Skip to main content
16.5.2018

Hanki nyt halutuimmat designlahjat AarikaltaJuhlat uusille aluille

Juhlat liittyvät usein tietyn elämänvaiheen päättymiseen ja uuden alkuun, oli kyseessä sitten opiskelujen loppuunsaattaminen, häät, tai ihan vain kippis kesälle.

Aarikan valikoimissa on valtava määrä lahjaideoita niin valmistujaisiin, tuliaisiksi kuin häälahjaksikin. Kokosimme tähän kolmen kärjen halutuimmista designlahjoista, joita sankari varmasti arvostaa.

Lahjat voit tilata kätevästi verkkokaupastamme, jossa toimitusaika on 2-5 arkipäivää.

Myymälämme Helsingissä Pohjoisesplanadilla, Espoossa Isossa Omenassa ja Tampereella Ratinassa palvelevat myös normaalisti, tarkemmat aukioloajat näet täältä.

Tervetuloa shoppailemaan myös pop-up -myymäläämme kauppakeskus Kampissa.

Iloisia juhlia toivottaen,
Aarikka-tiimi

 

Reitti-kattovalaisin

Uniikki, helmeilevä Reitti kulkee katonrajasta kosketusetäisyydelle, vangitsee katseet ja valloittaa. Suunnittelija: Anu Penttinen.

  Aarikka Reitti-valaisin

Sävy: vesiputous, omenankukka
145€

Aarikka Aikapuu-rannekello

Aikapuu-rannekello

Ajattoman rannekellon kellotaulu on kaunista puuta ja rento ranneke on kankainen. Aikapuu-rannekellon on suunnitellut Marianne Siponmaa. Rannekelloon on saatavilla rannekepaketti, jonka avulla päivität Aikapuun ilmeen nopeasti päivän väriteemaan sopivaksi.

Sävy: lakattu puu - hiili, hiili - tyrni
152€

Aarikka Aikapuu-tarjous
TARJOUS: Kun ostat Aikapuu-rannekellon oranssilla rannekkeella (hiili - tyrni), saat mustan rannekkeen kaupan päälle. Rajoitettu erä.

 

Aarikka Passi the Ram

Sisua kuin Pässillä

Pässi-veistos on puheenaihe ja tilan näyttävä keskipiste, samalla kun se myötäilee modernia sisustusta. Kaija Aarikan designklassikko syntyi suomalaisen sisun symboliksi. Pässi on arvolahja, jonka omintakeinen muotokieli on ajaton vuosikymmenestä toiseen.

Tiesitkö, että Pässin kokoaminen vaatii todellista erikoisammattitaitoa ja se tehdään käsityönä Suomessa noin kymmenen eri ammattilaisen avulla?

Katso lisää lahjaideoita täältä.

 

Tägätty: Aikapuu, Lahjaideat, Lahjat, Pässi, Reitti, Valmistujaiset