Skip to main content
8.5.2018

Aarikka Oy:lle uusi toimitusjohtaja ja liiketoimintajohtaja

Aarikka Drops of Joy Logo

 

 

 

 

 
 

TIEDOTE 7.5.2018

Toukokuussa Aarikassa aloitti kaksi vahvaa naisjohtajaa. Liiketoimintajohtaja Päivi Laurila omaa vahvan retail-taustan, sekä kotimaasta, että kansainvälisesti.  ”On hienoa päästä työskentelemään upean kotimaisen brändin kanssa. Oman kokemukseni uskon olevan suureksi eduksi Aarikalle, joka on päässyt hyvän kasvun alkuun ja suuntaa vahvasti myös kansainvälisille markkinoille” -kertoo Laurila. Yhtiön toimitusjohtajaksi nousee Riia Sandström, joka toimii myös konsernin emoyhtiön Martinex Oy:n toimitusjohtajana. ”Uskon, että oma vahva kaupallinen tausta ja tuotteistamisen taito ovat tärkeitä ominaisuuksia, kun halutaan viedä Aarikka seuraavalle tasolle”, Sandström sanoo.

Aarikan alkuvuosi on lähtenyt hyvin käyntiin. Kehitys on erinomainen viime vuoteen. Aarikalla on tällä hetkellä kolme omaa myymälää, joista viimeisin avattiin Tampereen Ratinan ostoskeskukseen huhtikuun lopussa. Lippulaiva sijaitsee Helsingissä Pohjois-Esplanadilla ja kolmas Espoon Isossa Omenassa. Tavoitteena on lisätä omien myymälöiden määrää Suomessa kuin myös ulkomailla. ”Haluamme tehdä Aarikan tuotteista haluttuja ja himottuja ympäri maailman”, sanovat Laurila ja Sandström, kuin yhdestä suusta.

Aarikka Oy:n osakekanta myytiin huhtikuussa 2017 lahja- ja taloustavaroita, leluja, pelejä ja tekstiilejä tuottavalle raisiolaiselle perheyritys Martinex Oy:lle.


Aarikka Oy on vuonna 1954 perustettu koti- ja korutuotteita valmistava designyritys. Yhtiön liikevaihto on pari miljoonaa, ja se työllistää suoraan kymmenkunta työntekijää. Aarikka on raisiolaisen Martinex Oy:n tytäryhtiö. Aarikka tuotteet valmistetaan käsityönä kotityöntekijöillä tai sosiaalisissa työllistämiskeskuksissa. Tuotteilla on Avainlippu- ja Design from Finland – tunnukset.

Lisätietoja: Riia Sandström, Aarikka Oy:n toimitusjohtaja +358 50 569 7494

Tägätty: Aarikka, Liiketoimintajohtaja, Päivi Laurila, Riia Sandström, Toimitusjohtaja, Uutiset