Skip to main content
1.2.2016

Design yritys Aarikan toimitusjohtaja vaihtuu

Anu Vauhkonen

Puukoruistaan ja kotituotteistaan tunnettu perheyritys Aarikka saa helmikuun alussa uuden toimitusjohtajan.

Uudeksi toimitusjohtajaksi on 1.2.2016 alkaen nimitetty FM Anu Vauhkonen (s. 1972). Uusi toimitusjohtaja löytyi Aarikan hallituksesta, jonka jäsenenä Vauhkonen on toiminut toukokuusta 2015. Yhtiötä jo vuosia johtanut Sarianna Partanen siirtyy toimitusjohtajan paikalta hallituksen jäseneksi.

Anu Vauhkosella on yli viidentoista vuoden kokemus johtotehtävistä. Hän on vastannut mm. myynnin-, viestinnän-, markkinoinnin- ja tuotekehityksen johtotehtävistä sekä kansainvälisen brändin rakentamisesta. Viimeksi Vauhkonen on toiminut Tulikivi Oyj:n Pohjoismaiden myynti- ja markkinointijohtajana sekä hallituksen jäsenenä.

"Anu Vauhkosesta Aarikka saa kansainvälisen ja osaavan brändijohtajan, jolla on kokemusta sekä pörssiyrityksistä että perheyrityksistä. Anussa on draivia ja osaamista. Jätän mielelläni toimitusjohtajan tehtävät hänelle ja keskityn itse yhtiön omistajana hallitustyöskentelyyn", Sarianna Partanen kommentoi.

"Aarikka on tunnettu, suomalainen, yli 60-vuotias perheyritys, joka on pärjännyt omintakeisella muotoilullaan ja laadukkailla tuotteillaan. Uskon, että strategiaa terävöittämällä ja brändiä kirkastamalla yhtiöllä on hyvät mahdollisuudet myynnin kasvattamiseen. Verkkopalvelun, markkinointiviestinnän, tuotevalikoiman ja prosessien sekä vientitoiminnan kehittämisessä meillä on paljon mahdollisuuksia. Niitä lähdemme nyt vahvasti rakentamaan, " Anu Vauhkonen sanoo.

Lisätietoja: Anu Vauhkonen, puh. +358 40 765 2484

Tägätty: Työpaikat, Uutiset