Skip to main content
22.8.2016

Aarikan syksyn piensisustusuutuudet

Syksyn saapuessa Aarikan tuotevalikoima päivittyy lukuisilla uutuuksilla. Upeat uutuuspeilit Helmi-, Pouta- ja Tovi heijastavat lisää valoa pimeneviin iltoihin. Leikkisän Pouta-muistitaulun avulla asiat pysyvät muistissa tyylikkäästi. Aarikalle ominainen ilo ja tyyli yhdistyvät näissä uutuuksissa ainutlaatuisella tavalla.

Pyöreät Pouta-peilit ovat valmistettu puusta ja korkista. Valkoiset puuhelmet tulevat kauniisti esille korkkia vasten ja roikkuvat seinäpeilit sopivat moneen tilaan ja tilanteeseen. Pouta-peilit on suunnitellut Marianne Siponmaa. Hurmaavaa Helmi-peiliä reunustavat puiset valkoiset helmet. Pauliina Aarikan suunnittelema Helmi-peili on elegantti katseenvangitsija. Tovi-peilin voi ripustaa seinälle, jossa se voi toimia samalla esimerkiksi korutelineenä, mutta sitä voi käyttää myös pöydällä. Tovi-peilin on suunnitellut Saija Malila.

Marianne Siponmaan suunnittelema muistitaulu on hyvä apuväline menoista muistuttamisessa. Tyylikäs muistitaulu on sisustuselementti, jonka voi täyttää myös esimerkiksi kauniilla korteilla ja kuvilla. Kaunista korkkipintaa rytmittävät värilliset puiset nastat, joilla helposti katoavat pääsyliput ja avaimet pysyvät tallessa.

Vastuullinen liiketoiminta, ekologisuus ja kestävyys ovat Aarikalle ensisijaisen tärkeitä arvoja. Tuotteiden päämateriaalina käytetään vain parasta puuta ja kaikki tuotteet kootaan käsin Suomessa. Aarikka työllistää lukuisia alihankkijoita ja kotityöntekijöitä, lisäksi yritys tarjoaa kokoonpano- ja pakkaustyötä sosiaalisen työllistämisen työpajoille. Kaikki Aarikan tuotteet on viimeistelty virheettömästi.

Lue lisää täällä.

Kuluttajatiedustelut: www.Aarikka.fi

Klikkaamalla viestin kuvia saat ladattua niistä julkaisukelpoiset versiot. Lisää kuvia ladattavissa
Polhem PR -kuvapankista.

Tägätty: Marianne Siponmaa, muistitaulu, Pauliina Aarikka, Peilit, Pouta, Saija Malila, Tovi, Uutuudet