Ta-daa! Meillä on ilo esitellä uusi Aarikka Helsinki -mallistomme

Valikoimaamme kuuluvat nyt myös vaatteet, laukut ja asusteet. Keväinen kukkaloisto, hulmuavat helmat ja lumoavat luonnonmateriaalit herättävät ensimmäisen muotimallistomme eloon.

Aarikka syntyi vuonna 1954 Helsingin sydämessä. Tarinamme alkoi puunapeista, kauniisti suunnitelluista kodin esineistä ja korkealaatuisista tekstiili- ja vaatetuotteista, jotka tehtiin kestämään aikaa. Näitä periaatteita vaalimme edelleen kaikessa tekemisessämme.

Aarikka Helsinki -mallistolla nostamme hattua Aarikan pitkälle ja kunniakkaalle historialle ja palaamme muoti- ja tekstiilijuurillemme. Aarikan sydän sykkii edelleen Helsingille. Siksi mallistomme nimi on Aarikka Helsinki.

Ajatonta ja kestävää suunnittelua, olkaa hyvät!

 

Aarikka Helsinki -malliston tuotteita on saatavilla myös jälleenmyyjiltämme, mutta valikoiman laajuus vaihtelee myyntipaikoittain. Tarkistathan saatavuuden etukäteen.

  • Carlson Kuopio
  • Design Hill Halikko
  • Kemitär Kemi
  • Sokos Helsinki, Tampere, Turku, Oulu ja sokos.fi
  • Stockmann Tampere
  • Torniotar Tornio

juhlavuosi

Pässi. Jo vuodesta 1973.

Pässi on pyöreän pehmeä ja puun kova, lempeän lauhkea, salskeana seisten. Eikä aika siihen pysty, kun minkä se ajattomalle mahtaisi.

Tarina

Napista, puusta ja tottelematto­muudesta.

Kaikki alkoi pyöreästä muodosta. Ja eihän sellainen pysähdy. Kaija sen aloitti. Emmekä me aio lopettaa.

Keisarinna-, Tsaaritar- ja Ruustinna-kynttilänjalat vieressään musta Pikkupässi-veistos

vastuullisuus

Suomalaista käsityötä ja suunnittelua.

Aarikalla uskotaan siihen, että suomalainen osaaminen, läheltä tulevat raaka-aineet ja toimitusaikojen nopeutuminen ja varmuus ovat asioita, joita Aarikan asiakkaatkin osaavat arvostaa. Onhan siinä puun sydän, ja Aarikan sydän.

Tilaa uutiskirjeemme

– ja tutustu tapahtumiin, tuotteisiin, tarinoihin ja tarjouksiin ensimmäisten joukossa.

Nopea toimitus

1-3 arkipäivää