Skip to main content
23.8.2016

Aarikan syksyn uudet lyhdyt ja kynttilänjalat

Aarikan syksyn teemana on harmoninen ja rauhoittava kaamos. Illat hämärtyvät ja kotona vietetään aikaa kirjan pariin käpertyen kiireettömyydestä nauttien. Aarikan syksyn värisävyjä ovat sisustuksellinen grafiitin harmaa sekä syvä puolukan punainen. Niiden rinnalla jo tutut kuultovalkoinen sekä puhtaanvalkoinen puu näyttävät ajattoman raikkailta.

Uudet kynttilänjalkasarjat Kide ja Kaamos tuovat tunnelmaa syksyn sisustukseen. Kide-kynttilänjalkojen moderni muotokieli on Pauliina Aarikan käsialaa. Kaamos on Saija Malilan suunnittelema pehmeälinjainen kynttilänjalkasarja, jossa valurauta kohtaa lämpimän puun. Keisarinna ja Ruustinna -kynttilänjalat ovat saatavilla uudessa savu värissä. Suosittuun Ruustinna-lyhtyyn on myös tullut uusi pieni koko ja Pouta-sarja laajenee tuikkukynttilänjaloilla.

Vastuullinen liiketoiminta, ekologisuus ja kestävyys ovat Aarikalle ensisijaisen tärkeitä arvoja. Tuotteiden päämateriaalina käytetään vain parasta puuta ja kaikki tuotteet kootaan käsin Suomessa. Aarikka työllistää lukuisia alihankkijoita ja kotityöntekijöitä, lisäksi yritys tarjoaa kokoonpano- ja pakkaustyötä sosiaalisen työllistämisen työpajoille. Kaikki Aarikan tuotteet on huolella viimeistelty.

Lisää tuote- ja hintatietoa täältä.

Kuluttajatiedustelut: Aarikka

Klikkaamalla viestin kuvia saat ladattua niistä julkaisukelpoiset versiot. Lisää kuvia ladattavissa täällä.

 

Tägätty: Kaamos, Keisarinna, Kide, kynttilänjalat, lahjat, Pauliina Aarikka, Saija Malila, suomessavalmistettu, tuikut, Uutuudet