Skip to main content
22.8.2016

Aarikan syksyn uutuuskorut

Lapin taika lumoaa Aarikan syksyn koruissa. Luonnonläheiset värit saavat nostetta hehkuvasta vadelmasta, maagisesta lilasta ja järven pinnan sinestä. Muotokieli leikittelee puisilla renkailla, Aarikalle tutuilla palloilla sekä jännittävillä materiaaliyhdistelmillä.

Uutena tuoteryhmänä Aarikan syksyn mallisto saa täydennystä Marianne Siponmaan suunnittelemista koruneuloista. Trendikkäillä koruneuloilla voi esimerkiksi kiinnittää muhkean huivin tai päivittää persoonallisella tavalla muuten klassisen tyylin.

Syksyisen asun katseenvangitsijana toimivat pitkät ja näyttävät Hilla, Malla ja Saaga -kaulakorut. Seita-kaulakorussa on yhdistetty upeat luonnonmateriaalit nahka ja puu, jotka tekevät kaulakorusta hienostuneen tyylikkään. Uutta Saame-kaulakorua on saatavilla neljässä eri värissä, muun muassa näyttävässä mesimarjanpunaisessa sävyssä.

Ekologisuus ja kestävyys ovat Aarikalle ensisijaisen tärkeitä arvoja. Tuotteiden päämateriaalina käytetään vain parasta puuta ja kaikki tuotteet kootaan käsin Suomessa. Kaikki Aarikan tuotteet on viimeistelty virheettömästi.

Lisää tuote- ja hintatietoa täällä.

Kuluttajatiedustelut: Aarikka

Klikkaamalla viestin kuvia saat ladattua niistä julkaisukelpoiset versiot. Lisää kuvia ladattavissa
täällä.

Tägätty: Hilla, Korut, Malla, Marianne Siponmaa, Puukorut, rintakorut, rintaneulat, Saaga, suomessavalmistettu, Uutuudet