Skip to main content

Uutiset

16.5.2018

Hanki nyt halutuimmat designlahjat AarikaltaJuhlat uusille aluille

Juhlat liittyvät usein tietyn elämänvaiheen päättymiseen ja uuden alkuun, oli kyseessä sitten opiskelujen loppuunsaattaminen, häät, tai ihan vain kippis kesälle.

Aarikan valikoimissa on valtava määrä lahjaideoita niin valmistujaisiin, tuliaisiksi kuin häälahjaksikin. Kokosimme tähän kolmen kärjen halutuimmista designlahjoista, joita sankari varmasti arvostaa.

Lahjat voit tilata kätevästi verkkokaupastamme, jossa toimitusaika on 2-5 arkipäivää.

Myymälämme Helsingissä Pohjoisesplanadilla, Espoossa Isossa Omenassa ja Tampereella Ratinassa palvelevat myös normaalisti, tarkemmat aukioloajat näet täältä.

Tervetuloa shoppailemaan myös pop-up -myymäläämme kauppakeskus Kampissa.

Iloisia juhlia toivottaen,
Aarikka-tiimi

 

Reitti-kattovalaisin

Uniikki, helmeilevä Reitti kulkee katonrajasta kosketusetäisyydelle, vangitsee katseet ja valloittaa. Suunnittelija: Anu Penttinen.

  Aarikka Reitti-valaisin

Sävy: vesiputous, omenankukka
145€

Aarikka Aikapuu-rannekello

Aikapuu-rannekello

Ajattoman rannekellon kellotaulu on kaunista puuta ja rento ranneke on kankainen. Aikapuu-rannekellon on suunnitellut Marianne Siponmaa. Rannekelloon on saatavilla rannekepaketti, jonka avulla päivität Aikapuun ilmeen nopeasti päivän väriteemaan sopivaksi.

Sävy: lakattu puu - hiili, hiili - tyrni
152€

Aarikka Aikapuu-tarjous
TARJOUS: Kun ostat Aikapuu-rannekellon oranssilla rannekkeella (hiili - tyrni), saat mustan rannekkeen kaupan päälle. Rajoitettu erä.

 

Aarikka Passi the Ram

Sisua kuin Pässillä

Pässi-veistos on puheenaihe ja tilan näyttävä keskipiste, samalla kun se myötäilee modernia sisustusta. Kaija Aarikan designklassikko syntyi suomalaisen sisun symboliksi. Pässi on arvolahja, jonka omintakeinen muotokieli on ajaton vuosikymmenestä toiseen.

Tiesitkö, että Pässin kokoaminen vaatii todellista erikoisammattitaitoa ja se tehdään käsityönä Suomessa noin kymmenen eri ammattilaisen avulla?

Katso lisää lahjaideoita täältä.

 

Tägätty: Aikapuu, Lahjaideat, Lahjat, Pässi, Reitti, Valmistujaiset


21.11.2016

Aarikka mukana marraskuun tapahtumissa

Anna lahjaksi suomalaista käsityötä! Aarikan tuotteet kootaan käsin Suomessa työpajoissa, kuten Pelastusarmeijan asumispalveluyksikössä. Toiminnan kautta haluamme tukea syrjäytyneiden työllistämistä ja osallistamista yhteiskuntaan. Korutuotteet tehdään myös käsityönä kotityöntekijöillä.

Aarikka on mukana monessa

Aarikan Joulu Outlet on avoinna 22.12.2016 saakka ma - pe 11-19 ja la 10 - 15 osoitteeseen Nokiantie 2-4, Vallila, Helsinki. Myynnissä on paljon tuotteita erikoistarjouksin. Myynnissä on myös paljon protoja, II-laatua sekä erikoiseriä.

Korjaamon joulumarkkinat

 Aarikka osallistuu yhdessä Lovi Oy:n kanssa Korjaamon joulumarkkinoille 26.-27.11. Tervetuloa shoppaamaan ihania joulutuotteita osastoltamme. Aarikan pöytä on numero 33 ja on sisääntulosta katsottuna keskellä.

Tallenna

Tägätty: joululahjaideat, joulumarkkinat, kynttilänjalat, lahjat, outlet, Popup, tontut, Uutiset, Uutuudet


7.11.2016

Aarikan Joulu Outlet Nokiantiellä on nyt auki

AVOINNA 1.11.-22.12.2016:
ma - pe 11-19
la alk. 26.11. 10 - 15

Anna kestävä suomalainen* lahja ja jaa hyvää mieltä!

MYYMÄLÄSSÄ ESIMERKIKSI:
Syksyn uutuustuotteita -20%
Edellisen koti- ja korumalliston tuotteita -30 ja -40%
Erikoistarjouksia
Vintagea
Kynttilätuotteita
Uniikkikoruja
Protoja
II-laatua
Erikoiseriä

Tervetuloa edullisille lahjaostoksille!

Nokiantie 2-4 C, Vallila, Helsinki

*Kaikki Aarikka-tuotteet suunnitellaan ja kootaan käsityönä Suomessa.

Tägätty: joulu, joululahjaideat, keittiötarvikkeet, kynttilänjalat, lahjat, outlet, suunniteltusuomessa, tontut, Uutiset, Uutuudet


6.10.2016

Aarikan joulu 2016

Jouluisen juhlapöydän kaunein koriste on puinen Helmi‐köynnös. Pellavanyöriin pujotetut pallotmuodostavat rytmikkään nauhan kattauksen kruunuksi. Jouluherkkuja voi kattaa kahvallisille Pilkkutarjottimille sekä Pouta‐leikkuulaudalle. Saman sarjan pannunalunen suojaa pöytää kuumilta tarjoiluastioilta.
Jouluisia oksia ja perinteistä joulukuusta koristellaan nyt Kuusenkoruilla sekä korkki‐ ja
keramiikkakoristeilla. Rakastetut punaiset ja valkoiset tontut kuiskivat joulutervehdyksiä, musisoivat riehakkaasti ja tuovat iloista joulumieltä kaikille!
Vastuullinen liiketoiminta, ekologisuus ja kestävyys ovat Aarikalle ensisijaisen tärkeitä arvoja.Tuotteiden päämateriaalina käytetään vain parasta puuta ja kaikki tuotteet kootaan käsin Suomessa. Aarikka työllistää lukuisia alihankkijoita ja kotityöntekijöitä, lisäksi yritys tarjoaa kokoonpano‐ ja pakkaustyötä sosiaalisen työllistämisen työpajoille. Kaikki Aarikan tuotteet on huolella viimeistelty.

Lue lisää joulukoristeistamme klikkaamalla tätä linkkiä. 

Tallenna

Tägätty: joulu, joululahjaideat, keittiötarvikkeet, kynttilänjalat, lahjat, tontut, Uutuudet


23.8.2016

Aarikan syksyn uudet lyhdyt ja kynttilänjalat

Aarikan syksyn teemana on harmoninen ja rauhoittava kaamos. Illat hämärtyvät ja kotona vietetään aikaa kirjan pariin käpertyen kiireettömyydestä nauttien. Aarikan syksyn värisävyjä ovat sisustuksellinen grafiitin harmaa sekä syvä puolukan punainen. Niiden rinnalla jo tutut kuultovalkoinen sekä puhtaanvalkoinen puu näyttävät ajattoman raikkailta.

Uudet kynttilänjalkasarjat Kide ja Kaamos tuovat tunnelmaa syksyn sisustukseen. Kide-kynttilänjalkojen moderni muotokieli on Pauliina Aarikan käsialaa. Kaamos on Saija Malilan suunnittelema pehmeälinjainen kynttilänjalkasarja, jossa valurauta kohtaa lämpimän puun. Keisarinna ja Ruustinna -kynttilänjalat ovat saatavilla uudessa savu värissä. Suosittuun Ruustinna-lyhtyyn on myös tullut uusi pieni koko ja Pouta-sarja laajenee tuikkukynttilänjaloilla.

Vastuullinen liiketoiminta, ekologisuus ja kestävyys ovat Aarikalle ensisijaisen tärkeitä arvoja. Tuotteiden päämateriaalina käytetään vain parasta puuta ja kaikki tuotteet kootaan käsin Suomessa. Aarikka työllistää lukuisia alihankkijoita ja kotityöntekijöitä, lisäksi yritys tarjoaa kokoonpano- ja pakkaustyötä sosiaalisen työllistämisen työpajoille. Kaikki Aarikan tuotteet on huolella viimeistelty.

Lisää tuote- ja hintatietoa täältä.

Kuluttajatiedustelut: Aarikka

Klikkaamalla viestin kuvia saat ladattua niistä julkaisukelpoiset versiot. Lisää kuvia ladattavissa täällä.

 

Tägätty: Kaamos, Keisarinna, Kide, kynttilänjalat, lahjat, Pauliina Aarikka, Saija Malila, suomessavalmistettu, tuikut, Uutuudet