Skip to main content

Uutiset

19.1.2018

Aarikka mukana Ambiente-messuilla ensimmäistä kertaaTänä vuonna Aarikka on ensimmäistä kertaa mukana Ambiente-messuilla, jotka järjestetään 9. – 13. helmikuuta 2018. Frankfurtissa järjestettävät Ambiente-messut ovat maailman suurimmat ammattilaisille tarkoitetut kulutustavaramessut. Ambiente tuo esille tulevat trendit ja kiinnostavimmat uudet designtuotteet. Messuilta löytyy tuotteita kattaukseen sisustamiseen ja lahjatavarakauppaan. Mukana messuilla ovat myös korut ja asusteet.

Ambientessa on 4500 näytteilleasettajaa ympäri maailmaa. Kulutustavaroiden ammattimessuilla mukana on suuria vakiintuneita brändejä sekä uusia innovatiivisia tulokkaita. Ambientessa on mahdollista tutustua vuoden 2018 trendeihin. Ambiente-messuilla on trendinäyttely, joka on koottu näytteilleasettajien tuotteista. Aarikan löytää Ambientessa osastolta 11B42.

Aarikka Oy on vuonna 1954 perustettu suomalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa
luonnonmateriaaleista persoonallisia koruja ja piensisustustuotteita. Aarikan muotoilu tunnetaan skandinaavisen selkeistä linjoista ja pyöreästä muodosta. Aarikan asiakaslupaus, drops of joy, kertoo tuotteiden tuomista pienistä ilonpisaroista.

Aarikka‐tuotteet tehdään pohjoismaisista puulajeista ja ne kootaan käsityönä. Yhtiö työllistää Suomessa lukuisia alihankkijoita ja kotityöntekijöitä. Aarikan tuotteille onkin myönnetty Avainlippu‐tunnus sekä Design from Finland-merkki osoituksena suomalaisesta työstä.

Lisäksi koti‐tuotteet kokoonpannaan suomalaisissa työllistymistä tukevissa työpajoissa. Toiminnan kautta yhtiö tukee syrjäytyneiden työllistämistä ja osallistamista yhteiskuntaan. Lähellä tuottamisen lisäksi tuotteiden ekologisuuteen vaikuttaa ekologisten raaka-aineiden, kuten puun, suosiminen.

Tägätty: Ambiente 2018, Messut, Uutiset