aarikan tyttäriltä. Aarikka Oy jatkaa toimintaansa Martinex Oy:n tytäryhtiönä.

Lahja- ja taloustavaroita, leluja, pelejä ja tekstiilejä tuottava Martinex Oy luo uudistuneelle Aarikka-brändille kodin vakavaraisessa ja kansainvälisessä perheyhtiössä. Kauppa tukee Aarikka Oy:n kansainvälistymistä ja vahvistaa entisestään Martinex Oy:n brändivalikoimaa.

”Suomalainen työ ja suomalaisuus ovat lähellä Martinexin sydäntä. Aarikka on upea suomalainen brändi, jolla on vahvat ja vanhat juuret. Yhtiö tuotteineen sopii erinomaisesti Martinex Oy:lle, joka on aiemminkin kasvanut yritysostoin”, Martinex Oy:n toimitusjohtaja ja osakas Riia Sandström toteaa.

Aarikalla tuotesuunnittelijana jatkava Pauliina Aarikka on todella tyytyväinen uuteen omistajaan: ”Löysimme Aarikalle hyvän jatkajan, joka pystyy panostamaan voimakkaasti yrityksen kehittämiseen. "

Aarikka Oy:n kahden miljoonan euron liikevaihdosta puolet tulee koti- ja lahjatuotteista ja toinen puolet luonnonmateriaaleista valmistetuista koruista. Martinex Oy aloitti toimintansa lahja- ja taloustavaratuotteista, jotka edelleen ovat olennainen osa yritystä tekstiilien, pelien ja lelujen ohella. Yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli noin 12 miljoonaa euroa.

”Aarikalla on tehty viimeisen vuoden aikana paljon töitä brändin kirkastamisen ja kansainvälistymisen eteen liikevaihdon kasvattamiseksi. Vienti kasvoikin viimevuonna alle viidestä prosentista lähemmäs viiteentoista prosenttiin liikevaihdosta. Nyt tehty yrityskauppa tuo paljon uusia mahdollisuuksia ja voimaa Aarikan kansainvälistymiseen ja liikevaihdon kasvattamiseen”, Aarikka Oy:n toimitusjohtaja Anu Vauhkonen sanoo.

Osapuolet ovat yhdessä sopineet, etteivät julkista kauppahintaa.

 

Lisätietoja:

Aarikka Oy: Anu Vauhkonen, Aarikka Oy:n toimitusjohtaja +358 40 765 2484
Martinex Oy: Riia Sandström, Martinex Oy:n toimitusjohtaja +358 50 569 7494
Aarikan osakkeet myyneiden omistajien puolesta lausuntoja antaa: Pauliina Aarikka +358 50 336 6006

Valokuvat

Yritysinfot:

Martinex oy on leluja, seurapelejä, lahja- ja taloustavaroita sekä tekstiilejä suunnitteleva ja valmistava yritys, jolla on vientiä yli 50 maahan. Sen palveluksessa on noin 40 henkilöä. Valtaosalla lautapelejä on Avainlipputunnus. Martinex sai vuoden yrittäjäpalkinnon vuonna 2013.

Aarikka Oy on vuonna 1954 perustettu koti- ja korutuotteita valmistava designyritys. Yhtiön liikevaihto on pari miljoonaa, ja se työllistää suoraan kymmenkunta työntekijää. Aarikka tuotteet valmistetaan käsityönä kotityöntekijöillä tai sosiaalisissa työllistämiskeskuksissa. Tuotteilla on Avainlippu- ja Design from Finland – tunnukset. Aarikka sai vuoden yrittäjäpalkinnon vuonna 1984.

 

Tägätty: Martinex Oy, Uutiset, Yrityskauppa


17.2.2017

Aarikan Pääsiäinen 2017

Aarikka easter bunnies

Aarikan pääsiäinen on täynnä kauniita pastellisävyjä; keltaista, vaaleanpunaista ja raikasta valkoista. Kattausta rytmittää Helmi‐köynnös keväisessä, vaaleanpunaisessa sävyssä ja pajunoksia voi somistaa Kuusenkoru‐koristeilla.

Aarikka easter bunnies, chicks and eggs

Tänä pääsiäisenä myös puput voivat olla vaaleanpunaisia ja Pauliina Aarikan suunnittelema uusi, uljas Kukko‐veistos on kodin pääsiäisen näyttävin somiste.
Vastuullinen liiketoiminta, ekologisuus ja kestävyys ovat Aarikalle ensisijaisen tärkeitä arvoja. 

Tuotteiden päämateriaalina käytetään vain parasta puuta ja kaikki tuotteet kootaan käsin Suomessa. Aarikka työllistää lukuisia alihankkijoita ja kotityöntekijöitä, lisäksi yritys tarjoaa kokoonpano‐ ja pakkaustyötä sosiaalisen työllistämisen työpajoille. Kaikki Aarikan tuotteet on huolella viimeistelty.

Lue lisää täällä.

Tägätty:


7.2.2017

Iloista ystävänpäivää

Muista ystävää, puolisoa tai vaikka kaukaista kirjekaveria ihanalla Aarikka-tuotteella.

Tarjoukset voimassa 14.2.2017 asti Pohjoisesplanadin myymälässä ja verkkokaupassa aarikka.fi ja aarikka.com.

Kun teet tilauksen verkkokaupassa viimeistään torstaina 9.2.2017, saamme paketin Postin matkaan vielä tällä viikolla.

Puro-korvakorut

Iloisen piristävä Puro leikittelee metallin ja puun yhdistelmällä. Kantaja voi kuulla Puron rauhoittavan solinan.

Nyt

28,00 € 42,00 €

Love Porot T-paita

Kaksin aina kaunihimpi - on tunnettu suomalainen sananlasku, jonka olemme ikuistaneet suomeksi ja englanniksi näihin Elina Kelton suunnittelemiin ihastuttaviinT-paitaprintteihin.
Nyt

25,00 € 35,00 €

Suomi-kaulakoru

Suomi-koru on todellinen designklassikko. Kaija Aarikan suunnittelema ajaton helminauha on skandinaavista muotoilua ja kestävää kauneutta puhtaimmillaan. Suomi-helmien värivalikoima uudistuu trendien mukana – muoto ja malli säilyvät vuodesta toiseen.

Nyt

20,00 € 32,00 €

Pouta-talousrullateline

Talouspaperiteline voi olla kaunis sisustuselementti. Koivuinen teline on jämäkkä ja malliston tunnusomaisesta puupallosta on helppo napata teline mukaan vaikka terassin ruokapöydälle. Käytännöllinen koivusta tehty teline on oiva lahja mökille tai tupaantuliaisiin.

Nyt

16,00 € 25,00 €

Ounas-korvakorut

Ounasjoen koskien kuohunnasta nimen saanut korvakorun putoaa metallinhohtoisena eri värisiin kosken kuohuihin. Näyttävä korvakoru on naisellisen kaunis katseen vangitsija.

Nyt

35,00 € 42,00 €

Pakkanen
I love you

Hei, minä rakastan sinua. Pakkasperhe sopii kattauksen koristeeksi, asetelmaksi ikkunalle ja tietenkin mainioksi lahjaksi laadukkaan käsityön ystäville.

Suunnittelija Saija Malila.

Nyt

9,0

Lue kirje täällä

 

Tägätty: Avainlippu, Ystävänpäivä


6.2.2017

Aarikan korut nyt myynnissä Stockmannilla

Aarikan korumallisto on nyt myynnissä keskustan Stockmannilla ykköskerroksessa.

Myynnissä ovat Aarikan kevätmalliston korut sekä Ateljee-korumallit. Tervetuloa Aarikka ostoksille myös sinne!

Aarikan korut värjätään käsin Vallilan tehtaalla ja pääkaupunkiseudun kotityöntekijämme kokoavat korut käsin.

Aarikka koruilla on Avainlippu-tunnus.

Tägätty: Avainlippu, Käsirenkaat, Kaulakorut, Kevät 2017, Korut, Puukorut, Rintakorut, Sormukset, Uutiset, Uutuudet


24.1.2017

Aarikan pastellit koru-uutuudet

Kevään mallisto on saanut inspiraation niityiltä ja nummilta. Luonnosta saa voimaa ja mielihyvää, joita kevään korut tarjoavat naisellisilla muodoillaan ja luonnonmateriaaleillaan. Korujen värimaailma on vaaleiden sävyjen kimara ja väriterapiaa saadaan veden ja auringon sävyissä.


Sormukset ovat kevään malliston uusi tuoteryhmä. Mallistoon kuuluu neljä näyttävää, mutta pelkistettyä mallia. Kokonaisuudessaan korumallisto on luonnollisen tyylikäs ja viimeistelee kantajansa asukokonaisuuden. 

Vastuullinen liiketoiminta, ekologisuus ja kestävyys ovat Aarikalle ensisijaisen tärkeitä arvoja. Tuotteiden päämateriaalina käytetään vain parasta puuta ja kaikki tuotteet kootaan käsin Suomessa. Aarikka työllistää lukuisia alihankkijoita ja kotityöntekijöitä, lisäksi yritys tarjoaa kokoonpano‐ ja pakkaustyötä sosiaalisen työllistämisen työpajoille. Kaikki Aarikan tuotteet on huolella viimeistelty.

Lue lisää linkistä.

Lisää kuvia ladattavissa linkistä.

Tägätty: Avainlippu, Kevät 2017, Korut, Puukorut, Sormukset, Uutiset, Uutuudet


3.1.2017

Aarikan kevään 2017 sisustusuutuudet!

Aarikan kevät/kesä 2017 -mallisto on saanut inspiraationsa luonnosta, Saimaan järvimaisemista, sen niemistä, rannoista ja rantakallioista. Kevään ja kesän tuoma iloinen tunnelma välittyy mallistossa leikkisyytenä, puun kauniina pintana, omenankukan sävynä ja hiljaisena tuulikellona. Kevään uutuudet tulevat myyntiin maaliskuussa.

Kesän kynnyksellä nautitaan omenapuiden kukkamerestä ja malliston uutena värinä onkin herkkä omenankukan vaaleanpunainen. Sisustukseen kuin sisustukseen sopivat valkoinen ja harmaa jatkavat edelleen mallistossa.

Marianne Siponmaan suunnittelemissa Pouta-tuulikanteleessa sekä Yrtti- ja Mini-amppeleissa on yhdistetty puuta ja keramiikkaa. Tuulikannelta on ilo katsella ja kuunnella kesäillassa.

Vastuullinen liiketoiminta, ekologisuus ja kestävyys ovat Aarikalle ensisijaisen tärkeitä arvoja. Tuotteiden päämateriaalina käytetään vain parasta puuta ja kaikki tuotteet kootaan käsin Suomessa. Aarikka työllistää lukuisia alihankkijoita ja kotityöntekijöitä, lisäksi yritys tarjoaa kokoonpano- ja pakkaustyötä sosiaalisen työllistämisen työpajoille. Kaikki Aarikan tuotteet on huolella viimeistelty.

Lue koko tiedote uusista sisustustuotteista valokuvineen täältä.

Lisää kuvia ja materiaaleja on ladattavissa Aarikan mediapankista tai  Polhem PR -kuvapankista. 

Tägätty: Kevät 2017, Uutiset, Uutuudet


15.12.2016

Aarikalle Avainlippu-merkin käyttöoikeus

Avainlippu-toimikunta on myöntänyt 13.12.2016 Avainlipun käyttöoikeuden Aarikan puisille koruille ja lahjaesineille.

Avainlippu voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Lisäksi tuotteen tai palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Keskimäärin Avainlippu-tuotteiden kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia.

Kotimaisuusaste tarkoittaa suomalaisten kustannusten osuutta tuotteen tai palvelun omakustannusarvosta. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen tai palvelun tuotantoon kohdistuvat kustannukset. Lue lisää täältä.

Tägätty: Avainlippu, Uutiset


24.11.2016

Black Friday

Black Fridayn kunniaksi kaikki tuotteet* Aarikan verkkokaupassa ja Pohjoisesplanadin myymälässä -20%.

Saat alennuksen verkkokaupassa koodilla:

blackfriday2016

Alennus on voimassa verkkokaupassa perjantaina 25.11.2016 klo 23:59 asti ja myymälässä klo 10-19. Lue kirje täällä.
*ei koske jo alennettuja tuotteita

Tallenna

Tägätty: Black Friday, Tarjoukset, Uutiset


21.11.2016

Aarikka mukana marraskuun tapahtumissa

Anna lahjaksi suomalaista käsityötä! Aarikan tuotteet kootaan käsin Suomessa työpajoissa, kuten Pelastusarmeijan asumispalveluyksikössä. Toiminnan kautta haluamme tukea syrjäytyneiden työllistämistä ja osallistamista yhteiskuntaan. Korutuotteet tehdään myös käsityönä kotityöntekijöillä.

Aarikka on mukana monessa

Aarikan Joulu Outlet on avoinna 22.12.2016 saakka ma - pe 11-19 ja la 10 - 15 osoitteeseen Nokiantie 2-4, Vallila, Helsinki. Myynnissä on paljon tuotteita erikoistarjouksin. Myynnissä on myös paljon protoja, II-laatua sekä erikoiseriä.

Korjaamon joulumarkkinat

 Aarikka osallistuu yhdessä Lovi Oy:n kanssa Korjaamon joulumarkkinoille 26.-27.11. Tervetuloa shoppaamaan ihania joulutuotteita osastoltamme. Aarikan pöytä on numero 33 ja on sisääntulosta katsottuna keskellä.

Tallenna

Tägätty: joululahjaideat, joulumarkkinat, kynttilänjalat, lahjat, outlet, Popup, tontut, Uutiset, Uutuudet


7.11.2016

Aarikan Joulu Outlet Nokiantiellä on nyt auki

AVOINNA 1.11.-22.12.2016:
ma - pe 11-19
la alk. 26.11. 10 - 15

Anna kestävä suomalainen* lahja ja jaa hyvää mieltä!

MYYMÄLÄSSÄ ESIMERKIKSI:
Syksyn uutuustuotteita -20%
Edellisen koti- ja korumalliston tuotteita -30 ja -40%
Erikoistarjouksia
Vintagea
Kynttilätuotteita
Uniikkikoruja
Protoja
II-laatua
Erikoiseriä

Tervetuloa edullisille lahjaostoksille!

Nokiantie 2-4 C, Vallila, Helsinki

*Kaikki Aarikka-tuotteet suunnitellaan ja kootaan käsityönä Suomessa.

Tägätty: joulu, joululahjaideat, keittiötarvikkeet, kynttilänjalat, lahjat, outlet, suunniteltusuomessa, tontut, Uutiset, Uutuudet


6.10.2016

Aarikan joulu 2016

Jouluisen juhlapöydän kaunein koriste on puinen Helmi‐köynnös. Pellavanyöriin pujotetut pallotmuodostavat rytmikkään nauhan kattauksen kruunuksi. Jouluherkkuja voi kattaa kahvallisille Pilkkutarjottimille sekä Pouta‐leikkuulaudalle. Saman sarjan pannunalunen suojaa pöytää kuumilta tarjoiluastioilta.
Jouluisia oksia ja perinteistä joulukuusta koristellaan nyt Kuusenkoruilla sekä korkki‐ ja
keramiikkakoristeilla. Rakastetut punaiset ja valkoiset tontut kuiskivat joulutervehdyksiä, musisoivat riehakkaasti ja tuovat iloista joulumieltä kaikille!
Vastuullinen liiketoiminta, ekologisuus ja kestävyys ovat Aarikalle ensisijaisen tärkeitä arvoja.Tuotteiden päämateriaalina käytetään vain parasta puuta ja kaikki tuotteet kootaan käsin Suomessa. Aarikka työllistää lukuisia alihankkijoita ja kotityöntekijöitä, lisäksi yritys tarjoaa kokoonpano‐ ja pakkaustyötä sosiaalisen työllistämisen työpajoille. Kaikki Aarikan tuotteet on huolella viimeistelty.

Lue lisää joulukoristeistamme klikkaamalla tätä linkkiä. 

Tallenna

Tägätty: joulu, joululahjaideat, keittiötarvikkeet, kynttilänjalat, lahjat, tontut, Uutuudet


27.9.2016

Aarikka mukana Itäkeskuksen Nordicdesigner Pop Up -myymälässä

Aarikka on mukana Itäkeskuksen Nordicdesigner Pop Up -myymälässä, joka on auki syyskuun loppuun. Ninantunnetila-blogisti on käynyt shoppaamassa Itiksen Aarikan Popupissa ja kertoo: "Vaikka Aarikka on omannut aina kotimaisessa muotoilussa tietyn statuksen, niin juuri nyt, kun kotimainen käsityö ja luonnonmateriaalit ovat muodissa, on mallistojaan hieman uudistanut ja yksinkertaistanut Aarikka ajankohtaisempi kuin aikoihin." Lue lisää!  

Tägätty:


13.9.2016

Haemme uusiutuvaan yhtiöömme varasto- ja lähettämötyöntekijää

Aarikka Oy on vuonna 1954 perustettu suomalainen perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa luonnonmateriaaleista koru- ja koti-tuotteita. Yhtiön liikevaihto on pari miljoonaa, ja se työllistää suoraan kymmenkunta työntekijää.

Haemme uusiutuvaan yhtiöömme sinua järjestelmällinen ja oma-aloitteinen

VARASTO- JA LÄHETTÄMÖTYÖNTEKIJÄ

Tärkein tehtäväsi on vastaanottaa ja lähettää tavaraa sekä hoitaa logistisiin prosesseihin liittyvät käytännön toimet kuten rahtiliikenteen tulo- ja poistokirjaaminen Maestro-järjestelmään sekä rahtikirjojen tekeminen ja arkistointi. Työ sisältää myös EAN-koodien ajoa, hinnoittelua ja tilaustenkäsittelyä. Olennainen osa työtä ovat kuormien keräämien, lastaus- ja purkutyöt, varastointiin liittyvät työt kuten inventaarit, täydennystoimitukset, varaston siisteydestä, turvallisuudesta ja ylläpidosta huolehtimien. Verkkokaupan logistiset toiminnot kuuluvat myös lähettämötyöntekijälle. Lisäksi osallistut aktiivisesti varastologistiikan jatkuvaan kehittämiseen. Tehtävässään varastotyöntekijä raportoi tuotantopäällikölle.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää logistiikka-alan ymmärrystä, järjestelmällisyyttä, organisointikykyä, tarkkuutta, oma-aloitteista otetta sekä riittävän hyvää fyysistä kuntoa. Sinulla on tehtävään soveltuva logistiikka-alan tutkinto ja työkokemusta lähettämö- tai kuljetusliikenteen työtehtävistä.

Olet huolellinen, asiakas- ja ratkaisukeskeinen sekä aikaansaapa. Edellytämme suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa. Odotamme, että sinulla on riittävät tietotekniset taidot lähettämötoimintojen hoitamiseen sekä ajokortti.  

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän arvostetun brändin ja kansainvälisten asiakkaiden parissa.

Kerro, miksi juuri sinä sopisit Aarikalle. Lisätietoja voi kysellä HRS Advisorsista Pia Paavilaiselta, puh. +358 50 3059 217. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 25.9.2016 mennessä osoitteessa www.hrsadvisors.fi.

 

Tägätty: Avoin työpaikka, Työpaikat, Varasto- ja lähettämötyöntekijä


25.8.2016

Haemme digiviestinnän suunnittelijaa / -graafikkoa

Aarikka Oy on vuonna 1954 perustettu suomalainen perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa luonnonmateriaaleista koru- ja koti-tuotteita. Yhtiön liikevaihto on pari miljoonaa ja se työllistää suoraan kymmenkunta työntekijää.

Haemme uusiutuvaan yhtiöömme sinua innostunut ja oma-aloitteinen

DIGIVIESTINNÄN SUUNNITTELIJA / -GRAAFIKKO

Tärkein tehtäväsi on koordinoida, suunnitella ja toteuttaa digitaalista viestintää ja graafisia sisältöjä. Työnkuvaan kuuluvat verkkosivustojen, verkkokaupan sekä sosiaalisen median sisällön kehittäminen, päivittäminen ja seuranta sekä digikampanjat. Hakukoneoptimointi, growth hacking ja konversiot ovat sinulle arkipäivää. Osallistut viestinnän kehityshankkeisiin.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää digitaalisten kanavien ja niiden tarjoamien mahdollisuuksien ymmärtämistä, tarkkaa visuaalista silmää sekä sujuvaa kynää. Sinulla on soveltuva alan koulutus (esimerkiksi media- ja/tai markkinointialan koulutus) ja aiempaa kokemusta digitaalisen viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta. Toimit joustavasti tiimissä ja nopeatempoisissa projekteissa. Edellytämme suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa. Odotamme, että hallitset Adobe- ja Office-ohjelmat.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän arvostetun brändin ja kansainvälisten asiakkaiden parissa.

Kerro, miksi juuri sinä sopisit Aarikalle. Lisätietoja voi kysellä HRS Advisorsista Pia Paavilaiselta, puh. +358 50 3059 217. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 7.9.2016 mennessä osoitteessa www.hrsadvisors.fi.

Tägätty: Avoin työpaikka, Digiviestinnän suunnittelija, Työpaikat


23.8.2016

Aarikan syksyn uudet lyhdyt ja kynttilänjalat

Aarikan syksyn teemana on harmoninen ja rauhoittava kaamos. Illat hämärtyvät ja kotona vietetään aikaa kirjan pariin käpertyen kiireettömyydestä nauttien. Aarikan syksyn värisävyjä ovat sisustuksellinen grafiitin harmaa sekä syvä puolukan punainen. Niiden rinnalla jo tutut kuultovalkoinen sekä puhtaanvalkoinen puu näyttävät ajattoman raikkailta.

Uudet kynttilänjalkasarjat Kide ja Kaamos tuovat tunnelmaa syksyn sisustukseen. Kide-kynttilänjalkojen moderni muotokieli on Pauliina Aarikan käsialaa. Kaamos on Saija Malilan suunnittelema pehmeälinjainen kynttilänjalkasarja, jossa valurauta kohtaa lämpimän puun. Keisarinna ja Ruustinna -kynttilänjalat ovat saatavilla uudessa savu värissä. Suosittuun Ruustinna-lyhtyyn on myös tullut uusi pieni koko ja Pouta-sarja laajenee tuikkukynttilänjaloilla.

Vastuullinen liiketoiminta, ekologisuus ja kestävyys ovat Aarikalle ensisijaisen tärkeitä arvoja. Tuotteiden päämateriaalina käytetään vain parasta puuta ja kaikki tuotteet kootaan käsin Suomessa. Aarikka työllistää lukuisia alihankkijoita ja kotityöntekijöitä, lisäksi yritys tarjoaa kokoonpano- ja pakkaustyötä sosiaalisen työllistämisen työpajoille. Kaikki Aarikan tuotteet on huolella viimeistelty.

Lisää tuote- ja hintatietoa täältä.

Kuluttajatiedustelut: Aarikka

Klikkaamalla viestin kuvia saat ladattua niistä julkaisukelpoiset versiot. Lisää kuvia ladattavissa täällä.

 

Tägätty: Kaamos, Keisarinna, Kide, kynttilänjalat, lahjat, Pauliina Aarikka, Saija Malila, suomessavalmistettu, tuikut, Uutuudet


22.8.2016

Aarikan syksyn uutuuskorut

Lapin taika lumoaa Aarikan syksyn koruissa. Luonnonläheiset värit saavat nostetta hehkuvasta vadelmasta, maagisesta lilasta ja järven pinnan sinestä. Muotokieli leikittelee puisilla renkailla, Aarikalle tutuilla palloilla sekä jännittävillä materiaaliyhdistelmillä.

Uutena tuoteryhmänä Aarikan syksyn mallisto saa täydennystä Marianne Siponmaan suunnittelemista koruneuloista. Trendikkäillä koruneuloilla voi esimerkiksi kiinnittää muhkean huivin tai päivittää persoonallisella tavalla muuten klassisen tyylin.

Syksyisen asun katseenvangitsijana toimivat pitkät ja näyttävät Hilla, Malla ja Saaga -kaulakorut. Seita-kaulakorussa on yhdistetty upeat luonnonmateriaalit nahka ja puu, jotka tekevät kaulakorusta hienostuneen tyylikkään. Uutta Saame-kaulakorua on saatavilla neljässä eri värissä, muun muassa näyttävässä mesimarjanpunaisessa sävyssä.

Ekologisuus ja kestävyys ovat Aarikalle ensisijaisen tärkeitä arvoja. Tuotteiden päämateriaalina käytetään vain parasta puuta ja kaikki tuotteet kootaan käsin Suomessa. Kaikki Aarikan tuotteet on viimeistelty virheettömästi.

Lisää tuote- ja hintatietoa täällä.

Kuluttajatiedustelut: Aarikka

Klikkaamalla viestin kuvia saat ladattua niistä julkaisukelpoiset versiot. Lisää kuvia ladattavissa
täällä.

Tägätty: Hilla, Korut, Malla, Marianne Siponmaa, Puukorut, rintakorut, rintaneulat, Saaga, suomessavalmistettu, Uutuudet


22.8.2016

Aarikan syksyn piensisustusuutuudet

Syksyn saapuessa Aarikan tuotevalikoima päivittyy lukuisilla uutuuksilla. Upeat uutuuspeilit Helmi-, Pouta- ja Tovi heijastavat lisää valoa pimeneviin iltoihin. Leikkisän Pouta-muistitaulun avulla asiat pysyvät muistissa tyylikkäästi. Aarikalle ominainen ilo ja tyyli yhdistyvät näissä uutuuksissa ainutlaatuisella tavalla.

Pyöreät Pouta-peilit ovat valmistettu puusta ja korkista. Valkoiset puuhelmet tulevat kauniisti esille korkkia vasten ja roikkuvat seinäpeilit sopivat moneen tilaan ja tilanteeseen. Pouta-peilit on suunnitellut Marianne Siponmaa. Hurmaavaa Helmi-peiliä reunustavat puiset valkoiset helmet. Pauliina Aarikan suunnittelema Helmi-peili on elegantti katseenvangitsija. Tovi-peilin voi ripustaa seinälle, jossa se voi toimia samalla esimerkiksi korutelineenä, mutta sitä voi käyttää myös pöydällä. Tovi-peilin on suunnitellut Saija Malila.

Marianne Siponmaan suunnittelema muistitaulu on hyvä apuväline menoista muistuttamisessa. Tyylikäs muistitaulu on sisustuselementti, jonka voi täyttää myös esimerkiksi kauniilla korteilla ja kuvilla. Kaunista korkkipintaa rytmittävät värilliset puiset nastat, joilla helposti katoavat pääsyliput ja avaimet pysyvät tallessa.

Vastuullinen liiketoiminta, ekologisuus ja kestävyys ovat Aarikalle ensisijaisen tärkeitä arvoja. Tuotteiden päämateriaalina käytetään vain parasta puuta ja kaikki tuotteet kootaan käsin Suomessa. Aarikka työllistää lukuisia alihankkijoita ja kotityöntekijöitä, lisäksi yritys tarjoaa kokoonpano- ja pakkaustyötä sosiaalisen työllistämisen työpajoille. Kaikki Aarikan tuotteet on viimeistelty virheettömästi.

Lue lisää täällä.

Kuluttajatiedustelut: www.Aarikka.fi

Klikkaamalla viestin kuvia saat ladattua niistä julkaisukelpoiset versiot. Lisää kuvia ladattavissa
Polhem PR -kuvapankista.

Tägätty: Marianne Siponmaa, muistitaulu, Pauliina Aarikka, Peilit, Pouta, Saija Malila, Tovi, Uutuudet


22.8.2016

Aarikan syksyn uudet valaisimet

Aarikan syksyn 2016 koti -malliston teemana on harmoninen ja rauhoittava kaamos. Illat hämärtyvät ja kotona vietetään aikaa kirjan pariin käpertyen kiireettömyydestä nauttien.
Syksyn uusia värisävyjä ovat sisustuksellinen grafitin harmaa sekä syvä puolukan punainen. Niiden rinnalla jo tutut kuultovalkoinen sekä puhtaanvalkoinen puu näyttävät ajattoman raikkailta.


Syksyn uutuus Nuppu-valaisin on ajattoman tyylikäs pöytävalaisin, joka sopii niin yöpöydälle kuin lipastonkin päälle. Nuppu-valaisimen on suunnitellut Saija Malila.

Tunnelmallinen valopallo on Aamu Songin ja Johan Olinin suunnittelema upea valaisin, joka sai ensiesittelynsä Aarikan 60-vuotisjuhlanäyttelyssä ja on yleisön toiveesta otettu tuotantoon. Syksyn uusi väri valopalloissa on grafitin harmaa.

Anu Penttisen suunnittelemat suositut Reitti-kattovalaisimet ovat saaneet kaksi uutta väriä grafitin harmaa ja puolukan punainen.

Vastuullinen liiketoiminta, ekologisuus ja kestävyys ovat Aarikalle ensisijaisen tärkeitä arvoja. Tuotteiden päämateriaalina käytetään vain parasta puuta ja kaikki tuotteet kootaan käsin Suomessa. Aarikka työllistää lukuisia alihankkijoita ja kotityöntekijöitä, lisäksi yritys tarjoaa kokoonpano- ja pakkaustyötä sosiaalisen työllistämisen työpajoille. Kaikki Aarikan tuotteet on huolella viimeistelty.

Kuluttajatiedustelut: www.Aarikka.fi

Klikkaamalla viestin kuvia saat ladattua niistä julkaisukelpoiset versiot. Lisää kuvia ladattavissa
täällä.

Lue lisää tuote- ja hintatietoja täällä.

Tägätty: Aamu Song, Anu Penttinen, Johan Olin, Nuppu, Reitti, Saija Malila, Uutuudet, Valaisimet, Valopallo


18.8.2016

Aarikka yhteistyöhön WWF Suomen kanssaVuonna 1954 perustettu suomalainen perheyritys, Aarikka, on aloittanut yhteistyön WWF Suomen kanssa.

Aarikan ja WWF:n yhteistyön tavoitteena on kerätä varoja WWF:n suojelutyöhön. Aarikka on suunnitellut yhdessä WWF:n kanssa sarjan puusta valmistettuja pientuotteita.

Myyntituotosta osa WWF:n suojelutyöhön

Yhdessä suunniteltujen Aarikka-tuotteiden keskiössä on WWF:n logostakin tuttu eläinhahmo - panda

Myyntiin tulevat Aarikka Oy:n valmistamat Panda-korvakorut, Panda-avainnauha, Panda-heijastin ja Panda-pyyhenipsut. Tuotteiden kuluttajahinnat vaihtelevat 12-25 euron välillä.

Tuotteet ovat myynnissä Aarikan Pohjoisesplanadin myymälässä sekä www.aarikka.com verkkokaupassa. Jokaisesta myydystä Panda-tuotteesta Aarikka-lahjoittaa 10 prosenttia arvonlisäverottomasta tuotosta WWF:lle. Yhteistyön tavoitteena on myynnin lisäksi myös lisätä tunnettuutta toisen sidosryhmissä.

  • Aarikka Oy haluaa jatkossa tuoda entistä enemmän esiin brändin ydintä: kotimaisuutta, luonnonmukaisuutta, puuvalmistamista ja skandinaavista muotoilua. Teoissa, ilmeessä, suunnittelussa ja pääviesteissä on lähtökohtana suomalainen luonto ja metsä. Viestinnässä haluamme korostaa luonnonmukaisuutta, ekologisuutta ja kestävyyttä, jotka ovat brändille ensisijaisen tärkeitä. WWF yhteistyö sopii tähän tavoitteeseemme erinomaisesti, Aarikka Oy:n toimitusjohtaja Anu Vauhkonen sanoo.

WWF:n strategisena tavoitteena on turvata luonnon monimuotoisuutta ja pienentää luonnonvarojen liikakäyttöä eli ihmisen ekologista jalanjälkeä yhteistyössä yritysten kanssa. Tavoitteen saavuttamiseksi tehtävillä toimenpiteillä vaikutetaan niin yrityksen ja sen toimialan omiin ympäristövaikutuksiin kuin laajempien sidosryhmien ympäristömyönteiseen ajatteluun ja toimintaan mm viestinnän keinoin.

 Lisätietoja: Anu Vauhkonen tel. +35840 765 2484

Tägätty: Avainnauha, Heijastimet, Korut, Korvakorut, Panda, Pyyhenipsut, Uutuudet, WWF, Yhteistyössä


28.6.2016

Aarikka-brändi kirkastuu: Uudistus luo entistä vahvemmat edellytykset kansainvälistymiseen

Vuonna 1954 perustettu suomalainen perheyritys, Aarikka, uudistaa reippaasti brändiään strategiansa mukaisesti. Aarikka Oy on suunnitellut brändiuudistusta yhdessä asiakasymmärrystoimisto Kopla Helsinki Oy:n kanssa. Uudistus käsittää pääviestit, ilmeen, mainonnan, pakkaukset ja verkkokaupan. Aarikan ikoninen logo säilyy ennallaan.

Aarikka Oy haluaa jatkossa tuoda entistä enemmän esiin brändin ydintä: kotimaisuutta, luonnonmukaisuutta, puuvalmistamista ja skandinaavista muotoilua. Teoissa, ilmeessä, suunnittelussa ja pääviesteissä on lähtökohtana suomalainen luonto ja metsä.

Drops of Joy

”Viestinnässä haluamme korostaa luonnonmukaisuutta, ekologisuutta ja kestävyyttä, jotka ovat brändille ensisijaisen tärkeitä. Raaka-aineeksi valitaan vain laadultaan parasta puuta. Tuomme esille materiaalit ja puulajit, joista tuotteet on valmistettu ja kerromme materiaalien ominaisuuksista sekä eduista. Lisäksi haluamme kertoa Aarikka-laadusta ja siitä, miten se näkyy tuotteessa. Puuosistamme ei irtoa väriä, muoto on aidosti pyöreä, eikä osissa näy sorvaus- tai liimausjälkiä. Puukorujen osat värjätään käsin Vallilassa, Helsingissä, ja ne kootaan käsin kotityöntekijöillä. Koti-tuotteet kootaan sosiaalisen työllistämisen työpajoissa Suomessa.  Haluamme näin tukea syrjäytyneiden työllistämistä ja osallistamista yhteiskuntaan”, yhtiön toimitusjohtaja Anu Vauhkonen sanoo.

Aarikka brändiin on aina yhdistetty pyöreys ja ilo. Brändin uusi asiakaslupaus ja positio ”Drops of Joy”, kertoo Aarikan tuomista pienistä ilonpisaroista niin arkeen kuin juhlaankin. Yhtiön tuotteet kattavat korut ja kotituotteet. Kooltaan ne mahtuvat perustajan, Kaija Aarikan, ajattelun mukaisesti kenkä- tai ainakin saapaslaatikkoon.

Brändiuudistus näkyy jo

Aarikan uudistunut brändiajattelu on jo alkanut näkyä. Yhtiön Pohjoisesplanadin lippulaivamyymälää on uudistettu yhdessä muotoilija Noora Sallasmaan kanssa. Koivupölli-jakkarat myymälän ulkopuolella kertovat Aarikka-brändin juurista: puusta materiaalina sekä luonnonmukaisuudesta. Ikkunoiden esillepano on nyt uuden brändi-ilmeen mukainen. Puiset valotasot tuovat Aarikka-tuotteet ja brändin paremmin näkyviin. Myymäläsisustuksessa ja ikkunasomistuksessa on tuotu näyttävämmin esille uusi raikas brändi-ilme sekä skandinaavinen design. Myymälä viestii myös suomalaisesta käsityötaidosta.

Aarikan uuden ilmeen luomisessa keskeinen rooli on valokuvilla, joiden ytimessä on selkeälinjaisuus, harmonia ja ilo. Valokuvayhteistyötä Aarikka tekee tiimin Katri Kapanen – Anna Pirkola kanssa.

Digipalvelut uudistuvat kansainvälisyys edellä

Kesäkuun 28. avattiin uusittu Aarikka verkkopalvelu suomeksi, jota on työstetty yhteistyössä Kopla Helsinki Oy:n ja Motley Agency Oy:n kanssa. Verkkokauppa on suunniteltu kansainväliset markkinat huomioiden, kotimaisia asiakkaita unohtamatta. Kieliversiot sekä B-to-B-verkkokauppa valmistuvat myöhemmin kesällä. Verkkokauppa on tehty Shopify-alustalle, joka on mahdollista luovuttaa kieliversiota varten esimerkiksi yhteistyökumppanille Aasiaan hallinnoitavaksi. Olennaista projektissa on ollut prosessien yksinkertaistaminen ja yhteensopivuus ERP-järjestelmämme kanssa.

Seuraavaksi uudistuvat tuotepakkaukset, joihin tuodaan samaa brändiviestintää ja ilmettä näkyviin. Pakkausuudistuksella halutaan myös parantaa tuotteen näkyvyyttä myymälöissä, joissa tuotteen pitää myydä itse itsensä hyllystä. Myös muuta myymälänäkyvyyttä parannetaan. Aarikka haluaa tuoda jatkossakin vastuullista iloa, väriä ja luonnonmukaisuutta asiakkailleen!

Lisätietoja: Anu Vauhkonen puh. +35840 765 2484

Tägätty: Brändi, Uutiset


27.6.2016

Haemme uusiutuvaan yhtiöömme hankinta- ja tuotantopäällikköä

Tärkein tehtäväsi on huolehtia yhtiön tuotannon suunnittelusta ja koordinoinnista sekä tuotannon budjetoinnista. Vastuullasi ovat myös raaka-aine- sekä valmisvarastoprosessien ohjaaminen. Työ sisältää alihankkijoiden kartoituksen ja toimittajasuhteiden luomisen, kilpailuttamisen, osto-osien hankinnan ja kokoonpanon johtamisen. Toimit myös osaavan tuotanto- ja lähettämötiimin esimiehenä.

Olennainen osa työtä ovat tuotekehitysprojektit, joihin tuotanto- ja hankintapäällikkö tuo näkemyksensä tuotteiden teknisestä suunnittelusta, hinnoittelusta ja rakenteesta. Teknisten tuotepiirrosten ja tuotekorttien laatiminen ovat omakustannushinnoittelun lisäksi osa työnkuvaa.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa teknistä tai hankinta-alan koulutusta (esim. puualan insinööri), vastuullisuutta, innostunutta ja oma-aloitteista, tuloksellista työotetta sekä kykyä työskennellä tiimissä ja projekteissa. Lisäksi edellytämme kokemusta tuotannonjohtamisesta, alihankinnan ostotoiminnasta sekä projektijohtamisesta. Puualan tunteminen katsotaan eduksi.

Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii suomen kielen hallintaa sekä vahvaa englannin kielen osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi. Hakijalta edellytetään myös Office-ohjelmien hallintaa, CAD-osaamista ja Maestron tai muun vastaavan ERP-järjestelmän käyttötaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työpaikan arvostetun brändin ja kansainvälisten asiakkaiden parissa.

Kerro, miksi juuri sinä sopisit Aarikalle.

Lisätietoja tehtävästä antavat Aarikalla Jukka Ylitalo +358 40 7051 617 tavoitettavissa klo 9-11 ja HRS Advisorsista Pia Paavilainen, puh. +358 50 3059 217. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 11.7.2016 mennessä.

Hae tehtävää

Tägätty: Työpaikat, Uutiset


12.6.2016

Tehtaanmyymälä avautuu

Oona ja Kuu

Myynnissä kevät/kesä-malliston uutuudet -20%. Paljon myös II-laatuisia tuotteita, vintage-koruja sekä edellisen koti- ja korumalliston poistotuotteita.

Kevään uutuuksista II-laatuisia tuotteita on myynnissä mm. Spektri-korurasiasta, Kombo-kellosta ja suosituista Nuppu-maljakoista. Lisäksi saatavilla on Palko-sarjan purkkeja mustana ja keltaisena sekä erilaisia kynttilänjalkoja.

Tervetuloa edullisille ostoksille.

Myymälä on avoinna

14.-22.6.2016
ma-pe 10-18

Nokiantie 2-4 C, Vallila
00510 Helsinki

Tägätty: Outlet, Uutiset


3.6.2016

Uutuus - Sinivalkoiset Martat-korusetit

Aarikka on yhteistyössä Marttaliiton kanssa suunnitellut kaulakorun ja kolme erilaista sinivalkoista korusettiä. Värit korostavat suomalaisuutta ja kotimaista käsityötä.

Materiaalit:

Puu/muovi/korumetalli/hopeakoukut, kaulakorussa vahattu puuvillanauha, papukaijalukko, jatkoketju, pituus 47 cm. Tehty käsityönä Suomessa.

Tilaa tästä!

Tägätty: Korut, Martat, Uutiset, Uutuudet


3.6.2016

Ilonpisaroita arkeen

Aarikka brändiin on aina yhdistetty pyöreys ja ilo. Brändin uusi asiakaslupaus ja positio ”Drops of Joy”, kertoo Aarikan tuomista pienistä ilonpisaroista niin arkeen kuin juhlaankin. Yhtiön tuotteet kattavat korut ja kotituotteet. Kooltaan ne mahtuvat perustajan, Kaija Aarikan, ajattelun mukaisesti kenkä- tai ainakin saapaslaatikkoon. #aarikkabrandiuudistuu

Drops of Joy

Tägätty: Brändi, Uutiset


28.4.2016

Aarikka myymälä Pohjoisesplanadilla on uudistunut

Tägätty: Brändi, Uutiset


1.2.2016

Design yritys Aarikan toimitusjohtaja vaihtuu

Anu Vauhkonen

Puukoruistaan ja kotituotteistaan tunnettu perheyritys Aarikka saa helmikuun alussa uuden toimitusjohtajan.

Uudeksi toimitusjohtajaksi on 1.2.2016 alkaen nimitetty FM Anu Vauhkonen (s. 1972). Uusi toimitusjohtaja löytyi Aarikan hallituksesta, jonka jäsenenä Vauhkonen on toiminut toukokuusta 2015. Yhtiötä jo vuosia johtanut Sarianna Partanen siirtyy toimitusjohtajan paikalta hallituksen jäseneksi.

Anu Vauhkosella on yli viidentoista vuoden kokemus johtotehtävistä. Hän on vastannut mm. myynnin-, viestinnän-, markkinoinnin- ja tuotekehityksen johtotehtävistä sekä kansainvälisen brändin rakentamisesta. Viimeksi Vauhkonen on toiminut Tulikivi Oyj:n Pohjoismaiden myynti- ja markkinointijohtajana sekä hallituksen jäsenenä.

"Anu Vauhkosesta Aarikka saa kansainvälisen ja osaavan brändijohtajan, jolla on kokemusta sekä pörssiyrityksistä että perheyrityksistä. Anussa on draivia ja osaamista. Jätän mielelläni toimitusjohtajan tehtävät hänelle ja keskityn itse yhtiön omistajana hallitustyöskentelyyn", Sarianna Partanen kommentoi.

"Aarikka on tunnettu, suomalainen, yli 60-vuotias perheyritys, joka on pärjännyt omintakeisella muotoilullaan ja laadukkailla tuotteillaan. Uskon, että strategiaa terävöittämällä ja brändiä kirkastamalla yhtiöllä on hyvät mahdollisuudet myynnin kasvattamiseen. Verkkopalvelun, markkinointiviestinnän, tuotevalikoiman ja prosessien sekä vientitoiminnan kehittämisessä meillä on paljon mahdollisuuksia. Niitä lähdemme nyt vahvasti rakentamaan, " Anu Vauhkonen sanoo.

Lisätietoja: Anu Vauhkonen, puh. +358 40 765 2484

Tägätty: Työpaikat, Uutiset


22.1.2016

Aarikka Formex-messuilla Tukholmassa

Aarikka osallistuu pitkästä aikaa messuille Tukholmassa Formex-messuille. Aarikalla on messuilla oma osasto B11:31. Lisäksi yhtiön tuotteita voi ihailla ja ostaa Pop-up shopista ja Entrétorgetilta. Messut avoinna klo 18, la 9:30-17.

Aarikka Formex messuilla

Tägätty: Brändi, Messut, Uutiset, Vienti


3.9.2015

Tyylihaaste-videosarja

Tyylihaaste-sarja alkoi 3.9. verkossa. Kahdeksan jakson videosarjassa kolme bloggaajaa Xenia (Costume), Kira (Elle), Maj (Olivia) stailaavat itsensä. Viisi minuuttia kestävissä jaksoissa bloggaajat ratkovat tyylihaasteen ja esittelevät syksyn pukeutumis- ja kauneustrendejä. Lukijat pääsevät äänestämään suosikkityyliä jokaisen jakson jälkeen. Äänestäneiden kesken arvotaan upeita palkintoja. Tyylihaaste-sarjan on tuottanut Aller Media.

 

 Jakso 7

 Jakso 6

 Jakso 5

 Jakso 4

 Jakso 3

 Jakso 2

Jakso 1

Kuvauksissa fiilistelyä

 

Tägätty: