Skip to main content
22.8.2016

Aarikan syksyn uudet valaisimet

Aarikan syksyn 2016 koti -malliston teemana on harmoninen ja rauhoittava kaamos. Illat hämärtyvät ja kotona vietetään aikaa kirjan pariin käpertyen kiireettömyydestä nauttien.
Syksyn uusia värisävyjä ovat sisustuksellinen grafitin harmaa sekä syvä puolukan punainen. Niiden rinnalla jo tutut kuultovalkoinen sekä puhtaanvalkoinen puu näyttävät ajattoman raikkailta.


Syksyn uutuus Nuppu-valaisin on ajattoman tyylikäs pöytävalaisin, joka sopii niin yöpöydälle kuin lipastonkin päälle. Nuppu-valaisimen on suunnitellut Saija Malila.

Tunnelmallinen valopallo on Aamu Songin ja Johan Olinin suunnittelema upea valaisin, joka sai ensiesittelynsä Aarikan 60-vuotisjuhlanäyttelyssä ja on yleisön toiveesta otettu tuotantoon. Syksyn uusi väri valopalloissa on grafitin harmaa.

Anu Penttisen suunnittelemat suositut Reitti-kattovalaisimet ovat saaneet kaksi uutta väriä grafitin harmaa ja puolukan punainen.

Vastuullinen liiketoiminta, ekologisuus ja kestävyys ovat Aarikalle ensisijaisen tärkeitä arvoja. Tuotteiden päämateriaalina käytetään vain parasta puuta ja kaikki tuotteet kootaan käsin Suomessa. Aarikka työllistää lukuisia alihankkijoita ja kotityöntekijöitä, lisäksi yritys tarjoaa kokoonpano- ja pakkaustyötä sosiaalisen työllistämisen työpajoille. Kaikki Aarikan tuotteet on huolella viimeistelty.

Kuluttajatiedustelut: www.Aarikka.fi

Klikkaamalla viestin kuvia saat ladattua niistä julkaisukelpoiset versiot. Lisää kuvia ladattavissa
täällä.

Lue lisää tuote- ja hintatietoja täällä.

Tägätty: Aamu Song, Anu Penttinen, Johan Olin, Nuppu, Reitti, Saija Malila, Uutuudet, Valaisimet, Valopallo