Skip to main content
25.10.2017

Aarikan tunnelmalliset joulu-uutuudet

Aarikka candleholders and tealights

Aarikan sydämellisillä tontuilla, tyylikkäillä joulukoristeilla ja koriste-esineillä saa kotiin juhlatunnelmaa. Monipuolinen tuotevalikoima harmaan ja vaalean puun sävyissä sopii myös lahjapakettiin.
Aarikan Keskipiste-hylly sopii niin tonttujen ja Pakkasten asuintaloksi. Hylly istuu myös moderniin taloon sisustuselementiksi. Leikkisät tontut tuovat lämpöä jouluun niin pöytäkoristeiden ja keittiötarvikkeiden muodossa. Aarikan tontut kootaan käsin Suomessa työpajoissa, esimerkiksi Pelastusarmeijan asumispalveluyksikössä. Toiminnan kautta Aarikka tukee syrjäytyneiden työllistämistä ja osallistamista.

Aarikan joulukoristeet on valmistettu laadukkaista luonnonmateriaaleista kuten puusta, korkista ja keramiikasta. Kaikki tuotteet kootaan käsin Suomessa ja ne ovat huolella viimeistelty. Laadukkuutensa ansiosta monista näistä Aarikan joulutuotteista on tullut vuosien varrella haluttuja keräilytuotteita.

Prinsessa tealight Prinsessa tuikku  €26.90

 Prinssi candleholder Prinssi-kynttilänjalka €36.90

Oksakoru tree decoration Oksakoru-koriste €8.90

Ruis Pakkanen table decoration Ruis Pakkanen -pöytäkoriste €34.50
Kutoja Pakkanen table decorationKutoja Pakkanen -pöytäkoriste €18.50

 Viesti Pakkanen table decoration Viesti Pakkanen -pöytäkoriste €18.50

Aarikka christmas elves table decorations

Pakkanen spoon Pakkanen-lusikka €19.50

 Pakkanen knifePakkanen-voiveitsi €19.50

Pakkanen forkPakkanen-haarukka €19.50

Piparitähti tree decoration Piparitähti-kuusenkoriste €5.50

Joulupuu table decoration Joulupuu-pöytäkoriste €17.50

Keskipiste shelf Keskipiste-hylly from €69.00

 

Aarikka Oy on vuonna 1954 perustettu suomalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa
luonnonmateriaaleista persoonallisia koruja ja piensisustustuotteita. Aarikan muotoilu tunnetaan skandinaavisen selkeistä linjoista ja pyöreästä muodosta. Aarikan asiakaslupaus, drops of joy, kertoo tuotteiden tuomista pienistä ilonpisaroista. Aarikka‐tuotteet tehdään pohjoismaisista puulajeista ja ne kootaan käsityönä. Yhtiö työllistää Suomessa lukuisia alihankkijoita ja kotityöntekijöitä. Aarikan tuotteille onkin myönnetty Avainlippu‐tunnus sekä Design from Finland-merkki osoituksena suomalaisesta työstä.Lisäksi koti‐tuotteet kokoonpannaan suomalaisissa työllistymistä tukevissa työpajoissa. Toiminnan kautta yhtiö tukee syrjäytyneiden työllistämistä ja osallistamista yhteiskuntaan. Lähellä tuottamisen lisäksi tuotteiden ekologisuuteen vaikuttaa ekologisten raaka-aineiden, kuten puun, suosiminen. Suomessa Aarikalla on oma brändi‐myymälä, verkkokauppa ja kattava jälleenmyyntiverkosto. Euroopan ohella merkittäviä vientikohteita ovat Japani, Kiina sekä USA. Yhtiö työllistää suoraan noin 10 henkeä.

Tägätty: joulu, joulukoristeet, joululahjaideat, koristeet, kynttilänjalat, tuikut, Uutiset, Uutuudet