Skip to main content

Uutiset

2.11.2017

Muista isää kestävällä suomalaisella lahjalla

Loota laatikko

Katso alta parhaat lahjaideat ja tarjoukset isänpäiväksi. Kun teet tilauksen verkkokaupassa viimeistään tiistaina 7.11. klo 13:00 mennessä, ehtii tilauksesi sopivasti perille perjantaiksi 10.11.

Myymälämme Helsingissä ja Espoossa palvelevat myös normaalisti,
tarkemmat aukioloajat näet täältä.

Tervetuloa shoppailemaan myös Forumin pop-up -myymäläämme tai Outlettiin Vallilassa.

Hyvää isänpäivää!

aikapuu rannekello

Osta Aikapuu-rannekello ja saat nyt rannekepaketin (arvo 29€) kaupan päälle! Tarjous on voimassa 12.11.17 asti Aarikka-myymälöissä ja verkkokaupassa.

Peto kaulakoru

Osta kaulakoru, saat rannekorun puoleen hintaan. Tarjous koskee Peto- ja Kota-kaulakoruja, ja Peto-, Kota- ja Ohra-rannekoruja ja on voimassa 12.11.17 asti Aarikka-myymälöissä ja verkkokaupassa.

Tovi kello

Tovi-pöytäkello
Yksinkertaisuudessaan kaunis Tovi-pöytäkello sopii kodin eri huoneisiin. Puu materiaalina ja kellotaulun graafisuus tuovat sisustukseen tunnelmaa.
Suunnittelija Saija Malila.
68€

Palko huivi

Palko-huivi
Palko-sarjan retrohenkinen kuosi on nyt saatavana laadukkaana huivina. Ihanan pehmeä huivi on tehty luonnonmateriaaleista ja se tuo luksusta jokaiseen päivään.
Suunnittelija Jaana Wahlsten.
NYT 120€ (199€)

Kaamos tuikku

Kaamos-tuikku
Kaamos on Saija Malilan suunnittelema pehmeälinjainen tuikku, jossa valurauta kohtaa lämpimän puun. Hienostunut Kaamos sopii valontuojaksi pimeneviin iltoihin.
32€

Pässi
Pohjanpässi-veistos
Pohjanpässi on osa Kaija Aarikan Pässi-veistosten sarjaa. Designklassikko syntyi suomalaisen sisun symboliksi. Pässi on arvolahja, jonka omintakeinen muotokieli on ajaton vuosikymmenestä toiseen.
Alk. 189,00 €

Kelo korvakorut
Kelo-korvakorut
Graafinen ja minimalistinen Kelo on kevyt ja tyylikäs korvakoru modernille iskälle.
Suunnittelija Pauliina Aarikka.
Puu koivua, piikit sterling-hopeaa, korkeus 1 cm. Valmistettu käsityönä Suomessa.
29,00 €

Sarvipää essu
Sarvipää-essu
Sarvipää-sarjan tuotteissa Aarikan klassikko pässi näyttäytyy uudella tavalla, sarvet pääosassa. Essu on suunniteltu siten, että sen ilmettä voi kääntökuosin ansiosta vaihtaa nopeasti. Sarvipää-tuotteiden maanläheinen väritys sopii moneen kotiin. Suunnittelija: Elina Keltto.
NYT 20,00 € (49,00 €).Tägätty: ideoita, Isänpäivä