Skip to main content
3.1.2017

Aarikan kevään 2017 sisustusuutuudet!

Aarikan kevät/kesä 2017 -mallisto on saanut inspiraationsa luonnosta, Saimaan järvimaisemista, sen niemistä, rannoista ja rantakallioista. Kevään ja kesän tuoma iloinen tunnelma välittyy mallistossa leikkisyytenä, puun kauniina pintana, omenankukan sävynä ja hiljaisena tuulikellona. Kevään uutuudet tulevat myyntiin maaliskuussa.

Kesän kynnyksellä nautitaan omenapuiden kukkamerestä ja malliston uutena värinä onkin herkkä omenankukan vaaleanpunainen. Sisustukseen kuin sisustukseen sopivat valkoinen ja harmaa jatkavat edelleen mallistossa.

Marianne Siponmaan suunnittelemissa Pouta-tuulikanteleessa sekä Yrtti- ja Mini-amppeleissa on yhdistetty puuta ja keramiikkaa. Tuulikannelta on ilo katsella ja kuunnella kesäillassa.

Vastuullinen liiketoiminta, ekologisuus ja kestävyys ovat Aarikalle ensisijaisen tärkeitä arvoja. Tuotteiden päämateriaalina käytetään vain parasta puuta ja kaikki tuotteet kootaan käsin Suomessa. Aarikka työllistää lukuisia alihankkijoita ja kotityöntekijöitä, lisäksi yritys tarjoaa kokoonpano- ja pakkaustyötä sosiaalisen työllistämisen työpajoille. Kaikki Aarikan tuotteet on huolella viimeistelty.

Lue koko tiedote uusista sisustustuotteista valokuvineen täältä.

Lisää kuvia ja materiaaleja on ladattavissa Aarikan mediapankista tai  Polhem PR -kuvapankista. 

Tägätty: Kevät 2017, Uutiset, Uutuudet