Skip to main content

Uutiset

16.2.2018

Aarikka avaa uuden myymälän kauppakeskus Ratinaan Tampereelle

Aarikka avaa uuden myymälän kauppakeskus Ratinaan Tampereelle


Aarikka avaa uuden myymälänsä kauppakeskus Ratinaan Tampereelle torstaina 19.4.2018. Kauppakeskus Ratina on uusi kauppakeskus ainutlaatuisella paikalla Tampereen ydinkeskustassa.

Aarikan uudesta brändimyymälästä löytää kauniita puukoruja ja uniikkeja sisustustuotteita. Myymälän laajasta valikoimasta saa kotiin tai lahjaksi esimerkiksi keittiötarvikkeita, valaisimia, kelloja ja muita piensisustustuotteita.

Aarikan tuotteet tehdään laadukkaista, pohjoismaisista puulajeista ja ne kootaan käsityönä. Aarikan tuotteille on myönnetty Avainlippu‐tunnus sekä Design from Finland-merkki osoituksena suomalaisesta työstä. Koti-tuotteet kokooonpannaan suomalaisissa työllistymistä tukevissa työpajoissa. Toiminnan kautta yhtiö tukee syrjäytyneiden työllistämistä ja osallistamista yhteiskuntaan. Lähellä tuottamisen lisäksi tuotteiden ekologisuuteen vaikuttaa ekologisten raaka-aineiden, kuten puun, suosiminen.

Ratina tulee olemaan koko Pirkanmaan monipuolinen vapaa-ajan ja viihtymisen keskus, josta löytää yli 150 erilaista liikettä. Se sisältää noin 17 000 neliötä muotia, noin 6 000 neliötä ravintolatoimijoita, kaksi isoa päivittäistavarakauppaa sekä useita kodin- ja vapaa-ajan liikkeitä.
     
Aarikka Oy on vuonna 1954 perustettu suomalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa luonnonmateriaaleista persoonallisia koruja ja piensisustustuotteita. Aarikan muotoilu tunnetaan skandinaavisen selkeistä linjoista ja pyöreästä muodosta. Aarikan asiakaslupaus, drops of joy, kertoo tuotteiden tuomista pienistä ilonpisaroista.

Lisätiedot, tuotelainat ja tuotekuvat:
Polhem PR, Emilia Forsberg
Keskuskatu 1 B, 4. krs.
00100 Helsinki
emilia@polhem.com
+358 44 719 8982     

Tägätty: Aarikka, aarikkashop, Avajaiset, Myymälä, Ratina, Tampere