Skip to main content
18.8.2016

Aarikka yhteistyöhön WWF Suomen kanssaVuonna 1954 perustettu suomalainen perheyritys, Aarikka, on aloittanut yhteistyön WWF Suomen kanssa.

Aarikan ja WWF:n yhteistyön tavoitteena on kerätä varoja WWF:n suojelutyöhön. Aarikka on suunnitellut yhdessä WWF:n kanssa sarjan puusta valmistettuja pientuotteita.

Myyntituotosta osa WWF:n suojelutyöhön

Yhdessä suunniteltujen Aarikka-tuotteiden keskiössä on WWF:n logostakin tuttu eläinhahmo - panda

Myyntiin tulevat Aarikka Oy:n valmistamat Panda-korvakorut, Panda-avainnauha, Panda-heijastin ja Panda-pyyhenipsut. Tuotteiden kuluttajahinnat vaihtelevat 12-25 euron välillä.

Tuotteet ovat myynnissä Aarikan Pohjoisesplanadin myymälässä sekä www.aarikka.com verkkokaupassa. Jokaisesta myydystä Panda-tuotteesta Aarikka-lahjoittaa 10 prosenttia arvonlisäverottomasta tuotosta WWF:lle. Yhteistyön tavoitteena on myynnin lisäksi myös lisätä tunnettuutta toisen sidosryhmissä.

  • Aarikka Oy haluaa jatkossa tuoda entistä enemmän esiin brändin ydintä: kotimaisuutta, luonnonmukaisuutta, puuvalmistamista ja skandinaavista muotoilua. Teoissa, ilmeessä, suunnittelussa ja pääviesteissä on lähtökohtana suomalainen luonto ja metsä. Viestinnässä haluamme korostaa luonnonmukaisuutta, ekologisuutta ja kestävyyttä, jotka ovat brändille ensisijaisen tärkeitä. WWF yhteistyö sopii tähän tavoitteeseemme erinomaisesti, Aarikka Oy:n toimitusjohtaja Anu Vauhkonen sanoo.

WWF:n strategisena tavoitteena on turvata luonnon monimuotoisuutta ja pienentää luonnonvarojen liikakäyttöä eli ihmisen ekologista jalanjälkeä yhteistyössä yritysten kanssa. Tavoitteen saavuttamiseksi tehtävillä toimenpiteillä vaikutetaan niin yrityksen ja sen toimialan omiin ympäristövaikutuksiin kuin laajempien sidosryhmien ympäristömyönteiseen ajatteluun ja toimintaan mm viestinnän keinoin.

 Lisätietoja: Anu Vauhkonen tel. +35840 765 2484

Tägätty: Avainnauha, Heijastimet, Korut, Korvakorut, Panda, Pyyhenipsut, Uutuudet, WWF, Yhteistyössä