Skip to main content
13.10.2017

Aarikan leikkisät DIY-askartelusetit

DIY Sauna tontut

Aarikan DIY-askartelusetit tuovat iloa syksyyn ja talveen. Askartelusettejä löytyy supersankareista aina prinsessoihin ja prinsseihin saakka. 

DIY Sauna -askartelusetti sopii tuliaisiksi mökille tai uuteen kotiin. Sauna -askartelusetissä mukana seikkailee vihtoja ja saunottaja. DIY-sauna-askartelupaketissa on tarvittavat osat vihtojaan ja saunottajaan. Askartelusetti on oiva joululahja tai erilainen lahjaidea hääparille. Ne ovat tosiaskartelijan unelmapakkauksia ja mahtavia yhdessä tekemiseen. Paketti sisältää askartelutarvikkeet, mutta ei työvälineitä. 

Diy Satu -askartelusetti antaa jokaiselle mahdollisuuden koota omat satuhahmonsa. DIY-satupaketissa on tarvittavat osat prinssiin ja prinsessaan.

DIY Super -askartelusetti
 sisältää kaksi erilaista hahmoa. Sävymaailma sopii syksyn pimeneviin iltoihin tai vaikkapa joulun tunnelmaan.

Vastuullinen liiketoiminta, ekologisuus ja kestävyys ovat Aarikalle ensisijaisen tärkeitä arvoja. Tuotteiden päämateriaalina käytetään vain parasta puuta ja kaikki tuotteet kootaan käsin Suomessa. Aarikka työllistää lukuisia alihankkijoita ja kotityöntekijöitä, lisäksi yritys tarjoaa kokoonpano‐ ja pakkaustyötä sosiaalisen työllistämisen työpajoille. Kaikki Aarikan tuotteet on huolella viimeistelty.

DIY SAUNADIY SAUNA KLAPI
DIY Sauna -askartelusetti

Paketti sisältää askartelutarvikkeet, mutta ei työvälineitä (neula&lankaa, sakset, liima).
Suunnittelija Tina Willström.
Materiaali: vaahtera, koivu, huopa, puuvillanauha
Korkeus: 9 cm
29,00

DIY SATU

 DIY MIEKKADIY PRINSESSA

DIY Satu -askartelusetti
Paketti sisältää askartelutarvikkeet, mutta ei työvälineitä (neula&lankaa, sakset, liima).
Suunnittelija Tina Willström.
Materiaali: vaahtera, koivu, huopa, lasihelmet, rautalanka
Korkeus: 9 cm
29,00

DIY SUPERSANKARIT
DIY SUPERSANKARI 2DIY SUPERSANKARI 1

DIY Super -askartelusetti
Paketti sisältää askartelutarvikkeet, mutta ei työvälineitä (neula&lankaa, sakset, liima).
Suunnittelija Tina Willström.
Materiaali: vaahtera, koivu, huopa, tarrapaperi
Korkeus: 9 cm
29,00

Loota ja DIY-korusetit 

Korkealaatuiset puiset DIY-korusetit jättävät mielikuvitukselle tilaa. Niistä voi itse suunnitella ja tehdä koruja tai muita koristeita. Paketin aineksista riittää useampaan koruun. Paketti sisältää laajan värilajitelman puuhelmiä ja kaiken tarvittavan korujen kokoamiseen. DIY-korusettien avulla jokainen voi suunnitella juuri itselleen sopivia koruja. 

Aarikan Loota on maailman monikäyttöisin laatikko. Lootasta on moneksi: lääkekaappi, avainkaappi, aarrelaatikko tai vaikkapa korulaatikko - vaihtoehtoja on monia. Aarikan Loota sopii hyvin diy-teemaan, sillä kannen maalaamalla ja kuvioimalla sen ilmettä on helppo vaihtaa. Lootaa voi käyttää niin seinällä kuin pöydällä. Lootan on suunnitellut Pauliina Aarikka. 

DIY KORUSETTI 3  DIY KORUSETTI 2  DIY KORUSETTI
DIY-korusetti
Laatikon sisältö:
värilajitelma puuhelmiä (n. 99 kpl), 22 mm ja 18 mm
5 m kuminauhaa
avolenkki
5 kpl Aarikka DIY-merkkejä
korutyökalu
39,00
LOOTA  LOOTA

Loota-laatikko
Suunnittelija Pauliina Aarikka.
Takana reiät ruuveille, jotka tulevat pakkauksen mukana.
Materiaali: koivu
Koko: 24 x 24 x 9 cm
55,00

Aarikka Oy on vuonna 1954 perustettu suomalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa
luonnonmateriaaleista persoonallisia koruja ja piensisustustuotteita. Aarikan muotoilu tunnetaan skandinaavisen selkeistä linjoista ja pyöreästä muodosta. Aarikan asiakaslupaus, drops of joy, kertoo tuotteiden tuomista pienistä ilonpisaroista. Aarikka‐tuotteet tehdään pohjoismaisista puulajeista ja ne kootaan käsityönä. Yhtiö työllistää Suomessa lukuisia alihankkijoita ja kotityöntekijöitä. Aarikan tuotteille onkin myönnetty Avainlippu‐tunnus sekä Design from Finland-merkki osoituksena suomalaisesta työstä.Lisäksi koti‐tuotteet kokoonpannaan suomalaisissa työllistymistä tukevissa työpajoissa. Toiminnan kautta yhtiö tukee syrjäytyneiden työllistämistä ja osallistamista yhteiskuntaan. Lähellä tuottamisen lisäksi tuotteiden ekologisuuteen vaikuttaa ekologisten raaka-aineiden, kuten puun, suosiminen. Suomessa Aarikalla on oma brändi‐myymälä, verkkokauppa ja kattava jälleenmyyntiverkosto. Euroopan ohella merkittäviä vientikohteita ovat Japani, Kiina sekä USA. Yhtiö työllistää suoraan noin 10 henkeä.

Tägätty: diy, Loota, Uutuudet