Skip to main content
31.10.2017

Aarikalle hopeaa Finnish Web Awards 2017 -kisassa

Aarikka korut ja kotiFinnish Web Awards FWA palkitsee maamme parhaat nettisivujen suunnittelijat ja tekijät. Kilpailu haluaa korostaa suomalaisten brändien ja sivustojen merkitystä liiketoiminnan menestystekijänä. Aarikka sai kisassa hopeaa!  

Vuoden 2017 kilpailuun osallistui iso joukko maamme merkittävimpiä brändejä aina Nokiasta Angry Birdsiin. Yleisö äänesti netissä finaaliin parhaat sivut, ja niiden joukosta arvovaltainen tuomaristo valitsi lokakuussa voittajat. 

FWA Grand Prix:n voittajaksi valittiin Slushin sivusto (Evermade). Kultainen FWA-palkinto jaettiin Hasan&Partnersin synnyttämän KONE Oyj:n ja Exoven tekemien Helsingin Kaupunginorkesterin sivustoille. Hopeaa saivat Pokka (Creamedia) , Aarikka (Kopla ja Motley Agency) sekä Fazer (Palmu ja Solita). Pronssia saivat yleisöäänestyksen voittanut  Sarpaneva (Motley Agency), Angry Birds (Evermade) sekä Pentik (Kallan&Co ja Focus Flow).

Muuta:

Paras UI-Design: Slush (Evermade)
Paras kuvitus: Helsingin Kaupunginorkesteri (Exove)
Paras tekninen toteutus: Kone Oy (Hasan&Partners)
Paras teksti: Pokka (Creamedia)
Paras UX-design: Slush (Evermade)

Tuomaristoon kuuluivat Jorma Ollila, Ilkka Paananen, Heikki Ahdekivi, Jaakko Tapaninen, Jorma Silvasti ja tuomariston puheenjohtaja Pekka Nuikki. Kriteereinä oli ulkoasun ja teknisten ominaisuuksien ohessa yhteensä parikymmentä muuta arvioinnin mittaria.

Lisää aiheesta: www.fwa.fi

Tägätty: Digitalisaatio, Finnish Web Awards 2017, Uutiset